Sunday 29 November 2020

Versnel Microsoft Outlook 2016 in deze eenvoudige stappen

 Microsoft Outlook wordt voortdurend bijgewerkt met de nieuwste, veiligere functies. Zakelijke communicatie is immers sterk afhankelijk van Outlook-e-mails.


Als u de 2016-versie gebruikt, maakt u een ritje! Microsoft Outlook 2016 biedt een interactieve mailingservice, passend bij uw zakelijke en persoonlijke communicatiebehoeften.

Meestal werkt het zonder enige onderbreking of verbindingsproblemen. U zult genieten van snelle mailing en optimale synchronisatie. Maar als u problemen ondervindt met snelheid of deze verder wilt verbeteren, kunt u deze tips toepassen:

Ruim ongewenste e-mails en spamberichten op

Deze bestanden zijn mogelijk geïnfecteerd. Ze laten rusten in de map met ongewenste e-mail of spam is een risico. Ze hebben vaak spyware of adware die de snelheid van Microsoft Outlook kan vertragen.

Verwijder al dergelijke e-mails of scan de e-mails die mogelijk een malware-infectie hebben. Verwijder ook andere onnodige e-mails om te genieten van snelle, ononderbroken services.

Tijdig opruimen helpt voorkomen dat de e-mails traag worden verzonden en zorgt ervoor dat de communicatie moeiteloos verloopt ...

Archiveer e-mails om ruimte te besparen

Wees ruimtebewust bij hoge snelheden! Als het laden van uw Outlook-inbox elke keer dat u het opent, elke keer dat u het opent, kunt u e-mails naar de map Archief verplaatsen. Op deze manier kunt u ze op elk gewenst moment ophalen.

Het verplaatsen van een groot aantal e-mails kan zowel de snelheid als de laadtijd snel verbeteren. U zult het verschil merken wanneer u de inbox voor het eerst opent na de verhuizing.

Als u hulp nodig heeft, kunt u altijd onze online Microsoft Outlook-ondersteuningsexperts bellen.

Ga voor de uitwisselingsmodus in de cache

Als u uw e-mail in deze modus zet, kan uw account al uw e-mails voor (PST) -server naar uw lokale systeem overbrengen. Dit kost minder tijd om uw e-mails te laden en verbetert de communicatiesnelheid.

Uw systeem laadt de berichten onmiddellijk zonder dat u verbinding hoeft te maken met de server. Maar het werkt alleen als u het verbindt met de uitwisselingsserver om gegevens op te halen.

Deel of publiceer geen Outlook-agenda's

U kunt de agenda graag delen met uw partners, medewerkers of andere leden op kantoor. Maar het vertraagt je inbox!

Naarmate het account meer gegevens van internet verzamelt, begint het ook te vertragen. Beperk de activiteit tot slechts een of twee taken en ontvang snelle e-mails.

Wilt u de functie volledig uitschakelen? Onze experts kunnen u helpen bij het configureren van uw account volgens uw vereisten.

Neem voor meer informatie contact op met onze beheerde IT-services in Californië. Bezoek onze website of bel Outlook Telefoonnummer, +31-708080432. U kunt ons ook schrijven via info@klantenservicenederland.co.

We bieden ook technische ondersteuning aan Instagram Telefoonnummer Belgie.

No comments:

Post a Comment