Monday 4 January 2021

Snelle stappen om de verbindingsfout van Yahoo Mail op te lossen

 Yahoo, een Amerikaanse webgebaseerde serviceprovider, is een van de grote bedrijven, van het aanbieden van e-mailplatforms tot het hebben van een eigen zoekmachine, en Yahoo Mail Server is een one-stop-bestemming voor verschillende taken en activiteiten.

De groei en reputatie zijn opmerkelijk en in de beginperiode van internet en technologie was Yahoo een van de belangrijkste platforms die werden gebruikt om mensen niet alleen met informatie, maar ook met elkaar in contact te brengen.

Ondanks een percentage mensen dat van het ene platform naar het andere overschakelt, heeft Yahoo nog steeds zijn waardigheid en reputatie behouden door mensen de beste diensten te bieden en up-to-date en trendy te blijven met zijn competities.

Waar sommige mensen echter naar andere platforms kunnen overschakelen vanwege wat anderen om hen heen doen, kunnen sommigen ook voor deze beslissing kiezen vanwege de vele problemen die soms optreden bij het gebruik van Yahoo Mail.

Yahoo Mail heeft, hoewel het mensen door de jaren heen een onberispelijke service heeft geboden, net als elk ander technologieplatform hen voorzien van fouten, glitches, problemen en tegenslagen.

Dit zijn misschien niet alle nadelen, aangezien de klanten weten dat als ze de juiste manier weten om met deze tegenslagen om te gaan en met een beetje geduld doorgaan, Yahoo de moeite waard is.


Een van deze belangrijke terugkerende problemen is het mislukken van de Yahoo Mail-verbinding. Dit probleem wordt geconfronteerd door de meeste van zijn gebruikers die keer op keer hebben geklaagd over hoe Yahoo Mail Connection Failure kleine en grote problemen heeft veroorzaakt voor hen en hun activiteiten.

Dit probleem treedt op wanneer iemand probeert in te loggen of zich aanmeldt voor zijn Yahoo Mail of probeert berichten te verzenden of te ontvangen. Evenzo kan de melding van de Yahoo Mail-verbindingsfout ook verschijnen wanneer iemand probeert toegang te krijgen tot zijn eerdere e-mails of gegevens van een lange tijd geleden.

Methoden om de fout van de Yahoo Mail-verbindingsfout te herstellen:

Als de foutmelding "Kan geen e-mail ophalen: de verbinding met de server is mislukt" optreedt, voert u de hier gegeven instructies voor probleemoplossing uit.

  • Computer / laptop

Als iemand zijn Yahoo Mail-account op zijn laptops of computers opent, is een van de eerste dingen die hij kan doen, de serverinstellingen controleren.

  1. Ga daarvoor naar de Yahoo Mail-accountinstellingen en klik op de optie geavanceerde instellingen en controleer grondig de inloggegevens en details die zijn ingevoerd om er zeker van te zijn dat de juiste serverinstellingen zijn ingevoerd voor zowel inkomend als uitgaand.
  2. Behandel systeeminstellingen of applicaties van derden, zoals antivirusprogramma's en firewallinstellingen. Soms zijn ze de redenen voor het verhinderen van een goede werking van een netwerk, probeer ze te verwijderen en opnieuw toegang te krijgen tot het e-mailaccount. Als het probleemloos werkt, weten we waar het probleem is ontstaan.
  3. De derde optie is om het account van het platform te verwijderen, dat wil zeggen uitloggen en daarna weer inloggen na het vernieuwen en herstarten van het systeem.
  4. Een van deze methoden zou waarschijnlijk het lopende probleem moeten oplossen.

  • Android-apparaten

Als iemand zijn Yahoo-mailaccount opent vanaf zijn Android-telefoon, kunnen ze proberen de methoden te gebruiken om de situatie op te lossen-

  1. Zorg ervoor dat uw telefoon is bijgewerkt en niet in afwachting is van een recente software-update, wat de reden kan zijn voor het mislukken van de Yahoo-mailverbinding.
  2. Als je de Yahoo Mail-app opent, zorg er dan voor dat je deze hebt bijgewerkt en de nieuwe versie hebt geïnstalleerd. Verouderde applicaties kunnen de reden zijn waarom Yahoo Mail niet soepel werkt.
  3. Als het klaar is, verwijdert u het huidige account dat is uitgelogd van het platform.
  4. Daarvoor moet men naar zijn accountinstellingen gaan en op de optie klikken om het account te verwijderen. Geef de bevestiging als daarom wordt gevraagd.
  5. Nadat uw account is verwijderd, kunt u uw telefoon ook opnieuw opstarten als u dat wilt, zodat deze kan worden vernieuwd, anders kunt u de toepassing direct vanaf de achtergrond sluiten.
  6. Ga vervolgens naar de instellingen en tik op de optie account toevoegen.
  7. Ga dan naar de optie van e-mail en tik op anderen.
  8. Men zal worden gevraagd om de inloggegevens in te voeren die de gebruikersnaam en het wachtwoord zijn. Vul indien nodig andere details in en ga door met het gebruik van uw vernieuwde e-mailaccount, die waarschijnlijk zou moeten werken.
  • iPhone / IOS-

Zo eenvoudig als het openen van e-mails op de iPhone-mailapp is, het is net zo gemakkelijk en stressvrij. Als de meldingen echter verschijnen over de verbindingsfout of de verbinding met de serverfout, is dit net zo verergerend.

Men kan kiezen voor een van deze methoden om te proberen het probleem op te lossen dat hun Yahoo Mail hen voorlegt;

  1. Het controleren van de wifi en internetverbinding als een defect netwerk en een trage internetverbinding kan de reden zijn waarom iemand niet goed verbinding kan maken met hun Yahoo Mail.
  2. Het vernieuwen en opnieuw opstarten van hun iPhone is een andere benadering die kan worden uitgevoerd.
  3. De andere maatregel die de IOS-gebruikers moeten doen, is het verwijderen en opnieuw toevoegen van hun account. Ga naar instellingen en zoek naar de optie voor accounts en wachtwoorden, klik erop en kies het e-mailaccount dat problemen veroorzaakt, verwijder het en ga na een minuut naar dezelfde optie en voeg uw account toe met de inloggegevens van Yahoo Mail-account . Voer de gegevens zorgvuldig in. Vernieuw of herstart nu de iPhone opnieuw en probeer in te loggen. De kans is groot dat het probleem nu is opgelost en men zijn Yahoo Mail-account weer zonder problemen kan gebruiken.
  4. Men kan ook proberen hun e-mails naar verschillende mappen te verplaatsen en kijken of ze er toegang toe hebben of niet.
  5. Probeer de netwerkinstellingen te resetten. Houd er rekening mee dat wanneer u de netwerkinstellingen reset, de opgeslagen wachtwoorden, wifi-netwerken en telefooninstellingen ook worden gewist, die door hen opnieuw moeten worden ingevoerd; Men kan de instellingen resetten door naar Algemeen in instellingen te gaan en de optie Reset te vinden en vervolgens op reset netwerkinstellingen te klikken.
  6. Probeer na elke methode toegang te krijgen tot het e-mailaccount en kijk of het probleem wordt opgelost of niet.
De kans is groot dat met een van deze methoden het Yahoo Mail-account goed zou moeten werken zonder verbindingsstoringen. In geval van verdere assistentie kan men beroep doen op technische hulp.

We hopen dat u het probleem van de Yahoo Mail Connection Failure Error inmiddels effectief heeft opgelost.

Als de bovengenoemde methoden echter niet werken, moeten we contact opnemen met de online technische ondersteuning

(Bel @ + +31-297728131 GRATIS)

We bieden 24/7 service met klantenondersteuning en garanderen klanttevredenheid. De beste oplossingen worden geboden door gewoon thuis te zitten en het probleem op te lossen met de hulp van deskundige professionele technici. Bel Yahoo Telefoonnummer: +31-297728131.

We bieden ook technische ondersteuning aan Samsung Telefoonnummer Belgie.

No comments:

Post a Comment