Tuesday 31 May 2022

Hoe Outlook Fout 0x800ccc67 Te Repareren?

 Wordt u geconfronteerd met de Outlook-fout 0x800ccc67? Deze fout treedt op vanwege een SMTP-serververbinding of vanwege problemen met de internetprovider. Er kunnen ook andere redenen voor het probleem zijn. Er zijn echter meerdere oplossingen voor het probleem. Wanneer u deze foutcode tegenkomt, kunt u geen e-mails verzenden of ontvangen in Outlook.

Het kan ook verschillende andere problemen veroorzaken. Het belangrijkste probleem is echter het hierboven genoemde probleem. U kunt deze fout tegenkomen vanwege een virus- of malwareprobleem. Het kan soms voorkomen dat u toegang krijgt tot uw e-mails.

Het wijzigen van de SMTP-poort kan het probleem effectief oplossen, maar afgezien hiervan zijn er ook andere oplossingen voor dit probleem. Daarvoor moet u weten waarom uw apparaat aan de fout lijdt. Bekijk de essentiële oorzaken die u kunnen helpen de reden achter het optreden van het probleem te begrijpen.


Mogelijke redenen achter Outlook-fout 0x800ccc67

  • U kunt de Outlook-fout 0x800ccc67 tegenkomen vanwege een malware- of virusaanval op uw machine.
  • Er kan een probleem zijn met de internetprovider die de nodige wijzigingen aanbrengt zonder enige kennisgeving, wat kan leiden tot:
  • 0x800ccc67 Outlook 2010-probleem.
  • Outlook-foutcode kan optreden wanneer de uitgaande SMTP-serverkoppeling niet kan worden geverifieerd vanwege een defecte Outlook-instelling.
  • U kunt de foutcode ook tegenkomen als de antivirus of firewall al uw e-mails lijkt te blokkeren.

Hier is een lijst met alle belangrijke factoren die verantwoordelijk kunnen zijn voor Outlook-fout 0x800ccc67

. Er kunnen echter veel andere oorzaken aan het probleem bijdragen.

U moet op de hoogte zijn van de redenen voordat u doorgaat met de oplossingen. Als u geen duidelijk idee heeft van de oorzaken, kunt u niet weten waarom u met de fout wordt geconfronteerd. Bovendien kunt u de oplossingen raadplegen om uw probleem op te lossen.

Hoe Outlook-fout 0x800ccc67 op te lossen?

U kunt Outlook-fout 0x800ccc67 oplossen door de volgende stappen te volgen:

Stap 1: Schakel uw antivirus of firewall tijdelijk uit

Om het probleem te bestrijden, moet u de antivirussoftware die u gebruikt uitschakelen. Het tijdelijk uitschakelen van het antivirusprogramma lost soms de foutcode in Outlook op en u kunt het verzenden en ontvangen van e-mails hervatten.

Stap 2: wijzig de SMTP-poort

Allereerst moet u de SMTP-poort correct onderzoeken. Bepaal uw e-mailinstellingen en typ uw e-mailadres. Test nu de USB-poort die onder de server voor uitgaande e-mail valt. Zodra u toegang krijgt tot de poort, moet u deze wijzigen in uw e-mailclient.

Nadat u de poort hebt gewijzigd, drukt u op de F9-toets om opnieuw te verzenden. Als u de e-mail nog steeds niet kunt adresseren, schakelt u de router een minuut uit en sluit u de router weer aan. Probeer de test-e-mail opnieuw te verzenden. Dit keer gaat het zeker lukken.

Stap 3: Probeer een nieuw Outlook-profiel te maken

Soms kan Outlook-fout 0x800ccc67 worden opgelost door een nieuw profiel te maken. U kunt proberen een nieuw profiel in Outlook te maken en de e-mails opnieuw proberen te verzenden. Hopelijk zul je deze keer geen fouten meer tegenkomen met Outlook.

Stap 4: Voer een systeemherstel uit

Ga eerst naar het menu Start. Schrijf "Systeemherstel" op de ruimte om te zoeken en dan moet je op enter drukken. Daarna kunt u zien dat er een venster wordt weergegeven. Vanaf daar moet u op de optie "Systeemherstel" klikken. Als er een vraag op uw computer verschijnt, moet u het wachtwoord van de beheerder invoeren. Volg de aanwijzingen die op het scherm worden weergegeven en herstel ten slotte uw systeem.



Plaats een oproep om met de technici van het Microsoft-ondersteuningsteam te praten door op elk gewenst moment te bellen naar Outlook Bellen. Je hebt ook andere opties om contact op te nemen met de experts, zoals e-mail en livechat.

Mail de experts op hun officiële e-mailadres en ontvang direct antwoord. Ook kunt u live chatten met de experts die 24*7 beschikbaar zijn.

​​​We bieden ook technische ondersteuning voor Facebook Belgie U kunt contact met ons opnemen via Facebook Bellen.

Monday 16 May 2022

Problemen met Outlook PST kan niet efficiënt worden gevonden

 

Microsoft Outlook presteert meestal goed. Dit betekent echter niet dat het niet vatbaar is voor verschillende problemen. Een van de Outlook-foutberichten, 'Outlook PST kan niet worden gevonden', wordt weergegeven als de software geen PST-bestand op uw apparaat kan vinden. De PST of de Personal Storage Table verwijst naar een gegevensbestand. Dit bestand slaat kopieën op van uw berichten, evenementen, enz.

U krijgt de foutmelding wanneer u Outlook probeert te openen. U hebt dus geen toegang tot de Outlook-desktoptoepassing. In dit artikel vind je alle mogelijke oorzaken van deze foutmelding. Vervolgens leert u over de verschillende oplossingen die u kunt implementeren om ermee om te gaan.


Waarom kan Outlook PST niet worden gevonden Fout treedt op?


Er zijn voornamelijk drie belangrijke redenen voor deze fout. Ze zijn als volgt:

  • Het PST-bestand is aanwezig op een niet-beschikbare netwerkserver.
  • Het PST-bestand is beschadigd. Deze schade kan verschillende oorzaken hebben, zoals een virusaanval of een abrupte sluiting van Outlook vanwege een stroomstoring. Het kan ook optreden als gevolg van een grotere PST-bestandsgrootte, synchronisatiefout of slechte sectoren op de harde schijf.
  • Het Outlook PST-bestand is aanwezig op een netwerkstation dat niet compatibel is met LAN/WAN.


De meest voorkomende oorzaak van de Outlook PST not found-fout is corruptie van PST-bestanden. Dus de enige methode om het op te lossen is om het corrupte PST-bestand te repareren.

Oplossingen voor de Outlook PST kunnen niet worden gevonden Fout

Er zijn verschillende oplossingen om deze foutmelding te verhelpen. Volg de stapsgewijze instructies voor elke oplossing en los de fout op.

1. Controleer Outlook

Het eerste dat u opmerkt, is dat u uw Outlook en de systeemsoftware die u onlangs hebt geïnstalleerd, controleert. Het kan dit probleem oplossen dat mogelijk te wijten was aan een botsing tussen verschillende software op uw systeem of een overmatige mailbox.

Als de mailbox is geladen met te veel onbelangrijke of belangrijke gegevens, kan dit leiden tot schade aan het PST-bestand. U moet dus enkele Outlook-bestanden verwijderen en ervoor zorgen dat de mailbox de limiet van 15 GB niet overschrijdt.

Sommige dingen die u kunt doen om de grootte van de mailbox te controleren en het bestand Outlook PST kan niet worden gevonden, zijn de volgende:

  • Navigeer naar 'Bestand' en van daar naar 'Mailbox Cleanup'.
  • Kies nu 'Bekijk mailboxgrootte'.

In het pop-upvenster dat wordt weergegeven, kunt u de grootte bekijken die momenteel wordt gebruikt en de opslagruimte van uw mailbox in beslag neemt. Na inspectie van de mailboxopslag, kunt u beslissen of het belangrijk is om sommige Outlook-gegevensbestanden en -mappen te verwijderen.

2. Repareer het PST-bestand

Een beschadigd PST-bestand kan alleen worden gerepareerd als u het repareert. Hier leest u hoe u het reparatieproces uitvoert.


  • Als u 64-bits Windows 10 gebruikt, gaat u naar C:\Program Files (x86)\Microsoft Office\root. Gebruikers van 32-bits Windows 10 moeten navigeren naar C:\Program Files\Microsoft Office\root.
  • Open nu de map 'Office16'. Zoek het bestand 'SCANPST.EXE' en dubbeltik erop zodat het wordt geopend.
  • Wanneer de Microsoft Outlook Inbox Repair Utility wordt geopend, klikt u op 'Bladeren' en gaat u naar de map waar het OST-bestand wordt bewaard. Dubbelklik erop, zodat het wordt geopend.
  • Tik nu op 'Start' en wacht enige tijd zodat het is voltooid.

3. Maak nog een PST-bestand

Hoogstwaarschijnlijk zult u na het repareren van het PST-bestand de Outlook.pst-fout niet vinden. Maar als het toch gebeurt, moet u een nieuw gegevensbestand maken. Stel het vervolgens in als standaard zodat Outlook het gebruikt.

  • Navigeer naar 'Start' en start het 'Configuratiescherm'.
  • Tik op 'Mail' nadat u 'Weergeven op' heeft ingesteld op grote pictogrammen.
  • Tik op 'Profielen weergeven' en markeer het profiel. Klik vervolgens op 'Eigenschappen'.
  • Klik op 'Gegevensbestanden'.
  • Tik nu op 'Toevoegen' gevolgd door 'Ok'.
  • Kies het gegevensbestand dat u zojuist hebt gemaakt en klik op 'Als standaard instellen'.
  • Sluit Windows af en start Microsoft Outlook.
4. Herstel MS Outlook-installatie

Om volledig te ontdoen van elk exemplaar van bestandscorruptie die leidt tot Outlook PST kan niet worden gevonden fout, probeer MS Outlook te repareren. Hier zijn de stappen voor dit proces.

  • Druk op de 'Windows'-toets en 'X'. Kies vervolgens 'Apps en functies'.
  • Als je Microsoft Office gebruikt, zoek het dan op, kies het en tik op 'Wijzigen'.
  • Selecteer nu 'Quick Repair' gevolgd door 'Repair'.
  • Wanneer de reparatie is voltooid, opent u MS Outlook.
5. Voeg uw e-mailaccount toe als IMAP

Als u uw account als IMAP toevoegt, voorkomt u dat u problemen ondervindt bij het instellen van uw account en het opslaan van gegevens op de server. Het is ook de reden waarom IMAP niet leidt tot problemen zoals PST. Hier zijn de stappen om uw e-mailaccount als IMAP toe te voegen.

  • Open MS-Outlook.
  • Ga naar 'Bestand' gevolgd door 'Info'.
  • Klik op 'Accountinstellingen' en kies 'Accountinstellingen'.
  • Verwijder eerst uw account en voeg het opnieuw toe. Hiervoor moet u een nieuw gegevensbestand maken. Ga dus naar het tabblad 'Gegevensbestanden' en tik op 'Toevoegen'.
  • Bewaar het PST-bestand op de gewenste locatie.
  • Navigeer nu naar het tabblad 'E-mail', markeer uw e-mailaccount en klik op 'Verwijderen'.
  • Tik op 'Bestand'. Tik vervolgens op 'Account toevoegen' op het tabblad 'Info'.
  • Voer uw e-mail-ID in en tik op 'Geavanceerde opties'.
  • Vink de optie aan met de tekst 'Laat me mijn account handmatig instellen en klik op 'Verbinden'.
  • Kies 'IMAP' en voeg IMAP-mail.outlook.com toe in de 'Incoming server'. De poort moet 993 zijn en het coderingstype SSL/TLS.
  • Voeg SMTP-mail.outlook.com toe aan de 'Uitgaande server'. De poort moet 587 zijn en het coderingstype STARTTLS.
  • Klik op 'Volgende' en typ het wachtwoord van uw e-mailaccount.
6. Migreer PST naar IMAP

Nadat u het account als IMAP heeft toegevoegd, moet u uw PST-instellingen migreren naar uw nieuwe IMAP-account. Bij deze migratie verschuiven al uw instellingen naar het nieuwe IMAP-account.

  • Tik op 'Bestand' en ga naar het tabblad 'Openen en exporteren'.
  • Tik nu op 'Importeren en exporteren'.
  • Kies 'Importeren uit een ander programma of bestand' in de wizard en tik op 'Volgende'.
  • Kies 'Outlook-gegevensbestand (PST)' en tik op 'Volgende'.
  • Zorg ervoor dat u de 'Vervang duplicaten door geïmporteerde items' aanvinkt en klik op 'Bladeren'.
  • Start het back-up PST-bestand dat u hebt gemaakt en tik op 'Volgende'.
  • Als u het bericht 'PST-bestand is al in gebruik' ziet, zijn uw instellingen gemigreerd.
  • Selecteer 'Importeer items in de huidige map'. Tik op 'Voltooien'.
Laatste woorden

Deze maatregelen zijn alles wat u nodig hebt om het foutbericht Outlook PST kan niet worden gevonden op te lossen. U moet het PST-bestand repareren en een nieuw maken om dit probleem op te lossen. Als u denkt dat geen van de oplossingen voor u werkt, neem dan contact op met Outlook Bellen. De professionals zullen onmiddellijke hulp en foutoplossing bieden.

​​​We bieden ook technische ondersteuning voor Facebook Belgie U kunt contact met ons opnemen via Facebook Bellen.

Tuesday 3 May 2022

Outlook-zoekbalk ontbreekt? Stappen om het snel te herstellen

 Outlook is een geweldige e-mailclient die erg populair is onder mensen. Er blijven echter enkele technische problemen optreden, ondanks dat het een redelijk veelzijdige e-mailclient is. Veel mensen melden dat de zoekbalk van Outlook ontbreekt. Dit probleem treedt meestal op wanneer ze Office of Windows proberen bij te werken. Meestal melden gebruikers van Office 365 en 2019 dit probleem. Wanneer de zoekbalk zoekraakt, kan dit zeker een probleem vormen, omdat u niets kunt vinden in Outlook. Er zijn echter een paar methoden om dit probleem op te lossen. Blijf lezen om er meer over te weten te komen.

Methoden om het ontbrekende probleem met de zoekbalk van Outlook op te lossen

Wanneer u merkt dat de zoekbalk in Outlook ontbreekt, zijn er twee manieren om dit probleem op te lossen. De eerste is een snelkoppelingsmethode die voor sommige gebruikers kan werken. De andere is een meer gedetailleerde methode om het ontbrekende zoekvak terug te brengen. De uitleg van beide methoden vind je hieronder.

Snelkoppelingsmethode om het ontbrekende Outlook-zoekvak te openen

Het is een zeer eenvoudige manier om dit probleem op te lossen. Druk gewoon op 'Control + E' op je toetsenbord. U kunt ook op 'F3' drukken terwijl het scherm van Outlook wordt weergegeven. Het zal het zoeklint brengen en u kunt het gaan gebruiken.

Daarnaast ziet u ook een actieve cursor waarmee u door het menu kunt navigeren. Voer het gewenste trefwoord in de zoekbalk in en druk op 'Enter'. Om het menu uit te vouwen, tikt u op de pijl aan de rechterkant van het veld waar u de tekst moet invoeren. Dat is het. Nu kunt u aan de slag met Outlook. Maar als deze truc er niet voor zorgde dat de zoekbalk in Outlook ontbrak, ga je gang en gebruik je de techniek die in de volgende secties wordt beschreven.

Stappen om het zoekvak terug te brengen dat ontbreekt in Outlook

U moet dit gedetailleerde proces lezen om het ontbrekende zoekvak in MS Outlook te repareren, omdat de snelkoppelingsmethode niet voor u werkte. In dit proces moet u zich houden aan de stapsgewijze instructies die hieronder worden vermeld. Het zal u helpen het zoeklint toe te voegen dat u niet in Outlook kunt vinden.

  • Start eerst het venster van 'Opties'. U kunt dit doen door op 'Bestand' in Outlook te tikken, gevolgd door 'Opties'.
  • Navigeer na deze stap naar 'Het lint aanpassen'. Kies daar de 'Tooltabbladen' en 'Hoofdtabblad'. U kunt de optie Het lint aanpassen in het venster van 'Outlook-opties' vinden. linker balk. De tabbladen Extra en het hoofdtabblad bevinden zich respectievelijk onder de secties 'Kies opdrachten uit' en 'Het klassieke lint aanpassen'.
  • Als u verder gaat, moet u 'Zoekhulpmiddelen' toevoegen aan 'Hoofdtabbladen'. Tik hiervoor met de linkermuisknop op 'Zoeken' zodat het wordt geselecteerd. U zult merken dat het blauw wordt gemarkeerd. Klik daarna op de knop 'Toevoegen'. U zult een zoekopdracht zien verschijnen onder de hoofdtabbladen. Aan het einde van het venster van 'Outlook-opties', klik op 'OK'. Het slaat de wijzigingen op en verlaat het venster.
  • De laatste stap is om het zoeklint te gebruiken om te vinden wat u zoekt. Hiervoor moet u naar het hoofdvenster van Outlook gaan en op het lint 'Zoeken' klikken. Nu kunt u elk pictogram in het gedeelte 'Verfijnen' gebruiken om naar bepaalde e-mails of berichten te zoeken.

Enkele andere oplossingen voor het ontbrekende probleem met de zoekbalk van Outlook

Afgezien van de bovenstaande techniek, kunt u ook wat meer probleemoplossing uitvoeren wanneer u merkt dat de zoekbalk in Outlook ontbreekt. Volg de onderstaande methoden wanneer Outlook de zoekbalk niet weergeeft.

Start Outlook in de veilige modus

Outlook starten in de veilige modus is een andere oplossing voor dit probleem. Wanneer Outlook in deze modus wordt geopend, worden de verschillende Outlook-invoegtoepassingen uitgeschakeld. Het is gemakkelijk om Outlook in de veilige modus uit te voeren.

Open gewoon het vak Uitvoeren en typ 'outlook /safe'. Druk vervolgens op Enter. Als het goed werkt, betekent dit dat invoegtoepassingen de oorzaak van het probleem waren. Om de problematische invoegtoepassing te ontdekken, schakelt u alle geïnstalleerde invoegtoepassingen één voor één uit en opent u vervolgens Outlook.

MS Office repareren

De zoekfunctie in Outlook toont u items of berichten in al uw Outlook-weergaven, zoals contacten, e-mail en agenda. Dus als u merkt dat de zoekbalk van Outlook ontbreekt, kunt u Office repareren om het probleem op te lossen.

  • Open 'Configuratiescherm'. Klik vervolgens op 'Programma's en onderdelen'.
  • Tik met de rechtermuisknop op de Office-app die u wilt repareren en selecteer 'Wijzigen'.
  • Klik nu op 'Repareren' gevolgd door 'Doorgaan'.
  • Wanneer het reparatieproces is voltooid, start u uw apparaat opnieuw.
Laatste gedachten

Het is zeer waarschijnlijk dat u in dit artikel het antwoord vindt voor het oplossen van het ontbrekende probleem met de zoekbalk van Outlook. Implementeer zowel de snelkoppelingsmethode als de gedetailleerde stapsgewijze instructies. Je hebt ook een paar andere opties, zoals het openen van Outlook in de veilige modus en het repareren van MS Office. Als je nog meer hulp nodig hebt, neem dan contact op met de deskundige Outlook Bellen services.

​​We bieden ook technische ondersteuning voor Facebook Belgie U kunt contact met ons opnemen via Facebook Bellen.