Tuesday 3 May 2022

Outlook-zoekbalk ontbreekt? Stappen om het snel te herstellen

 Outlook is een geweldige e-mailclient die erg populair is onder mensen. Er blijven echter enkele technische problemen optreden, ondanks dat het een redelijk veelzijdige e-mailclient is. Veel mensen melden dat de zoekbalk van Outlook ontbreekt. Dit probleem treedt meestal op wanneer ze Office of Windows proberen bij te werken. Meestal melden gebruikers van Office 365 en 2019 dit probleem. Wanneer de zoekbalk zoekraakt, kan dit zeker een probleem vormen, omdat u niets kunt vinden in Outlook. Er zijn echter een paar methoden om dit probleem op te lossen. Blijf lezen om er meer over te weten te komen.

Methoden om het ontbrekende probleem met de zoekbalk van Outlook op te lossen

Wanneer u merkt dat de zoekbalk in Outlook ontbreekt, zijn er twee manieren om dit probleem op te lossen. De eerste is een snelkoppelingsmethode die voor sommige gebruikers kan werken. De andere is een meer gedetailleerde methode om het ontbrekende zoekvak terug te brengen. De uitleg van beide methoden vind je hieronder.

Snelkoppelingsmethode om het ontbrekende Outlook-zoekvak te openen

Het is een zeer eenvoudige manier om dit probleem op te lossen. Druk gewoon op 'Control + E' op je toetsenbord. U kunt ook op 'F3' drukken terwijl het scherm van Outlook wordt weergegeven. Het zal het zoeklint brengen en u kunt het gaan gebruiken.

Daarnaast ziet u ook een actieve cursor waarmee u door het menu kunt navigeren. Voer het gewenste trefwoord in de zoekbalk in en druk op 'Enter'. Om het menu uit te vouwen, tikt u op de pijl aan de rechterkant van het veld waar u de tekst moet invoeren. Dat is het. Nu kunt u aan de slag met Outlook. Maar als deze truc er niet voor zorgde dat de zoekbalk in Outlook ontbrak, ga je gang en gebruik je de techniek die in de volgende secties wordt beschreven.

Stappen om het zoekvak terug te brengen dat ontbreekt in Outlook

U moet dit gedetailleerde proces lezen om het ontbrekende zoekvak in MS Outlook te repareren, omdat de snelkoppelingsmethode niet voor u werkte. In dit proces moet u zich houden aan de stapsgewijze instructies die hieronder worden vermeld. Het zal u helpen het zoeklint toe te voegen dat u niet in Outlook kunt vinden.

  • Start eerst het venster van 'Opties'. U kunt dit doen door op 'Bestand' in Outlook te tikken, gevolgd door 'Opties'.
  • Navigeer na deze stap naar 'Het lint aanpassen'. Kies daar de 'Tooltabbladen' en 'Hoofdtabblad'. U kunt de optie Het lint aanpassen in het venster van 'Outlook-opties' vinden. linker balk. De tabbladen Extra en het hoofdtabblad bevinden zich respectievelijk onder de secties 'Kies opdrachten uit' en 'Het klassieke lint aanpassen'.
  • Als u verder gaat, moet u 'Zoekhulpmiddelen' toevoegen aan 'Hoofdtabbladen'. Tik hiervoor met de linkermuisknop op 'Zoeken' zodat het wordt geselecteerd. U zult merken dat het blauw wordt gemarkeerd. Klik daarna op de knop 'Toevoegen'. U zult een zoekopdracht zien verschijnen onder de hoofdtabbladen. Aan het einde van het venster van 'Outlook-opties', klik op 'OK'. Het slaat de wijzigingen op en verlaat het venster.
  • De laatste stap is om het zoeklint te gebruiken om te vinden wat u zoekt. Hiervoor moet u naar het hoofdvenster van Outlook gaan en op het lint 'Zoeken' klikken. Nu kunt u elk pictogram in het gedeelte 'Verfijnen' gebruiken om naar bepaalde e-mails of berichten te zoeken.

Enkele andere oplossingen voor het ontbrekende probleem met de zoekbalk van Outlook

Afgezien van de bovenstaande techniek, kunt u ook wat meer probleemoplossing uitvoeren wanneer u merkt dat de zoekbalk in Outlook ontbreekt. Volg de onderstaande methoden wanneer Outlook de zoekbalk niet weergeeft.

Start Outlook in de veilige modus

Outlook starten in de veilige modus is een andere oplossing voor dit probleem. Wanneer Outlook in deze modus wordt geopend, worden de verschillende Outlook-invoegtoepassingen uitgeschakeld. Het is gemakkelijk om Outlook in de veilige modus uit te voeren.

Open gewoon het vak Uitvoeren en typ 'outlook /safe'. Druk vervolgens op Enter. Als het goed werkt, betekent dit dat invoegtoepassingen de oorzaak van het probleem waren. Om de problematische invoegtoepassing te ontdekken, schakelt u alle geïnstalleerde invoegtoepassingen één voor één uit en opent u vervolgens Outlook.

MS Office repareren

De zoekfunctie in Outlook toont u items of berichten in al uw Outlook-weergaven, zoals contacten, e-mail en agenda. Dus als u merkt dat de zoekbalk van Outlook ontbreekt, kunt u Office repareren om het probleem op te lossen.

  • Open 'Configuratiescherm'. Klik vervolgens op 'Programma's en onderdelen'.
  • Tik met de rechtermuisknop op de Office-app die u wilt repareren en selecteer 'Wijzigen'.
  • Klik nu op 'Repareren' gevolgd door 'Doorgaan'.
  • Wanneer het reparatieproces is voltooid, start u uw apparaat opnieuw.
Laatste gedachten

Het is zeer waarschijnlijk dat u in dit artikel het antwoord vindt voor het oplossen van het ontbrekende probleem met de zoekbalk van Outlook. Implementeer zowel de snelkoppelingsmethode als de gedetailleerde stapsgewijze instructies. Je hebt ook een paar andere opties, zoals het openen van Outlook in de veilige modus en het repareren van MS Office. Als je nog meer hulp nodig hebt, neem dan contact op met de deskundige Outlook Bellen services.

​​We bieden ook technische ondersteuning voor Facebook Belgie U kunt contact met ons opnemen via Facebook Bellen.

No comments:

Post a Comment