Thursday 24 March 2022

Hoe kan ik de activiteit van mijn Netflix-account in de gaten houden?

 Netflix is het beste van alle OTT-platforms die beschikbaar zijn voor mensen over de hele wereld om naar vermakelijke inhoud te zoeken en deze te bekijken wanneer de gebruiker een verfrissing nodig heeft. Er zijn ook andere concurrerende OTT-apps die beschikbaar zijn, maar het beste daarvan is niemand minder dan Netflix, het belangrijkste dat Netflix populaire keuze van mensen maakt, is dat er eindeloze inhoud beschikbaar is voor mensen om te streamen, er zijn zoveel genres van entertainment die mensen gemakkelijk zelf kunnen verkennen.

Netflix-account aanmaken:

De beste manier om Netflix te gaan kijken, is door er een goed account voor aan te maken. Om de verdere goede werking van Netflix te garanderen, moet de gebruiker een goed Netflix-account hebben aangemaakt, dus hier voordat we verder ingaan op meer details gerelateerd aan Netflix-account, is het belangrijk dat een nieuwe gebruiker de exacte stappen doorloopt die moeten worden gevolgd om een Netflix-account aan te maken.

Om een nieuw Netflix-account aan te maken, moeten de volgende stappen worden genomen:

  • De gebruiker moet de officiële Netflix-website openen
  • Daar wordt de gebruiker geadviseerd om op “aanmelden” te klikken
  • Kies vervolgens een geschikt abonnement voor jezelf uit de Netflix-abonnementsoptie
  • In de volgende stap voert de gebruiker een e-mail-ID in voor het maken van een Netflix-account en ook voor het maken van een wachtwoord voor het Netflix-account
  • Daarna moet de gebruiker het betalingsproces ingaan
  • Het account wordt dan aangemaakt

Netflix-accountactiviteit:

Netflix biedt zijn kijkers zoveel functies en vriendelijke opties, dat mensen er gebruik van kunnen maken en hun tijd op verschillende manieren verder kunnen besparen. Als je een gebruiker bent die af en toe inlogt op Netflix en dus vaak vergeet wat je het laatst aan het kijken was, dan is Netflix-accountactiviteit iets voor jou, vanuit het gedeelte accountactiviteit kun je het eenvoudig laten controleren. Hier, verderop in de gids, zullen we zien wat er kan worden gedaan om de Netflix-accountactiviteit te bekijken, want dat is wat het onderwerp vereist.

Hoe Netflix-accountactiviteit controleren en beheren?

Als de gebruikers Netflix-accountactiviteit moeten controleren en beheren, moeten ze daarvoor een goede procedure volgen.

De procedure voor het controleren en controleren van Netflix-activiteit gaat als volgt:

  • De gebruiker moet de officiële Netflix-website openen in de webbrowser
  • Men kan ook de Netflix-applicatie downloaden uit de Play Store
  • Als Netflix is ingelogd op een bestaand account, moet het vanaf daar worden uitgelogd om in te loggen op een ander Netflix-account
  • De gebruiker zal dan op het “Account icoon” moeten klikken en de gebruiker zal vervolgens op “account” moeten klikken in het drop-down menu.
  • Vervolgens wordt de gebruiker geadviseerd om te scrollen om op de "kijkactiviteit" te klikken. De gebruikers kunnen dan de hele kijkgeschiedenis op het account bekijken
  • Men kan ook de accountactiviteit controleren door de wachtwoorden regelmatig te wijzigen
  • Er is ook een optie beschikbaar voor de gebruiker waarbij de gebruiker Netflix eenvoudig kan afmelden vanaf elk apparaat.
De laatste regels:

Dit zijn alle manieren en middelen waarmee de gebruiker heel gemakkelijk de accountactiviteit kan controleren en indien nodig kan de gebruiker de activiteiten van het account heel gemakkelijk controleren door de procedure te volgen die hier is besproken. De gebruiker dient de handleiding aandachtig te lezen en dient dienovereenkomstig verder te werken.

Als u een andere fout tegenkomt en niet weet wat u moet doen, bezoek dan Netflix Bellen Nederland op elk moment.

We bieden ook technische ondersteuning voorInstagram Nederland.U kunt contact met ons opnemen via Instagram Bellen.


Thursday 17 March 2022

Wat is er nieuw in de gratis antivirussoftware van Avast 6?

 Altijd en altijd, als u uitgebreide bescherming voor uw apparaat wilt, hoeft u maar één naam te bedenken, Avast Antivirus. Het is speciaal ontworpen om uw apparaat in realtime te beschermen tegen de nieuwste bedreigingen, virussen en malware. Deze antivirus werkt niet alleen effectief, maar verbetert ook de prestaties van uw apparaat. Met dit effectieve product komt u nu in aanmerking om een veilige online transactie uit te voeren. Het is een van de vertrouwde en effectieve antivirusprogramma's die niet alleen het virus en de bedreiging detecteren, scannen en verwijderen, maar ook de weg blokkeren van waar ze vandaan komen. Als deze antivirus voor u nieuw is, neem dan contact op met Avast Technical Help Nederland om in contact te komen met de experts voor meer informatie.

Door rekening te houden met de verbeterde bedreigingen en geavanceerde hackers, is Avast Antivirus bijgewerkt met een nieuwe versie, "Avast 6 Free Antivirus". Deze versie komt binnenkort en u hoeft er niet voor te betalen. Deze antivirus biedt Pro-functies en voordelen voor iedereen die de commerciële editie niet kan kopen. Het is ook voor degenen die gewoon voor de gratis versie zijn gegaan omdat ze de betaalde versie niet kunnen betalen of altijd op zoek zijn naar gratis oplossingen.

Welnu, het is essentieel om te weten "Welke nieuwe en verbazingwekkende dingen zijn opgenomen in Avast 6 Free Antivirus?" Avast biedt zijn gebruikers nu al uitstekende bescherming en service, waarom zou men dan voor de komende versie gaan?

Laten we een overzicht geven van de functies van Avast 6 Free Antivirus:

Ten eerste komt het met Auto Sandbox-technologie. Deze functie is echter al beschikbaar met Avast 5 pro, "The Previous Edition". Maar nu is het op een hoger niveau geüpgraded en is het ook opgenomen in de installatie van Avast 6 Free Antivirus. Hiermee kunt u verdachte en ongewenste bestanden uitvoeren zonder enig risico dat de integriteit van uw besturingssysteem wordt aangetast. Deze functie is ideaal voor die gebruikers die er niets om geven en niets willen weten over de virtualisatie. De Auto Sandbox vraagt ​​hen om de verdachte bestanden in een veilige virtuele omgeving uit te voeren zonder om uitwisseling te vragen.

Daarnaast komt Avast 6 Free Antivirus ook met nog twee functies die alleen beschikbaar waren voor het betaalde product. Deze twee zijn "Script Shield en Site Blocking". Deze twee functies zijn fantastisch en helpen je te beschermen tegen kwaadaardige en ongewenste scripts als ze op verschillende websites worden aangetroffen. De siteblokkering helpt u de toegang tot die sites te verbieden die uw kinderen niet zouden mogen zien.

Afgezien van bovenstaande wordt de aankomende versie van Avast geleverd met de WebRep-plug-in voor Firefox en IE. Het is een code waarmee u de gegevens van het interne viruslab van Avast en stemmen van de gemeenschap kunt samenvoegen om de websites te beoordelen op basis van de veiligheid en beveiliging die ze daadwerkelijk bieden. Als u deze versie wilt ontvangen zodra deze op de markt komt, vraag dan Avast Nederland om hulp. Ten slotte moet u zich ervan bewust zijn dat Avast 6 Free Edition met veel verbeteringen en fixes komt die als een charme werken met alle populaire Windows-versies.

We bieden ook technische ondersteuning voor Instagram Nederland. U kunt contact met ons opnemen via Instagram Bellen.

Thursday 10 March 2022

Wat is de beste manier om Avast Antivirus 2020 te installeren?

 Avast is een van de beste antivirussoftware geworden voor het bieden van uitstekende bescherming tegen virusmalware en andere bedreigingen. Het is eenvoudig te installeren en wordt geleverd met de nieuwste update, waardoor het het beste kan worden gebruikt tegen geavanceerde bedreigingen en virussen. In deze handleiding bespreken we de installatieprocedure van Avast Antivirus 2020 zodat u deze eenvoudig op uw apparaat kunt installeren. Avast-login biedt alle geavanceerde functies en beveiligingshulpmiddelen om uw apparaat volledig te beschermen.


Systeemvereisten voor het installeren van Avast Antivirus 2020 voor pc

  • Microsoft Windows 10 / 8.1 / 8 / 7 of hoger XP SP2 / Vista of hoger
  • Intel Pentium 4/ AMD Athlon 64 of hoger
  • 256 MB RAM-geheugen of hoger
  • 5 GB vrije ruimte op de harde schijf
  • De gegeven systeemvereisten zijn compatibel met alle Avast-softwareproducten.

Installatie van Avast 2020 voor Windows:

De gegeven stappen zijn ideaal om u te helpen bij het downloaden en installeren van Avast Free 2020 voor Windows:

  • Download eerst ‘Avast! Gratis antivirusoptie en sla het installatiebestand op uw bureaublad op
  • Open vervolgens het download-installatieprogramma van Avast en klik op Installatie aanpassen
  • In het vervolgkeuzemenu ziet u een Optie Welke componenten wilt u installeren? Selecteer de optie Minimale bescherming en klik vervolgens op Installeren
  • Wanneer de installatie is voltooid, is het raadzaam om op 'Doorgaan' te klikken
  • Selecteer nu Nee, ik wil mijn Android-telefoon niet beveiligen
  • Kies Instellingen en vervolgens Update
  • Selecteer Update virusdefinities

Installatie van Avast 2020 op Mac:

  • Download het installatiebestand van Avast Security voor Mac door de officiële website van Avast . te bezoeken
  • Klik op de optie Avast downloaden die op uw scherm verschijnt
  • Dubbelklik op het gedownloade installatiebestand Avast Security Online
  • Dubbelklik op Avast Security en klik op Doorgaan om te beslissen of Avast Security kan worden geïnstalleerd
  • Klik nu op Doorgaan en nogmaals op Doorgaan om te bevestigen dat u de gebruikerslicentieovereenkomst van Avast . hebt gelezen
  • Klik op Doorgaan en klik op Akkoord om te bevestigen dat u akkoord gaat met de voorwaarden
  • Klik op Installeren en als u wijzigingen wilt aanbrengen in de standaardinstellingen, klik dan op Change Install Location
  • Gebruik desgevraagd uw Touch ID om toestemming te verlenen voor de installatie en klik op Wachtwoord gebruiken en voer vervolgens uw beheerderswachtwoord in
  • Klik nu op Software installeren
  • Nu is Avast met succes op uw Mac geïnstalleerd. Om Avast te gebruiken, klikt u op Doorgaan met gratis en als u dat bent
Avast 2020-installatie op Android:

  • Open eerst de Google Play Store
  • Tik nu op het Google Play Store-app-pictogram dat een veelkleurige driehoek op een witte achtergrond verschijnt
  • Tik nu op de zoekbalk die bovenaan de serene verschijnt. Het schermtoetsenbord van Android zou moeten worden weergegeven
  • Typ avast antivirus en het zal een lijst met resultaten vragen om te verschijnen in het vervolgkeuzemenu dat zich onder de zoekbalk bevindt
  • Tik op Avast antivirus 2020 die bovenaan staat in het vervolgkeuzemenu. Als u hierop tikt, gaat u naar de Avast-app-pagina
  • Tik op Installeren en deze groene knop verschijnt in het midden van de pagina
  • Tik op Accepteren, wanneer daarom wordt gevraagd, zal de Avast antivirus 2020-app de installatie op uw Android starten
  • Open Avast en tik op Openen in de Google Play Store of tik gewoon op het pictogram van de Avast antivirus 2020-app
  • Tik op Aan de slag dat verschijnt als een oranje knop onder aan het scherm
  • Tik op Start With Basic Security en deze grijze link verschijnt onderaan het scherm. Als u dit doet, wordt een gratis versie van de app geselecteerd waarmee u verder kunt gaan met het gebruik van Avast
  • Tik nu op de scan die verschijnt op een oranje knop die bovenaan het scherm verschijnt en Avast begint uw Android te scannen op mogelijke bedreigingen
  • Wacht tot de scan is voltooid en dit kan tot een uur duren. Avast verwijdert alle bedreigingen die het op uw Android tegenkomt en wanneer de scan is voltooid, wordt uw Android vrij van bedreigingen
Door deze stappen te volgen, kunt u Avast Antivirus 2020 eenvoudig op uw Mac, Android en Windows installeren. Bel nu Avast Contact Nederland om in contact te komen met de technische experts voor hulp bij de installatie. Het team zal je zeker helpen op elke mogelijke manier en ze zijn 24x7 beschikbaar om je op afstand te helpen.

We bieden ook technische ondersteuning voor Instagram Nederland. U kunt contact met ons opnemen via Instagram Bellen.

Thursday 3 March 2022

Waarom werkt Avast VPN niet op Firestick?

 Avast antivirus is de beste beveiligingssoftware en wordt geleverd met uitstekende beveiligingshulpmiddelen voor uitgebreide bescherming. Het wordt geleverd met een VPN die zorgt voor uw online privacy en als u een extern apparaat gebruikt, scant het dat apparaat op beschikbare bedreigingen of virussen en verwijdert deze indien beschikbaar. Soms loop je vast wanneer Avast VPN niet meer op de Firestick werkt, dan ben je hier aan het juiste adres, want je leert de exacte resolutie voor avast vpn die niet werkt op firestick.

Als Avast VPN niet werkt op de Fire TV Stick, kan dit probleem optreden als gevolg van het verkeerd downloaden of installeren van Avast VPN. Om dit probleem op te lossen, is het raadzaam om Avast VPN opnieuw op Firestick te downloaden en te installeren.

VPN is een van de dingen die je op elk slim apparaat moet hebben en streaming-apparaten zoals Firestick zijn gevoelig voor privacybedreigingen. Daarom is het belangrijk om een ​​sterke VPN-app op je Firestick te hebben en in de VPN-categorie zijn er meerdere gratis VPN's beschikbaar in de Amazon App Store, die niets zullen doen om je privacy te beschermen. Avast VPN is een van de meest betrouwbare VPN's ter wereld. Volg daarvoor de onderstaande stappen om het op uw apparaat te installeren.


Wat is Avast VPN?

Avast VPN is een van de beste favoriete VPN-providers ter wereld voor mensen. Het heeft een gebruikersbestand van 400 miljoen. Met de Avast VPN kun je gemakkelijk op internet surfen, online video's streamen en veilig en veilig chatten met je vriend. Gelukkig is de Avast VPN smart device-app Avast SecureLine VPN niet beschikbaar in de Amazon App Store en moet je de applicatie installeren met alleen een externe bron.

  • Met behulp van Avast VPN kunt u eenvoudig de geblokkeerde websites en apps zoals Netflix op de Firestick deblokkeren
  • Met de Avast VPN kunt u eenvoudig uw IP-adres verbergen en stiekem op websites surfen
  • U kunt VPN ook in- of uitschakelen met slechts een enkele klik
  • U kunt uw virtuele locatie wijzigen in 36 landen

Download en installeer Avast VPN op Firestick

De applicatie is echter niet beschikbaar in de Amazon App Store, dus er zijn twee manieren om Avast VPN op Firestick te installeren

  • De toepassing ES File Explorer gebruiken
  • Downloader-applicatie gebruiken


Firestick voorbereiden – Toepassingen van onbekende bronnen

Als u toepassingen van externe bronnen wilt installeren, moet u een aantal primaire dingen doen en dat is:

  • Ga op het startscherm van Firestick naar het menu Instellingen
  • Kies nu de optie Mijn Fire TV of Apparaten
  • Firestick-instellingen
  • Kies de Ontwikkelaarsopties
  • Klik nu op de optie Toepassingen van de onbekende bronnen
  • Klik in het bevestigingspop-upvenster op de optie Inschakelen

Avast VPN downloaden en installeren in Firestick met Downloader

  • Installeer of open eerst de Download Applicatie op uw Firestick. Klik op de optie Toestaan in de pop-up die verscheen
  • Klik nu op de Start-knop en voer de Avast VPN-downloadlink https://bit.ly/2UiBhdR in en klik op Kom op de optie
  • De APK. bestand begint te downloaden en wanneer de download is voltooid, klikt u op de installatieoptie om de VPN te installeren.
  • Nadat de installatie is voltooid, moet u op de knop Openen klikken om de Avast VPN-app op uw Firestick te starten
  • Start nu de VPN en surf vervolgens in volledige anonimiteit op internet
Stappen om Avast VPN op de Firestick te downloaden en te installeren met ES File Explorer

  • Installeer of open eerst de ES File Explorer-toepassing op uw Firestick
  • Kies nu het Downloader-pictogram in de tweede rij
  • Klik vervolgens op de knop + Nieuw verschijnt onderaan het scherm
  • Nu verschijnt er een pop-upvenster en vervolgens moet u de downloadlink in het tabblad Route invoeren
  • Voer daarna uw Avast VPN in de naambalk in en klik vervolgens op de knop Nu downloaden
  • Klik nu op de optie Document openen in de melding die op uw scherm verscheen
  • Kies twee keer de knop Installeren om de knop VPN-app te installeren
  • Aan het einde, wanneer Avast VPN is geïnstalleerd, klikt u op de knop Openen om de VPN uit te voeren
  • Stappen om Avast VPN op de Firestick te downloaden en te installeren met ES File Explorer
  • Installeer of open eerst de ES File Explorer-toepassing op uw Firestick
  • Kies nu het Downloader-pictogram in de tweede rij
  • Klik vervolgens op de knop + Nieuw verschijnt onderaan het scherm
  • Nu verschijnt er een pop-upvenster en vervolgens moet u de downloadlink in het tabblad Route invoeren
  • Voer daarna uw Avast VPN in de naambalk in en klik vervolgens op de knop Nu downloaden
  • Klik nu op de optie Document openen in de melding die op uw scherm verscheen
  • Kies twee keer de knop Installeren om de knop VPN-app te installeren
  • Aan het einde, wanneer Avast VPN is geïnstalleerd, klikt u op de knop Openen om de VPN uit te voeren
Doe een beroep op Avast Bellen om in contact te komen met de experts voor het geval u problemen ondervindt terwijl u dit doet. De teams staan altijd voor u klaar om u op alle mogelijke manieren te helpen. De teams zijn zeer ervaren en daarom zullen ze je zeker helpen.

We bieden ook technische ondersteuning voor Instagram Nederland. U kunt contact met ons opnemen via Instagram Bellen.