Friday 29 January 2021

Hoe kan ik mijn oude Hotmail-account openen / herstellen?

 Hier leest u hoe u toegang krijgt tot het oude Hotmail-account zonder wachtwoord:

Mis je een oud account op Hotmail? En heb je geen idee van het oude wachtwoord? Dit gebeurt bij veel gebruikers, en toch zoeken ze informatie over het herstellen van hun accountwachtwoord. Hotmail-accounts zijn ook belangrijk voor toegang tot verschillende Windows- en andere Microsoft-services. En als iemand er al een account op heeft, is het beter om deze te herstellen in plaats van een nieuwe te krijgen. Het openen van een oud account op Hotmail kan nu lastig zijn, omdat u eerst het wachtwoord opnieuw moet instellen.

Omdat het niet eenvoudig is om rechtstreeks een nieuw wachtwoord van Microsoft op te halen, moet u het zelf opnieuw instellen. Lees daarom verder om meer te weten te komen over het snelle proces om een oud Hotmail-account te herstellen.

Stappen om oude Hotmail-account te herstellen

Volg de onderstaande stappen om uw identiteit op uw oude Hotmail-account te verifiëren en het wachtwoord opnieuw in te stellen.

  • Ga naar de herstelpagina van Hotmail-e-mailaccounts in uw webbrowser en selecteer Aanmelden.
  • Voer vervolgens het e-mailadres of de gebruikersnaam in die is gekoppeld aan uw oude Hotmail-account en kies vervolgens Volgende om de link Wachtwoord vergeten onderaan te selecteren.
  • Nu moet u de optie Meer verificatiemethoden weergeven kiezen en vervolgens een
  • geschikte optie uit de lijst.
  • U kunt twee opties voor accountherstel zien: e-mailadres en telefoonnummer.
  • Als u kiest voor de e-mailoptie, ontvangt u een link voor het opnieuw instellen van uw wachtwoord. En voor de sms-optie stuurt Hotmail u een sms-bericht om u te helpen bij het inloggen. U moet echter de laatste vier cijfers invoeren van het telefoonnummer dat aan uw account is gekoppeld. Als u geen toegang heeft tot een van deze verificatie-opties, kunt u selecteren Ik heb geen van deze opties.
  • Hierna kunt u Code verzenden selecteren, en u krijgt een code op de telefoon of e-mailaccount die u op de webpagina moet invoeren.
  • Als u de app gebruikt, kunt u deze gebruiken om uw account op Hotmail te verifiëren.
  • Nadat u uw Hotmail-account heeft geverifieerd, kunt u nu een nieuw wachtwoord invoeren, gevolgd door het opslaan van de wijzigingen.
Krijg deskundig advies over het herstellen van een oude Hotmail-account:

Kunt u het oude Hotmail-account niet herstellen met behulp van bovenstaand proces, neem dan contact op met Hotmail Klantenservice Telefoonnummer: +31-182796001 voor verdere assistentie. Ze zullen je zeker helpen met de beste informatie en oplossingen voor je Hotmail-account.

We bieden ook technische ondersteuning aan Instagram Telefoonnummer Belgie.

No comments:

Post a Comment