Thursday 30 December 2021

Eenvoudige stappen om de prullenbak in Google Drive te legen

 Je hebt misschien allemaal wel eens meegemaakt dat de plek waar je je spullen meestal bewaart vies wordt, en hetzelfde is het geval met Google Drive. Het wordt vaak rommelig en je moet weten hoe je Google Drive kunt wissen en hoe je de prullenbak in Google Drive kunt legen. Bovendien bevat Google Drive 15 GB vrije ruimte, veel beter dan de gebruikelijke beschikbare cloudopslagopties. Deze ruimte omvat ook voornamelijk een Gmail-account, bijlagen, foto's en berichten. En dit is de belangrijkste reden dat deze ruimte van 15 GB zo snel vol raakt. Het punt is dat zelfs als je genoeg ruimte hebt, je nog steeds de rommel moet opruimen, anders kun je veel Google Drive-foutcodes tegenkomen. Meestal weten mensen die Google Drive gebruiken niet eens wat er precies zoveel ruimte in beslag neemt op hun schijf, en ze geven er de voorkeur aan om van tijd tot tijd bestanden te verwijderen, maar de verwijderde bestanden worden opgeslagen in het prullenbaksegment. Dit segment neemt ook schijfruimte in beslag. Het is essentieel om de prullenbak van Google Drive te legen om ruimteproblemen te voorkomen.


Waarom moet u alle prullenbak in Google Drive in één keer verwijderen?


Laten we, voordat u verder gaat, begrijpen waarom en hoe u de prullenbak van Google Drive kunt legen. Er zijn talloze redenen waarom gebruikers de prullenbak van Google Drive willen legen en waarom dit essentieel is. Hieronder vindt u enkele van de belangrijke redenen om de prullenbak van Google Drive te wissen. Weet hoe u de prullenbak in Google Drive kunt legen en uitvoeren wanneer dat nodig is.


  • Ten eerste, voor het geval de opslagruimte bijna op is en de gebruiker in de toekomst ruimte nodig heeft voor de back-up van essentiële of nieuwe bestanden.
  • Ten tweede worden de bijlagen en e-mail die nutteloos of niet vereist zijn nog steeds in de prullenbak opgeslagen.
  • Ten derde zijn er talloze overbodige bestanden op de schijf die veel ruimte in beslag nemen.
  • Ten vierde willen de gebruikers geen extra geld uitgeven om voldoende opslagruimte te kopen en daarom is het goed om de prullenbak van Google Drive te legen.
Er kan een mogelijkheid zijn dat elk individu zijn reden heeft om de prullenbak van Google Drive te legen. Meestal verwijderen de gebruikers de bestanden die niet langer nodig of nuttig zijn, en als hetzelfde bestand nog steeds in de map Prullenbak staat, verwijderen ze het ook uit de prullenbak. Soms worden de bestanden echter per ongeluk verwijderd en daarom is het altijd een goed idee om de prullenbak van Google Drive handmatig te legen en niet vanuit een bepaalde instelling.

Hoe prullenbak legen in Google Drive?

Wanneer u de bestanden verwijdert, wordt het dubbele bestand in de prullenbak opgeslagen en daarom moet u ze ook uit de prullenbak verwijderen, en ten slotte kunt u de bestanden permanent verwijderen. Gewoonlijk blijven de bestanden ongeveer 30 dagen in de prullenbak en als u ze niet verwijdert, worden ze automatisch verwijderd. U kunt echter ook de onderstaande eenvoudige stappen volgen om handmatig de prullenbak in Google Drive te legen.

  • Klik eerst op het prullenbakpictogram aan de linkerkant van het paneel en de bestanden die u al hebt verwijderd, worden weergegeven.
  • Selecteer ten tweede de bestanden die u permanent wilt wissen en klik met de rechtermuisknop op die bestanden; twee opties worden weergegeven: om te herstellen en ten tweede om voor altijd te verwijderen. Klik op de knop voor altijd verwijderen en daarom wordt het bestand permanent verwijderd uit de prullenbak van Google Drive.

Nu heeft uw schijf vrije ruimte, die u kunt gebruiken voor back-up om andere nieuwe bestanden op te slaan.

Hoe Google Drive op Android te wissen?


Hieronder volgen enkele stappen voor het wissen van Google Drive op een Android-apparaat:

  • Ten eerste moet u het bestand naar uw Google Drive-prullenbak sturen. Tik vervolgens op het mappictogram rechtsonder in het scherm om alle bestanden te bekijken. Tik op de drie stippen aan de rechterkant van het bestand dat u wilt verwijderen. Zoek de verwijderoptie en tik erop, en daarom wordt het bestand naar de prullenbak van Google Drive gestuurd.
  • Tik op de map Prullenbak in het menu en alle bestanden die u hebt verwijderd, verschijnen.
  • Tik op de drie stippen aan de rechterkant van het bestand dat u wilt verwijderen en tik vervolgens op voor altijd verwijderen. De pop-up zal verschijnen om te bevestigen, omdat er geen andere manier is om het verwijderde bestand te herstellen. Onderneem actie en ga je gang voor de lege prullenbak van Google Drive in het geval van Android-gebruikers.

Hoe Google Drive Prullenbak legen op iPhone (iOS)?


Volg deze genoemde stappen voor het wissen van de Google Drive-prullenbak op de iPhone.

  • Open de Google Drive-app of Google Drive op uw iOS-apparaat en tik op de menuknop in de linkerbovenhoek.
  • Zoek het prullenbakpictogram en selecteer de bestanden en gebruik vervolgens de drie stippen aan de rechterkant van de bestanden.
  • Nadat je tik op lege prullenbak hebt geselecteerd, verschijnt er een bevestiging en tik je vervolgens op verwijderen voor altijd. Bovendien, als u eenmaal doorgaat met de optie "Voor altijd verwijderen", zult u verwijderde bestanden niet meer herstellen.
  • We hopen dat de bovenstaande stappen uw vraag hebben opgelost over het legen van Google Drive-prullenbak op iPhone (iOS)

Eenvoudige tips om de prullenbak van Google Drive te legen


Dit zijn de volgende eenvoudige tips voor de lege prullenbak van Google Drive, die u moet volgen om meer ruimte te maken.

  • Stel uw standaardweergave in
  • Map maken met structuurnamen
  • Submappen maken
  • Gebruik kleuren voor identificatie
  • Sterren toevoegen aan gewoonlijk gebruikte mappen en bestanden
  • Bestanden op tijd verwijderen
  • Dump de prullenbak
U kunt er ook voor kiezen om bestanden of Google-documenten op Google Drive met iemand anders te delen en deze van uw schijf te verwijderen. Op deze manier wordt de rommel opgeruimd; terwijl gegevens worden opgeslagen. Het gebruik van Google Drive is een van de handigste manieren en is ook een van de beste platforms om een extra back-up van uw bestanden te hebben. Het wordt aangeraden om Google Drive te wissen. En de hierboven genoemde stappen maken het vrij duidelijk hoe men de prullenbak van Google Drive kan legen. Als u hulp nodig heeft Neem contact met ons op Google Bellen.

We bieden ook technische ondersteuning aan Facebook Bellen.

Thursday 23 December 2021

Hoe u Google Play Store-foutcode 907 kunt oplossen

 Google Play is een enorm belangrijke app die eenvoudig op een mobiele Android-telefoon kan worden geïnstalleerd. Maar soms moeten de gebruikers enkele van de problemen onder ogen zien, zoals fout 97 die kan optreden wanneer u niet genoeg geheugen hebt op uw telefoon die u gebruikt. Als u op de downloadknop hebt geklikt, maar software niet wordt gedownload, blijft deze verouderd en kan dit worden veroorzaakt door een cacheconflict of door een verouderde versie van Google Play.

Begrijp echter de oorzaak van deze fout, zoals Problematische Play Store-update; onjuiste tijd, datum, downloader-app reageert niet. Als je wilt weten hoe je Google Play Store-foutcode 907 kunt oplossen zonder al te veel moeite, volg dan de onderstaande instructies.


Stappen om Google Play Store-fout 907 op te lossen


  • Zet allereerst je telefoon aan en open de Google play store en ga naar de instellingen.
  • Navigeer door de handmatige optie en bekijk het cache- en cookiesbestand dat u op uw telefoon moet verwijderen.
  • U moet naar de instellingen gaan en de Google Play Store vinden en uw telefoon opnieuw opstarten om de app te gebruiken.
  • U kunt proberen de nieuwste versie van Google Play te installeren of bij te werken en vervolgens proberen uw Google Play Store eindelijk te gebruiken.
Google-ondersteuning

Houd er dus rekening mee en los dit soort problemen zo snel mogelijk op. Gebruikers van de Google Play Store hebben nog steeds een probleem, dus u kunt altijd 24 * 7 bellen via Google Bellen.

We bieden ook technische ondersteuning aan Facebook Bellen.