Monday 21 February 2022

Wat moet ik doen om Avast Anti-Theft op mobiel in te schakelen?

 Avast antivirus wordt geleverd met Mobile Security die effectief genoeg is om uw apparaat te beschermen tegen ongewenste bugs die uw mobiele apparaat kunnen beschadigen. Avast Mobile Security heeft uitstekende functies en hulpmiddelen die voor uw mobiele apparaten zorgen. Het heeft uitstekende antidiefstalfuncties die uw mobiele apparaten in de gaten houden als ze worden gestolen of verloren gaan. De antidiefstalfunctie vereist een eerste installatie voordat u uw apparaat op afstand kunt bedienen of volgen.

U kunt Anti-Diefstal inschakelen in de Avast Mobile Security-functie en daarvoor moet u een paar stappen volgen in de sectie

Antidiefstalinstallatie uitvoeren

  • Open eerst Avast Mobile Security en tik vervolgens op het menu met drie streepjes en op Antidiefstal
  • Bekijk nu de privacyverklaring en tik vervolgens op Doorgaan

Maak een pincode

  • Tik op Een pincode instellen in het scherm Anti-Diefstal instellen
  • Kies een Google-account voor het resetten van de pincode en tik vervolgens op Ok om de actie te bevestigen
  • Als u de pincode bent vergeten en u deze kunt resetten door in te loggen op het gekozen Google-account
  • Voer een pincode in en voer deze nogmaals in om te bevestigen en tik op Doorgaan om het instellen van de pincode te voltooien

Tik op Toestaan in elk dialoogvenster dat verschijnt om de benodigde machtigingen toe te staan en mogelijk moet u ook toestemming verlenen voor het onderstaande:

  • Plaats
  • Camera
  • Oproepen
  • Geluid opnemen
  • Media en bestanden

Anti-Theft heeft alle toestemming die nodig is om uw apparaat op afstand te volgen en te bewaken

Hoe Avast-account verbinden voor antidiefstalfunctie?

Volg de onderstaande stappen om verbinding te maken met Avast Mobile Security. Als deze beveiliging al aan een Avas-account is gekoppeld, ziet u het bericht Avast-account ingesteld en kunt u op de optie Antidiefstal activeren tikken

  • Tik op Verbinden met uw Avast-account en tik op Webcontrole en e-mail instellen
  • Voer het e-mailadres en wachtwoord van uw Avast-account in en tik vervolgens op Aanmelden bij Avast-account
  • Als je dat nog niet hebt Avast-account en tik op Aanmelden
  • Avast Mobile Security is succesvol verbonden met het Avast-account
U wordt doorverwezen naar het Anti-Theft setup-scherm en om de Anti-Theft setup te voltooien en tik op Activeer Anti-Theft. Tik ook op Een patroon instellen om met een gebaar in plaats van een pincode toegang te krijgen tot de veilige map en het bestandsapparaat. Doe een beroep op Avast Bellen om in contact te komen met de experts voor hulp. De teams staan altijd voor je klaar.


We bieden ook technische ondersteuning voor Instagram Nederland. U kunt contact met ons opnemen via Instagram Bellen.

Thursday 10 February 2022

Hoe stel ik een ander e-mailaccount in op Outlook?

 Iedereen die in het verleden een Microsoft-account heeft gebruikt, kan vergelijkbare inloggegevens gebruiken voor een e-mailaccount bij Outlook. Als u geen ander Outlook-account heeft, heeft u niet meer dan minuten nodig om een ander Outlook.com-account te openen. Met een gratis Outlook-account heeft u overal toegang tot uw e-mail, contacten en agenda's.

Als u meer informatie wilt, kunt u nu contact opnemen met het Outlook-hulplijnnummer.


Eenvoudige stappen om een nieuw Outlook-e-mailaccount te maken

Als u geen ander gratis e-mailaccount kunt openen in uw Outlook, volg dan deze stapsgewijze richtlijnen.

  • Open eerst een blader en open het Outlook-aanmeldingstabblad, kies de optie Gratis account maken.
  •   Typ daarna uw favoriete gebruikersnaam - het deel van de e-mail-ID dat voorafgaat aan @outlook.com.
  • Kies de bout helemaal rechts van de gebruikersnaamsectie om het domein te wijzigen van de standaardvooruitzichten naar hotmail voor het geval u naar een Hotmail-adres neigt.
  •   Voer in en voer daarna uw favoriete wachtwoord opnieuw in. Kies een accountwachtwoord dat voor u eenvoudig te onthouden is en voor andere personen lastig te achterhalen is.
  • Voer vervolgens uw voornaam en achternaam in de daarvoor bestemde vakken in.
  • Selecteer uw regio in het veld dat u hebt opgegeven en vervolgens moet u uw verjaardagsdatum invoeren.
  • Nu kun je de karakters van de CAPTCHA-afbeelding typen, na deze kies Volgende knop.
  •   U zou nu uw nieuwe Outlook-account kunnen openen of instellen voor toegang in e-mailprogramma's op pc's en mobiele telefoons.
In het geval dat de bovenstaande stapsgewijze begeleiding het probleem met het instellen van uw Outlook-e-mailaccount oplost, kunnen we accepteren dat het een probleemoplossingsmethode was om de fout op te lossen. Voor directe oplossingen dient u contact op te nemen met Outlook Bellen als de bovenstaande stappen het probleem niet oplossen. Benader de klantenservice van Outlook en geef het probleem in detail door voor een betrouwbare oplossing van het probleem. Garandeer dat u elk probleem aan de helpdesk geeft. Als het Outlook-contactnummer dat u hebt gebeld, bezet is en u in de wacht heeft gezet, kunt u proberen een facultatief nummer voor technische ondersteuning te verkrijgen via Contact Help Number.

We bieden ook technische ondersteuning voor Instagram Nederland. U kunt contact met ons opnemen via Instagram Bellen.

Friday 4 February 2022

Hoe de beschadigde of beschadigde Outlook PST-bestanden te herstellen?

 PST of we zeggen dat het bestand met persoonlijke mappen in MS Outlook een databasebestand is dat is gemaakt door de Outlook-toepassing. Wanneer de gebruiker informatie probeert op te slaan in zijn MS Outlook-account op de computer, wordt die informatie opgeslagen in het PST-bestand. PST-bestand is verantwoordelijk voor het beheren van alle gegevens van gebruikers op hun MS Outlook-account wanneer het apparaat niet is verbonden met internet.

PST-bestanden spelen een zeer belangrijke rol bij het effectieve beheer van informatie, maar problemen met PST-bestanden komen vrij vaak voor. Als u MS Outlook gebruikt om uw e-mails, berichten en andere accountinformatie te beheren, maar plotseling fouten begint te ontvangen tijdens het openen van het MS Outlook-account, moet u Outlook PST-bestanden repareren.

Het probleem met het PST-bestand is de reden dat gebruikers niet door kunnen gaan met hun MS Outlook-services. In dit bericht delen we eenvoudige richtlijnen voor probleemoplossing die u kunnen helpen bij het repareren van Outlook PST-bestanden. Dus blijf lezen en ga verder met de eenvoudige stappen voor probleemoplossing om de taak uit te voeren.

Mogelijke redenen voor beschadigd PST-bestand:

Er kunnen een aantal mogelijke redenen zijn waardoor uw Outlook PST-bestand beschadigd of beschadigd kan raken. Enkele van de meest voorkomende redenen zijn:

Storing in gegevensopslagapparaat: de harde schijf van het systeem heeft weinig slechte sectoren. Als uw PST-bestand in een van deze sectoren aanwezig is, kunt u het mogelijk niet lezen of openen.

Defect netwerkapparaat: het PST-bestand bevindt zich op de netwerkserver en is toegankelijk via netwerkapparaten zoals computers. Als uw netwerkapparaat niet werkt, heeft u mogelijk geen toegang tot het PST-bestand.

Virus- of malware-infectie: de virus- of malware-aanval op het systeem kan ook de reden zijn voor het beschadigen van beschadigde Outlook PST-bestanden. Het wordt aanbevolen om betrouwbare antivirusprogramma's op uw systeem te installeren.

Hoe Outlook PST-bestanden te repareren?

Er zijn meerdere methoden om Outlook PST-bestanden te repareren die beschadigd of beschadigd zijn. Hieronder delen we eenvoudige instructies om het PST-bestand in het MS Outlook-account te repareren:

1. Voer de Scan PST-tool uit

Scan PST-tool, ook bekend als de inbox-reparatietool, kan de gebruikers helpen om PST-bestanden in Outlook te repareren die beschadigd of beschadigd zijn. Om deze tool uit te voeren, moet de gebruiker toegang hebben tot het ingebouwde hulpprogramma vanaf de "System Drive". Dit zijn de te volgen stappen:

  • Om de "ScanPST-tool" te starten, moet u dubbelklikken op het opstartprogramma.
  • Voeg het PST-bestand dat u wilt repareren toe met een klik op de knop "bladeren".
  • Druk op de knop "Start" om het scanproces te starten.

  • Zodra het scanproces is voltooid, moet u op de knop "Repareren" klikken om met het reparatieproces te beginnen.

Belangrijk: als u de back-up van het PST-bestand wilt maken, moet u een vinkje plaatsen in het vakje met de tekst "maak een back-up van gescande bestanden voordat u deze herstelt".

  • De scan PST-tool duurt een paar minuten om Outlook PST-bestanden te repareren. Zodra alle bestanden zijn gerepareerd, kunt u deze bestanden importeren in MS Outlook.

Hopelijk kunt u met de bovenstaande stappen "het PST-bestand in Outlook repareren" -account. Als u nog steeds problemen ondervindt bij het openen van de MS Outlook-services, zijn uw PST-bestanden mogelijk niet correct gerepareerd. Als alternatief kunt u de kernel Outlook PST-reparatiemethode gebruiken om de PST-bestanden te repareren.

2. Kernel Outlook PST Reparatie

Met deze geavanceerde Outlook PST-reparatietool kunnen gebruikers hun beschadigde of beschadigde PST-bestanden snel repareren met behulp van slimme algoritmen. De software kan de gebruikers helpen om verwijderde verloren mailbox-items op te halen en ze in verschillende formaten te laten exporteren. Laten we doorgaan met de onderstaande stappen en kijken hoe de tool werkt om het PST-bestand te repareren:

  • Download de Kernel Outlook PST-reparatietool op uw systeem.
  • Nadat de tool is gedownload, gaat u verder met de instructies op het scherm en voltooit u het installatieproces.
  • Start na de installatie de software op uw systeem. U ziet een pop-upvenster op het scherm verschijnen.
  • Druk op de knop "bladeren" om het bestand te kiezen dat u wilt repareren.
  • Druk op de knop "volgende".

Belangrijk: als u een specifiek PST-bestand wilt vinden om te repareren, kunt u op de knop "Zoeken" klikken en het bestand zoeken.

De hulpprogramma's beginnen Outlook PST-bestanden te repareren. Zodra het reparatieproces is voltooid, verschijnt de inhoud van het PST-bestand in het linkerdeelvenster. Om een voorbeeld van een item of e-mail van het bestand te bekijken, kunt u eenvoudig op de map klikken.


  • Klik op de knop Opslaan om de gerepareerde PST Outlook-bestanden op te slaan. Er verschijnt een pop-upvenster op uw scherm, kies de optie "PST-bestand" en druk op de volgende knop.

  • U ziet een filtervenster, vanaf hier kunt u de specifieke filters toepassen op uw PST-bestand. Bijvoorbeeld Aan, Van, Onderwerp, Type item, enz. Nadat u de filters heeft toegepast, klikt u op de knop "Volgende".

  • Als u de PST-bestanden wilt splitsen, drukt u op de knop "Splitsen".
  • Druk op de knop "volgende".
  • Kies de locatie waar u de herstelde PST-bestanden wilt opslaan.
  • Druk op de knop "Voltooien".


  • U ziet een melding op uw scherm verschijnen met de melding "PST-bestand is opgeslagen".

  • Druk op de knop OK om de taak te voltooien.
Dat is alles! Dit is hoe u Outlook PST-bestanden kunt repareren die zijn beschadigd of beschadigd voor elke Microsoft Outlook-versie.

Inpakken

Microsoft Outlook is een zeer nuttige software waarmee gebruikers via e-mail kunnen communiceren. Wanneer gebruikers informatie of gegevens in hun Outlook-account opslaan, wordt deze opgeslagen in de PST-bestandsindeling. Soms raakt het PST-bestand beschadigd of beschadigd waardoor de gebruiker geen toegang heeft tot zijn Outlook-gegevens of de services niet kan gebruiken.

Als u dezelfde problemen ondervindt met uw Microsoft Outlook-account, kunnen de bovengenoemde richtlijnen u helpen om Outlook PST-bestanden te herstellen door enkele eenvoudige stappen te volgen. De meegeleverde instructies zijn eenvoudig en laten u de fout snel oplossen, maar als u nog steeds problemen ondervindt, aarzel dan niet om contact op te nemen met de Outlook Bellen-professionals voor deskundig advies.

We bieden ook technische ondersteuning voor Instagram Nederland. U kunt contact met ons opnemen via Instagram Bellen.