Tuesday 22 December 2020

Hoe Gmail te repareren Wachtwoord vergeten Verificatiecode

 Gmail is een compatibele app die gemakkelijk op alle apparaten kan worden geïnstalleerd en gebruikt. U kunt het gebruiken voor het gemakkelijk verzenden en ontvangen van e-mails via de app. Deze app wordt veel gebruikt voor communicatie en verschillende andere doeleinden vanwege zijn functies. Als u niet veel weet over de mailing, kunt u zelfs dan gemakkelijk toegang krijgen tot Gmail op uw desktops en mobiele apparaten. Als u het wachtwoord voor uw account bent vergeten, kunt u het op geen van de apparaten gebruiken.

Fix Gmail Wachtwoord vergeten op mobiel

Als u deze mailingservice op uw mobiele apparaat gebruikt, maar deze niet kunt gebruiken vanwege een onjuist wachtwoord, moet u dit herstellen door het wachtwoord opnieuw in te stellen. Om Gmail-verificatiecode voor wachtwoord vergeten op mobiel te herstellen, volg je de onderstaande stappen:

  • In eerste instantie moet u de browser van uw mobiele telefoon gebruiken om Gmail te openen.
  • U moet naar myaccount.google.com gaan.
  • Wanneer u op enter drukt, wordt u doorgestuurd naar de pagina waar u het wachtwoord van het Gmail-account kunt wijzigen met behulp van de verificatiecode.
  • Hier wordt u gevraagd om de accountreferenties in te voeren terwijl u bent uitgelogd bij uw Gmail-account.
  • U moet op inloggen tikken en vervolgens een beveiligingsoptie kiezen om door te gaan.
  • Daar wordt u gevraagd om het vorige wachtwoord en het nieuwe wachtwoord in de opgegeven velden in te voeren.
  • U hoeft alleen de wijzigingen op te slaan en uw account is gemakkelijk toegankelijk.
Als je vraag na het volgen van deze stappen nog steeds niet is opgelost of als je een ander probleem tegenkomt, neem dan contact op met het Google Nummer: +31-297728131. Alle technische managers van Google staan 24 uur per dag voor u klaar. U kunt contact met hen opnemen via de gegevens die beschikbaar zijn op de Google-helppagina en via een van de opties onder het telefoonnummer, e-mail of livechat met de leidinggevenden.

We bieden ook technische ondersteuning aan Instagram Telefoonnummer Belgie.

No comments:

Post a Comment