Thursday 10 February 2022

Hoe stel ik een ander e-mailaccount in op Outlook?

 Iedereen die in het verleden een Microsoft-account heeft gebruikt, kan vergelijkbare inloggegevens gebruiken voor een e-mailaccount bij Outlook. Als u geen ander Outlook-account heeft, heeft u niet meer dan minuten nodig om een ander Outlook.com-account te openen. Met een gratis Outlook-account heeft u overal toegang tot uw e-mail, contacten en agenda's.

Als u meer informatie wilt, kunt u nu contact opnemen met het Outlook-hulplijnnummer.


Eenvoudige stappen om een nieuw Outlook-e-mailaccount te maken

Als u geen ander gratis e-mailaccount kunt openen in uw Outlook, volg dan deze stapsgewijze richtlijnen.

  • Open eerst een blader en open het Outlook-aanmeldingstabblad, kies de optie Gratis account maken.
  •   Typ daarna uw favoriete gebruikersnaam - het deel van de e-mail-ID dat voorafgaat aan @outlook.com.
  • Kies de bout helemaal rechts van de gebruikersnaamsectie om het domein te wijzigen van de standaardvooruitzichten naar hotmail voor het geval u naar een Hotmail-adres neigt.
  •   Voer in en voer daarna uw favoriete wachtwoord opnieuw in. Kies een accountwachtwoord dat voor u eenvoudig te onthouden is en voor andere personen lastig te achterhalen is.
  • Voer vervolgens uw voornaam en achternaam in de daarvoor bestemde vakken in.
  • Selecteer uw regio in het veld dat u hebt opgegeven en vervolgens moet u uw verjaardagsdatum invoeren.
  • Nu kun je de karakters van de CAPTCHA-afbeelding typen, na deze kies Volgende knop.
  •   U zou nu uw nieuwe Outlook-account kunnen openen of instellen voor toegang in e-mailprogramma's op pc's en mobiele telefoons.
In het geval dat de bovenstaande stapsgewijze begeleiding het probleem met het instellen van uw Outlook-e-mailaccount oplost, kunnen we accepteren dat het een probleemoplossingsmethode was om de fout op te lossen. Voor directe oplossingen dient u contact op te nemen met Outlook Bellen als de bovenstaande stappen het probleem niet oplossen. Benader de klantenservice van Outlook en geef het probleem in detail door voor een betrouwbare oplossing van het probleem. Garandeer dat u elk probleem aan de helpdesk geeft. Als het Outlook-contactnummer dat u hebt gebeld, bezet is en u in de wacht heeft gezet, kunt u proberen een facultatief nummer voor technische ondersteuning te verkrijgen via Contact Help Number.

We bieden ook technische ondersteuning voor Instagram Nederland. U kunt contact met ons opnemen via Instagram Bellen.

No comments:

Post a Comment