Friday 15 January 2021

Los het probleem met het internetprobleem van Avast op met technische hacks om de internetsnelheid te verhogen

 Veel Avast-gebruikers melden dat hun pc en internetverbinding trager worden na installatie van het antivirusprogramma. Tijdens het starten van downloads terwijl Avast op de achtergrond draait, kan dit de snelheid drastisch verlagen. Bovendien kunnen de meeste mensen vanwege deze Avast-fout geen pagina's openen in hun webbrowser. Om de werkelijke redenen te kennen waarom Avast het internet vertraagt, kunt u dit artikel doornemen.


U kunt deze inhoud ook raadplegen om een aantal methoden voor probleemoplossing te leren en de internetverbinding sneller te maken ondanks het feit dat u de Avast-software gebruikt. Hier bespreken we de beste manieren om met Avast-antivirus om te gaan en uw systeem te versnellen. Daarom zult u door dit artikel te lezen begrijpen hoe het oplossen van problemen met Avast de snelheid van uw internetverbinding kan verbeteren.

Punten om te controleren of Avast internet vertraagt of uw systeem bevriest

Het is mogelijk dat Avast het internet vertraagt nadat u systeemwijzigingen heeft aangebracht of een software-update heeft uitgevoerd. Er zijn ook oorzaken die de internetverbinding kunnen verbreken of het traag kunnen maken vanwege Avast. Dus als u momenteel worstelt met deze vertraging in uw netwerkconnectiviteit, kunt u enkele technische oplossingen proberen.

Om de juiste oplossing toe te passen, moet u echter de oorzaken kennen waardoor Avast uw browsesnelheid vertraagt. Laten we dus eens kijken wat er wordt onderbroken door het internetsignaal vanwege Avast-antivirus.

Is Avast de reden achter het vertragen van internet?

Voordat u het oplossingsgedeelte controleert om het probleem met internetvertraging op te lossen, moet u proberen te begrijpen of Avast het probleem veroorzaakt. Als u niet op de hoogte bent van de technische dingen, bekijk dan de problemen die worden veroorzaakt door Avast-antivirus.

Bij het doornemen van de klachten op verschillende Avast-forums is gebleken dat de klanten vrij vaak internetproblemen ondervinden wanneer ze upgraden naar een recente versie van Avast. Dit heeft geresulteerd in een vertraging van de laadsnelheid van de website.

Er zijn veel gebruikers die melding hebben gemaakt van een totaal verlies van internettoegang na het installeren van de Avast-updates. Verder zitten ze vast met bevroren schermen nadat ze hebben geprobeerd dit probleem te diagnosticeren met Avast-software.

Sommige professionals hebben opgemerkt dat de browsesnelheid weer normaal is geworden na het uitschakelen van Avast WebShield. Dit geeft duidelijk aan dat uw internet kan worden verbroken of vertraagd als u de Avast-antivirusapplicatie inschakelt.

Sommige systemen kunnen erg traag worden als ze meerdere antivirusprogramma's tegelijk uitvoeren. Als uw pc dus zowel Avast als een beveiligingsprogramma van derden heeft, kan dit de internetsnelheid beïnvloeden.

Welke invloed heeft de installatie van Avast op uw computer of laptop?

Avast-antivirus kan zowel uw systeem- als WiFi / Ethernet-verbinding langzamer maken. Volg daarom de onderstaande punten om te weten hoe Avast ook uw systeem kan vertragen.

  • Onjuiste of slecht uitgelijnde partities samen met de installatie van Avast kunnen het systeem langzamer maken.
  • Als uw computer te veel opstarttoepassingen en weinig schijfruimte heeft, kan Avast resulteren in meer vertraging.
  • Als het RAM-geheugen dat op uw computer is geïnstalleerd defect of beschadigd is, kan Avast een conflict veroorzaken met het besturingssysteem. Dit kan verder leiden tot een vertraging van de processorsnelheid.
  • Als het besturingssysteem van uw pc vrij oud en ook niet up-to-date is, kan dit problemen met Avast veroorzaken. Dit kan een probleem zijn met andere apps en antivirussoftware die op uw systeem zijn geïnstalleerd.
Soms kan een beschadigde of fysiek beschadigde harde schijf meer problemen veroorzaken na installatie van het Avast-programma. Daarom is dit een groot probleem voor het vertragen van de pc en aangesloten apparaten zoals luidsprekers, printers of routers, enz.

Oplossingen die de prestaties en internetsnelheid van uw systeem kunnen verbeteren:

Als u op zoek bent naar de methoden die de laadsnelheid van uw website kunnen verhogen, dan zijn hier enkele methoden om dat te doen. We zullen ook de oplossingen bespreken die de vertraging van internet als gevolg van Avast-antivirus zullen oplossen.

Wat zijn de methoden om de computerprestaties te verbeteren, zelfs als Avast al is geïnstalleerd?

In het geval dat uw systeem niet meer reageert of te traag wordt na het installeren van Avast, kunt u enkele technische oplossingen proberen.

Methode 1 - Zorg ervoor dat uw harde schijf voldoende vrije ruimte heeft



Volgens sommige gebruikers hebben ze opgemerkt dat het schijfgebruik kan toenemen als gevolg van Avast-software. Dit gebeurt meestal wanneer het systeem niet veel opslagruimte heeft om zware applicaties te verwerken. Dus als u een volledige versie van Avast-antivirus gebruikt, kan deze meer CPU-bronnen verbruiken.

Maar als u deze fout wilt oplossen en uw pc-prestaties wilt verbeteren, kunt u ervoor kiezen om de schijf op te schonen. Deze techniek scant uw computer en verwijdert gemakkelijk prullenbak- en ongewenste bestanden.

U kunt ook onnodige documenten verwijderen door gebruik te maken van reinigingshulpmiddelen van Avast.

Zodra uw pc een aanzienlijke hoeveelheid opslagruimte vrijmaakt, zal Avast het hopelijk niet vertragen

Methode 2 - Vergroot het geheugen van uw Avast-compatibele pc

Wanneer u Avast-antivirus op een oudere computer of een verouderd besturingssysteem installeert, kan dit andere processen vertragen. Dit gebeurt in feite wanneer uw oude apparaat niet de geheugenruimte en software heeft die nodig is om programma's uit te voeren. Daarom kunt u extern geheugen op uw computer installeren of het besturingssysteem upgraden.


Als u de richtlijnen van Avast-technici volgt, raden zij systemen aan met 4 GB RAM en meer. Probeer daarom, als u een apparaat met weinig RAM gebruikt, de omvang ervan te vergroten door een expert te raadplegen.

Nadat u de RAM-grootte hebt uitgebreid, moet u het besturingssysteem opnieuw laden en de Avast-software installeren. Probeer daarom de applicatie te starten en kijk of u snel verbinding met internet kunt maken. Als de oplossing het Avast-vertragend internetprobleem niet heeft opgelost, probeer dan de overige methoden.

Methode 3- Gebruik de functie Browseropruiming van Avast


Als het installeren van het Avast-programma de toegang van de gebruiker blokkeert of webpagina's langzaam laadt, kan het opschonen van de browser een goede beslissing zijn. Er kunnen problematische add-ons of werkbalken zijn die het internet traag kunnen maken. Daarom kunt u de Cleanup-tool van Avast gebruiken en schadelijke inhoud uit de browser verwijderen.

Als u deze tool uitvoert, kunt u er ook voor zorgen dat de pagina's die door Avast in conflict waren geraakt, nu correct kunnen worden geopend. Het zorgt er ook voor dat de webbrowser snel werkt en pagina's correct laadt.

Methode 4 - Schakel programma's uit die op de achtergrond worden uitgevoerd

Als uw systeem te veel programma's of apps op de achtergrond uitvoert, kan dit een vertragingsprobleem veroorzaken. Dus als u het Avast-programma niet kunt verwijderen of verwijderen, kunt u andere toepassingen uitschakelen.

Daarom kunt u contact opnemen met een professional om programma's voor te stellen die de werking van Avast kunnen verstoren. Ze kunnen ook technieken voor het uitschakelen van deze apps bieden om de prestaties van het apparaat te verbeteren.

Methode 5 - Verwijder of verwijder Avast Antivirus van uw pc

In het geval dat geen van de bovenstaande oplossingen werkt en Avast nog steeds het internet vertraagt, verwijder dan het antivirusprogramma. Hiervoor kunt u naar de Windows Start-knop gaan en op het tabblad ‘Configuratiescherm’ klikken.


Als u Windows 10 gebruikt, gaat u rechtstreeks naar ‘Configuratiescherm’ door ‘control’ in het zoekvak van Cortana te typen. Ga vervolgens naar ‘Programma's en onderdelen’ en zoek ‘Avast’ in de lijst met programma's.

Vervolgens moet u er met de rechtermuisknop op klikken en de optie ‘Verwijderen / wijzigen’ kiezen. Volg nu de instructies die op uw scherm worden weergegeven en verwijder de componenten van Avast-software.

Hopelijk heeft dit artikel de belangrijkste redenen uitgelegd waardoor Avast het internet vertraagt. Het heeft ook enkele veelvoorkomende oplossingen besproken die uw systeem en internet snel kunnen maken.

Als u ze niet kunt toepassen of als u problemen ondervindt met de methoden, kunt u contact opnemen met Avast Bellen: +31-297728131. De experts kunnen helpen bij het oplossen van elk soort Avast-antivirusprobleem en bieden tools om de prestaties van de pc te verbeteren.

We bieden ook technische ondersteuning aan Facebook Telefoonnummer Belgie.

No comments:

Post a Comment