Friday 21 January 2022

Problemen met Google Hangouts oplossen die niet werken op desktop?

 Voordat u begint met het oplossen van problemen met Google-hangouts die niet werken, moet u eerst de basisprincipes van Google-hangouts kennen. Er bestaat een kans dat de gebruiker niets weet over Google-hangouts, aangezien het niet erg populair is in gebruik.

Als we het hebben over de basisprincipes van Google-hangouts, kun je zeggen dat het een service is die een soepele conversatie tussen twee of meer mensen mogelijk maakt; deze service is meestal verbonden via Gmail of via Google+ websites. Men kan het op het bureaublad gebruiken; laptop en het kan worden gebruikt als een applicatie gedownload van de Google Play Store op Android of gedownload van de App Store op een IOS-apparaat.

Nu we voldoende basiskennis hebben verzameld over Google-hangouts, gaan we nu verder en zouden we de resoluties moeten zien die kunnen worden toegepast op Google-hangouts voor het oplossen van problemen met het niet goed werken op desktop.

De problemen die gepaard gaan met Google-hangouts; met hun gedetailleerde en gemakkelijke oplossingen terwijl het op de desktoplijst wordt gebruikt, gaat het als volgt:

Kan geen bericht verzenden vanaf desktop: Als men geen berichten vanaf de desktop kan verzenden via Google Hangouts, moet de gebruiker in dat geval de gegeven stappen volgen:

  • Het probleem kan te maken hebben met de server, in dat geval kan de gebruiker alleen wachten en het bericht opnieuw verzenden.
  • Het is ook mogelijk dat het bericht niet wordt opgeslagen in de berichtengeschiedenis.
  • Er is ook een andere mogelijkheid dat het bericht niet zichtbaar is op andere apparaten.
  • Men moet ook controleren of de persoon aan de kant van de ontvanger online is, want alleen dan kan de gebruiker het bericht ontvangen.


"Probeer verbinding te maken" -fout: als u deze foutmelding krijgt tijdens het gebruik van Google Hangouts op de desktop, moet de gebruiker voor de oplossing de gegeven stappen volgen:

  • De computer moet goed verbonden zijn met internet.
  • Ook moeten de domeinen worden gecontroleerd, ze mogen niet worden geblokkeerd door de netwerkbeheerder.

Kan plug-ins voor hangouts niet installeren: als je plug-ins voor hangouts niet kunt installeren, volg dan de gegeven stappen:

  • De browserpagina moet worden vernieuwd.
  • De gebruiker moet de browser sluiten en afsluiten en opnieuw openen.
  • Daarna moet de gebruiker het systeem opnieuw opstarten.
  • De plug-ins moeten worden verwijderd en vervolgens opnieuw worden geïnstalleerd.
  • De gebruiker kan ook proberen Google Chrome te gebruiken voor de plug-in.
Browser bevriezing: het probleem van browser bevriezing wordt meestal gezien wanneer het delen van het scherm wordt gekozen in hangouts. Dit gebeurt meestal als de computer incompatibele videoadapters of videostuurprogramma's gebruikt. Dus als resolutie kunnen we zeggen dat het upgraden van de videoadapters en videostuurprogramma's de hack is.

Hangouts werken niet met Firefox: om dit probleem op te lossen van hangouts die niet werken in Firefox, moet men proberen een andere browser te gebruiken, aangezien de hangout-plug-in niet meer wordt ondersteund door de Mozilla Firefox-browser.

Als u, naast alle informatie die hier is verstrekt, meer wilt weten dan in dat geval, moet u contact opnemen met de gecertificeerde en getrainde experts. De lijnen zijn 24*7 geopend bij Google Bellen. Ook kan men contact maken met de experts via live chats of e-mails, er is geen probleem dat verder kan gaan dan het vermogen van de technici om op te lossen.

We bieden ook technische ondersteuning aan Facebook Bellen.

No comments:

Post a Comment