Monday 29 March 2021

Wat zijn de Gmail SMTP-instellingen voor Outlook 2013?

 Download Gmail SMTP-instellingen voor Outlook 2013 door het Gmail-telefoonnummer te bellen


Bent u op zoek naar de juiste Gmail SMTP-instellingen voor Outlook 2013? Zo ja, dan zijn de volgende stappen zeer nuttig voor u: -


  • Log in op het Gmail-account
  • Open de instellingenpagina
  • Klik op Doorsturen en het tabblad POP / IMAP
  • Zorg ervoor dat u de IMAP inschakelt
  • Klik op Wijzigingen opslaan
  • Klik op Account toevoegen boven de knop met de naam Accountinstellingen
  • Kies Handmatige installatie of Extra servertypen
  • Selecteer een service en kies vervolgens POP of IMAP
  • Voeg uw gebruikers- en servergegevens toe
  • Voeg nu uw inloggegevens toe
  • Ga naar Meer instellingen en kies Uitgaande server
  • Selectievakje naast het tabblad Mijn uitgaande server (SMTP) vereist authenticatie
  • Kies het keuzerondje in de buurt van Gebruik dezelfde instellingen als mijn inkomende mailserver

Ga naar het tabblad Geavanceerd en controleer het volgende: -


  1. Inkomende server (IMAP): 993 of 143
  2. Inkomende server versleutelde verbinding: SSL
  3. Uitgaande server (SMTP): 25 of 465
  4. Uitgaande server versleutelde verbinding: TLS

Nu kunt u eenvoudig uw e-mails controleren met behulp van Outlook

Bel het Gmail-telefoonnummer dat 24/7 beschikbaar is


Met behulp van deze stappen kunt u meer te weten komen over de Gmail SMTP-instellingen voor Outlook 2013 en deze gemakkelijk invullen. Weet u echter niet hoe u deze instellingen moet invullen, dan kunt u bellen met Gmail Klantenservice Nummer: +31-203082635 welke altijd voor u bereikbaar zijn. Maak u dus geen zorgen en bel ons direct.

​We bieden ook technische ondersteuning aan Instagram Telefoonnummer.

Sunday 14 March 2021

Zoek een relevante oplossing om het probleem met Yahoo-account niet te verhelpen

 Yahoo is niemand minder dan het beste e-mailplatform waarmee miljoenen mensen e-mails kunnen verzenden of ontvangen. Bovendien kunt u ook gebruik maken van andere Yahoo-services zoals News, Search, Finance, Messenger en nog veel meer. Soms, vanwege een groot aantal verschillende redenen, kunt u verschillende soorten problemen en hindernissen tegenkomen en Yahoo Account werkt niet is er een van. In de onderstaande gids hebben we enkele effectieve oplossingen besproken als de vereiste richtlijnen voor probleemoplossing. Door gebruik te maken van deze oplossingen, kunt u uw problemen gemakkelijk en binnen de kortst mogelijke tijd oplossen.



Waarom werkt mijn Yahoo-account niet?


Werkt uw Yahoo-account niet? Er zijn tal van redenen voor het optreden van dergelijke problemen. Van een zwakke internetverbinding tot beveiligingsproblemen, u kunt om verschillende redenen te maken krijgen met uw Yahoo-problemen. Bovendien kan een onjuiste instelling van uw Yahoo-mailaccount ook een essentiële rol spelen bij het creëren van deze hindernissen. Als u een van degenen bent die dezelfde soort problemen ondervindt met uw Yahoo-mailaccount, moet u eerst bepalen waarom u dergelijke problemen met uw account ondervindt. Zodra u de reden weet, kunt u de hele reeks problemen binnen de kortst mogelijke tijd oplossen.

Is er vandaag een probleem met Yahoo Mail?


Wanneer u aan uw Yahoo-mailaccount werkt, kunt u te maken krijgen met een breed scala aan technische of niet-technische problemen en hindernissen. Deze problemen kunnen van alles zijn en kunnen zich voordoen op het moment dat u uw Yahoo-services gebruikt. U hoeft zich echter geen zorgen te maken, aangezien u al dergelijke kritieke situaties binnen een paar seconden effectief kunt afhandelen. Het enige dat u hoeft te doen, is naar de helpsectie van de Yahoo-functionarissen te gaan. Hier kunt u de best mogelijke oplossingen vinden om op een efficiënte manier met allerlei problemen en hindernissen om te gaan. Bovendien hoeft u zich geen zorgen te maken als u uw hindernissen niet alleen aankan. In dat geval moet u eenvoudig professionals voor het oplossen van problemen benaderen die u zullen helpen om al deze problemen binnen een paar seconden op te lossen.

Waarom werkt mijn Yahoo-e-mail niet?


Om al deze problemen permanent van de root te verwijderen, moet u de volgende oplossingen effectief doorlopen.

Methode 1:

Los het probleem met de internetverbinding op:


Bepaal nauwkeurig of uw internetverbinding goed werkt of niet. Als u problemen of onderbrekingen met uw internetverbinding ondervindt, dient u zo snel mogelijk contact op te nemen met internetproviders. Daarom is het een suggestie om op de juiste manier gebruik te maken van een sterke Wi-Fi-verbinding om zonder enige vorm van gedoe toegang te krijgen tot uw Yahoo en andere gerelateerde services.

Methode 2:

Update uw Yahoo-applicatie:


Maak er een gewoonte van om de Yahoo-applicaties te blijven updaten voor de laatste versie. Zodra u uw Yahoo-mailtoepassing heeft bijgewerkt, kunt u alle functionaliteiten foutloos en soepel uitvoeren. Als u over het hoofd ziet dat uw Yahoo-applicatie verouderd raakt, zal deze niet op de juiste manier werken.

Methode 3:

Controleer uw instellingen voor datum en tijd:


Een onjuiste datum- en tijdinstelling kan ook de belangrijkste reden zijn voor het ontstaan van een dergelijk probleem. Wat u moet doen, is de instellingen controleren en deze vervolgens corrigeren. Daarna zult u in staat zijn om binnen de kortst mogelijke tijd van de hele reeks van deze problemen af te komen.

Gevolgtrekking:

Door de bovengenoemde richtlijnen en instructies te raadplegen, kunt u problemen met Yahoo Account werkt niet oplossen. Bovendien zult u in staat zijn om de hele reeks hindernissen binnen de kortst mogelijke tijd op te lossen.

Bovendien kunt u ook naar onze website gaan of naar Yahoo Klantenservice Nederland: +31-297728131 en support sectie!

​We bieden ook technische ondersteuning aan Instagram Telefoonnummer.

Wednesday 3 March 2021

How To FiX HP Printer Foutcode 55.1?

 Ondanks zijn uitstekende eigenschappen, ontbreekt het HP niet aan glitches. Deze storingen moeten worden verholpen voordat het apparaat beschadigd raakt. Foutcodes daarentegen helpen om de tekortkomingen van het apparaat in de gaten te houden en helpen ook om ervoor te zorgen dat de problemen niet toenemen. Om de HP Printerfoutcode 55.1 op te lossen, kunnen de onderstaande stappen u helpen bij het oplossen van de problemen.


SLIMME EN GEMAKKELIJKE MANIEREN OM HP-PRINTERFOUTEN OP TE LOSSEN: KIES VOOR ONDERSTEUNING


Redenen voor foutcode 55.1 in uw HP Printer


Voordat u ervoor kiest om uw problemen op te lossen, moet u de oorzaken en redenen kennen waarom de foutcode op uw printer verschijnt. Deze oorzaken zijn:

  1. Interne hardwareproblemen.
  2. Verbindingsproblemen.

Stappen om de foutproblemen van uw printer op te lossen



Hier zijn enkele van de stappen die u zullen helpen bij het oplossen van de fouten in uw apparaat.

  1. Schakel de stroom uit met behulp van de aan / uit-schakelaar en wacht een minuut. Schakel de stroom in en wacht tot het apparaat is geïnitialiseerd.
  2. Als er een overspanningsbeveiliging wordt gebruikt, verwijdert u deze en steekt u de printer rechtstreeks in het stopcontact. Schakel het apparaat in.

Maak nu gebruik van slimme en gemakkelijke oplossingen!


Als u uw probleem niet kunt oplossen en uw apparaat nog steeds fouten vertoont, moet u uw printer naar een technicus brengen. HP Printer Foutcode Foutcode 55.1 kan worden opgelost met de hulp van een expert. Bel HP Printer Telefoonnummer: +31-297728131 nu en kom door deze vreselijke tijd heen.

​We bieden ook technische ondersteuning aan Instagram Telefoonnummer Belgie.