Tuesday 22 December 2020

Hoe Gmail te repareren Wachtwoord vergeten Verificatiecode

 Gmail is een compatibele app die gemakkelijk op alle apparaten kan worden geïnstalleerd en gebruikt. U kunt het gebruiken voor het gemakkelijk verzenden en ontvangen van e-mails via de app. Deze app wordt veel gebruikt voor communicatie en verschillende andere doeleinden vanwege zijn functies. Als u niet veel weet over de mailing, kunt u zelfs dan gemakkelijk toegang krijgen tot Gmail op uw desktops en mobiele apparaten. Als u het wachtwoord voor uw account bent vergeten, kunt u het op geen van de apparaten gebruiken.

Fix Gmail Wachtwoord vergeten op mobiel

Als u deze mailingservice op uw mobiele apparaat gebruikt, maar deze niet kunt gebruiken vanwege een onjuist wachtwoord, moet u dit herstellen door het wachtwoord opnieuw in te stellen. Om Gmail-verificatiecode voor wachtwoord vergeten op mobiel te herstellen, volg je de onderstaande stappen:

  • In eerste instantie moet u de browser van uw mobiele telefoon gebruiken om Gmail te openen.
  • U moet naar myaccount.google.com gaan.
  • Wanneer u op enter drukt, wordt u doorgestuurd naar de pagina waar u het wachtwoord van het Gmail-account kunt wijzigen met behulp van de verificatiecode.
  • Hier wordt u gevraagd om de accountreferenties in te voeren terwijl u bent uitgelogd bij uw Gmail-account.
  • U moet op inloggen tikken en vervolgens een beveiligingsoptie kiezen om door te gaan.
  • Daar wordt u gevraagd om het vorige wachtwoord en het nieuwe wachtwoord in de opgegeven velden in te voeren.
  • U hoeft alleen de wijzigingen op te slaan en uw account is gemakkelijk toegankelijk.
Als je vraag na het volgen van deze stappen nog steeds niet is opgelost of als je een ander probleem tegenkomt, neem dan contact op met het Google Nummer: +31-297728131. Alle technische managers van Google staan 24 uur per dag voor u klaar. U kunt contact met hen opnemen via de gegevens die beschikbaar zijn op de Google-helppagina en via een van de opties onder het telefoonnummer, e-mail of livechat met de leidinggevenden.

We bieden ook technische ondersteuning aan Instagram Telefoonnummer Belgie.

Friday 11 December 2020

Google Drive Fout 6248: herstel de foutcode met Easy Tech Hacks

 Tijdens het gebruik van Google Drive komen gebruikers verschillende problemen en complicaties tegen. Google Drive-fout 6248 is zo'n probleem waarmee de gebruikers vaak worden geconfronteerd. Google Drive is een back-upplatform voor gebruikers wanneer u uw Google-account voor veel doeleinden gebruikt. Zowel Windows- als Mac-gebruikers kunnen deze foutcode tegenkomen. Het beste dat u kunt doen, is uitloggen bij uw Google-account wanneer u met deze foutcode wordt geconfronteerd.

Er zijn echter een paar andere redenen voor het probleem. Je moet de ideeën volledig begrijpen voordat je iets kunt concluderen. Bekijk dus de oorzaken achter de Google Drive-fout om het probleem sneller te bestrijden. Bovendien kunt u contact opnemen met de experts van Foutenondersteuning om uw probleem sneller op te lossen.

Waarom wordt u vaak geconfronteerd met de Google Drive-fout 6248?

  • Gebruikers kunnen deze foutcode tegenkomen wanneer ze zich vanaf verschillende apparaten aanmelden bij hun Google-accounts.
  • Als u uw Google Drive met verschillende andere applicaties verbindt, kunt u soms ook de Google Drive-fout 6248 tegenkomen.
  • Er kunnen synchronisatieproblemen zijn met uw Google Drive, die soms verantwoordelijk kunnen zijn voor de foutcode.
  • Er kunnen problemen zijn met een softwaretoepassing waardoor u geen toegang krijgt tot uw Google Drive.
  • De aanwezigheid van malware en virussen kan er soms ook voor zorgen dat het probleem de overhand krijgt.

Hier is een lijst met de redenen om de Google Drive-fout te veroorzaken. Er zijn echter ook veel andere redenen voor het probleem. Bovendien, als u een probleem ondervindt met betrekking tot de redenen, kunt u direct contact opnemen met de professionals van Error Support.

Hoe Google Drive-fout 6248 te repareren?


Hier zijn enkele manieren om het probleem in een mum van tijd op te lossen:

Stap 1:
Klik met de rechtermuisknop op het Google Drive-pictogram in het systeemvakmenu op de taakbalk. Je zult veel opties zien. Selecteer de optie "Voorkeuren".

Stap 2:
Verbreek de verbinding met Google Drive. Nadat u de ontkoppelingsstap heeft uitgevoerd, blijven de gegevens op uw pc staan, maar als u wijzigingen aanbrengt in uw Google Drive-map, wordt deze niet via internet met Google Drive gesynchroniseerd.

Stap 3:
Zodra de verbinding is verbroken, tikt u op de optie "Ja". Uw ID wordt losgekoppeld van Google Drive. Het kan voor uw Mac of uw Windows zijn. Maar het programma gaat door zoals het is geïnstalleerd.

Stap 4:
Om weer in te loggen op uw account, kiest u de "Sign in" optie om de drive helemaal opnieuw te synchroniseren, samen met de inhoud.

Neem contact op met fouten Ondersteuningstechnici om het probleem op te lossen


Als u op zoek bent naar gestroomlijnde Google-ondersteuning voor een klein budget, kunnen wij, bij Error Support, aan de vraag voldoen. We hebben jarenlange ervaring met het bieden van op maat gemaakte Google-ondersteuning aan talloze consumenten.

Bij Error Support heeft u verschillende redenen om te vertrouwen op de oplossingen die wij bieden. Ga naar Foutenondersteuning en u komt in contact met de bekwame experts op het gebied van technische ondersteuning van Google.

Bel naar het gratis nummer Google Klantenservice: +31-297728131 van Foutenondersteuning om al uw problemen op te lossen. U kunt ook een e-mail sturen naar de experts op geautoriseerde ondersteunings-ID voor fouten info@klantenservicenederland.co, als u merkt dat de hulplijnen bezet zijn. Er zijn zelfs live chat-opties voor u waar u gebruik van kunt maken, aangezien de professionals 24 * 7 actief zijn.

We bieden ook technische ondersteuning aan Lenovo Telefoonnummer Belgie.