Friday 29 January 2021

Hoe kan ik mijn oude Hotmail-account openen / herstellen?

 Hier leest u hoe u toegang krijgt tot het oude Hotmail-account zonder wachtwoord:

Mis je een oud account op Hotmail? En heb je geen idee van het oude wachtwoord? Dit gebeurt bij veel gebruikers, en toch zoeken ze informatie over het herstellen van hun accountwachtwoord. Hotmail-accounts zijn ook belangrijk voor toegang tot verschillende Windows- en andere Microsoft-services. En als iemand er al een account op heeft, is het beter om deze te herstellen in plaats van een nieuwe te krijgen. Het openen van een oud account op Hotmail kan nu lastig zijn, omdat u eerst het wachtwoord opnieuw moet instellen.

Omdat het niet eenvoudig is om rechtstreeks een nieuw wachtwoord van Microsoft op te halen, moet u het zelf opnieuw instellen. Lees daarom verder om meer te weten te komen over het snelle proces om een oud Hotmail-account te herstellen.

Stappen om oude Hotmail-account te herstellen

Volg de onderstaande stappen om uw identiteit op uw oude Hotmail-account te verifiëren en het wachtwoord opnieuw in te stellen.

  • Ga naar de herstelpagina van Hotmail-e-mailaccounts in uw webbrowser en selecteer Aanmelden.
  • Voer vervolgens het e-mailadres of de gebruikersnaam in die is gekoppeld aan uw oude Hotmail-account en kies vervolgens Volgende om de link Wachtwoord vergeten onderaan te selecteren.
  • Nu moet u de optie Meer verificatiemethoden weergeven kiezen en vervolgens een
  • geschikte optie uit de lijst.
  • U kunt twee opties voor accountherstel zien: e-mailadres en telefoonnummer.
  • Als u kiest voor de e-mailoptie, ontvangt u een link voor het opnieuw instellen van uw wachtwoord. En voor de sms-optie stuurt Hotmail u een sms-bericht om u te helpen bij het inloggen. U moet echter de laatste vier cijfers invoeren van het telefoonnummer dat aan uw account is gekoppeld. Als u geen toegang heeft tot een van deze verificatie-opties, kunt u selecteren Ik heb geen van deze opties.
  • Hierna kunt u Code verzenden selecteren, en u krijgt een code op de telefoon of e-mailaccount die u op de webpagina moet invoeren.
  • Als u de app gebruikt, kunt u deze gebruiken om uw account op Hotmail te verifiëren.
  • Nadat u uw Hotmail-account heeft geverifieerd, kunt u nu een nieuw wachtwoord invoeren, gevolgd door het opslaan van de wijzigingen.
Krijg deskundig advies over het herstellen van een oude Hotmail-account:

Kunt u het oude Hotmail-account niet herstellen met behulp van bovenstaand proces, neem dan contact op met Hotmail Klantenservice Telefoonnummer: +31-182796001 voor verdere assistentie. Ze zullen je zeker helpen met de beste informatie en oplossingen voor je Hotmail-account.

We bieden ook technische ondersteuning aan Instagram Telefoonnummer Belgie.

Friday 15 January 2021

Los het probleem met het internetprobleem van Avast op met technische hacks om de internetsnelheid te verhogen

 Veel Avast-gebruikers melden dat hun pc en internetverbinding trager worden na installatie van het antivirusprogramma. Tijdens het starten van downloads terwijl Avast op de achtergrond draait, kan dit de snelheid drastisch verlagen. Bovendien kunnen de meeste mensen vanwege deze Avast-fout geen pagina's openen in hun webbrowser. Om de werkelijke redenen te kennen waarom Avast het internet vertraagt, kunt u dit artikel doornemen.


U kunt deze inhoud ook raadplegen om een aantal methoden voor probleemoplossing te leren en de internetverbinding sneller te maken ondanks het feit dat u de Avast-software gebruikt. Hier bespreken we de beste manieren om met Avast-antivirus om te gaan en uw systeem te versnellen. Daarom zult u door dit artikel te lezen begrijpen hoe het oplossen van problemen met Avast de snelheid van uw internetverbinding kan verbeteren.

Punten om te controleren of Avast internet vertraagt of uw systeem bevriest

Het is mogelijk dat Avast het internet vertraagt nadat u systeemwijzigingen heeft aangebracht of een software-update heeft uitgevoerd. Er zijn ook oorzaken die de internetverbinding kunnen verbreken of het traag kunnen maken vanwege Avast. Dus als u momenteel worstelt met deze vertraging in uw netwerkconnectiviteit, kunt u enkele technische oplossingen proberen.

Om de juiste oplossing toe te passen, moet u echter de oorzaken kennen waardoor Avast uw browsesnelheid vertraagt. Laten we dus eens kijken wat er wordt onderbroken door het internetsignaal vanwege Avast-antivirus.

Is Avast de reden achter het vertragen van internet?

Voordat u het oplossingsgedeelte controleert om het probleem met internetvertraging op te lossen, moet u proberen te begrijpen of Avast het probleem veroorzaakt. Als u niet op de hoogte bent van de technische dingen, bekijk dan de problemen die worden veroorzaakt door Avast-antivirus.

Bij het doornemen van de klachten op verschillende Avast-forums is gebleken dat de klanten vrij vaak internetproblemen ondervinden wanneer ze upgraden naar een recente versie van Avast. Dit heeft geresulteerd in een vertraging van de laadsnelheid van de website.

Er zijn veel gebruikers die melding hebben gemaakt van een totaal verlies van internettoegang na het installeren van de Avast-updates. Verder zitten ze vast met bevroren schermen nadat ze hebben geprobeerd dit probleem te diagnosticeren met Avast-software.

Sommige professionals hebben opgemerkt dat de browsesnelheid weer normaal is geworden na het uitschakelen van Avast WebShield. Dit geeft duidelijk aan dat uw internet kan worden verbroken of vertraagd als u de Avast-antivirusapplicatie inschakelt.

Sommige systemen kunnen erg traag worden als ze meerdere antivirusprogramma's tegelijk uitvoeren. Als uw pc dus zowel Avast als een beveiligingsprogramma van derden heeft, kan dit de internetsnelheid beïnvloeden.

Welke invloed heeft de installatie van Avast op uw computer of laptop?

Avast-antivirus kan zowel uw systeem- als WiFi / Ethernet-verbinding langzamer maken. Volg daarom de onderstaande punten om te weten hoe Avast ook uw systeem kan vertragen.

  • Onjuiste of slecht uitgelijnde partities samen met de installatie van Avast kunnen het systeem langzamer maken.
  • Als uw computer te veel opstarttoepassingen en weinig schijfruimte heeft, kan Avast resulteren in meer vertraging.
  • Als het RAM-geheugen dat op uw computer is geïnstalleerd defect of beschadigd is, kan Avast een conflict veroorzaken met het besturingssysteem. Dit kan verder leiden tot een vertraging van de processorsnelheid.
  • Als het besturingssysteem van uw pc vrij oud en ook niet up-to-date is, kan dit problemen met Avast veroorzaken. Dit kan een probleem zijn met andere apps en antivirussoftware die op uw systeem zijn geïnstalleerd.
Soms kan een beschadigde of fysiek beschadigde harde schijf meer problemen veroorzaken na installatie van het Avast-programma. Daarom is dit een groot probleem voor het vertragen van de pc en aangesloten apparaten zoals luidsprekers, printers of routers, enz.

Oplossingen die de prestaties en internetsnelheid van uw systeem kunnen verbeteren:

Als u op zoek bent naar de methoden die de laadsnelheid van uw website kunnen verhogen, dan zijn hier enkele methoden om dat te doen. We zullen ook de oplossingen bespreken die de vertraging van internet als gevolg van Avast-antivirus zullen oplossen.

Wat zijn de methoden om de computerprestaties te verbeteren, zelfs als Avast al is geïnstalleerd?

In het geval dat uw systeem niet meer reageert of te traag wordt na het installeren van Avast, kunt u enkele technische oplossingen proberen.

Methode 1 - Zorg ervoor dat uw harde schijf voldoende vrije ruimte heeft



Volgens sommige gebruikers hebben ze opgemerkt dat het schijfgebruik kan toenemen als gevolg van Avast-software. Dit gebeurt meestal wanneer het systeem niet veel opslagruimte heeft om zware applicaties te verwerken. Dus als u een volledige versie van Avast-antivirus gebruikt, kan deze meer CPU-bronnen verbruiken.

Maar als u deze fout wilt oplossen en uw pc-prestaties wilt verbeteren, kunt u ervoor kiezen om de schijf op te schonen. Deze techniek scant uw computer en verwijdert gemakkelijk prullenbak- en ongewenste bestanden.

U kunt ook onnodige documenten verwijderen door gebruik te maken van reinigingshulpmiddelen van Avast.

Zodra uw pc een aanzienlijke hoeveelheid opslagruimte vrijmaakt, zal Avast het hopelijk niet vertragen

Methode 2 - Vergroot het geheugen van uw Avast-compatibele pc

Wanneer u Avast-antivirus op een oudere computer of een verouderd besturingssysteem installeert, kan dit andere processen vertragen. Dit gebeurt in feite wanneer uw oude apparaat niet de geheugenruimte en software heeft die nodig is om programma's uit te voeren. Daarom kunt u extern geheugen op uw computer installeren of het besturingssysteem upgraden.


Als u de richtlijnen van Avast-technici volgt, raden zij systemen aan met 4 GB RAM en meer. Probeer daarom, als u een apparaat met weinig RAM gebruikt, de omvang ervan te vergroten door een expert te raadplegen.

Nadat u de RAM-grootte hebt uitgebreid, moet u het besturingssysteem opnieuw laden en de Avast-software installeren. Probeer daarom de applicatie te starten en kijk of u snel verbinding met internet kunt maken. Als de oplossing het Avast-vertragend internetprobleem niet heeft opgelost, probeer dan de overige methoden.

Methode 3- Gebruik de functie Browseropruiming van Avast


Als het installeren van het Avast-programma de toegang van de gebruiker blokkeert of webpagina's langzaam laadt, kan het opschonen van de browser een goede beslissing zijn. Er kunnen problematische add-ons of werkbalken zijn die het internet traag kunnen maken. Daarom kunt u de Cleanup-tool van Avast gebruiken en schadelijke inhoud uit de browser verwijderen.

Als u deze tool uitvoert, kunt u er ook voor zorgen dat de pagina's die door Avast in conflict waren geraakt, nu correct kunnen worden geopend. Het zorgt er ook voor dat de webbrowser snel werkt en pagina's correct laadt.

Methode 4 - Schakel programma's uit die op de achtergrond worden uitgevoerd

Als uw systeem te veel programma's of apps op de achtergrond uitvoert, kan dit een vertragingsprobleem veroorzaken. Dus als u het Avast-programma niet kunt verwijderen of verwijderen, kunt u andere toepassingen uitschakelen.

Daarom kunt u contact opnemen met een professional om programma's voor te stellen die de werking van Avast kunnen verstoren. Ze kunnen ook technieken voor het uitschakelen van deze apps bieden om de prestaties van het apparaat te verbeteren.

Methode 5 - Verwijder of verwijder Avast Antivirus van uw pc

In het geval dat geen van de bovenstaande oplossingen werkt en Avast nog steeds het internet vertraagt, verwijder dan het antivirusprogramma. Hiervoor kunt u naar de Windows Start-knop gaan en op het tabblad ‘Configuratiescherm’ klikken.


Als u Windows 10 gebruikt, gaat u rechtstreeks naar ‘Configuratiescherm’ door ‘control’ in het zoekvak van Cortana te typen. Ga vervolgens naar ‘Programma's en onderdelen’ en zoek ‘Avast’ in de lijst met programma's.

Vervolgens moet u er met de rechtermuisknop op klikken en de optie ‘Verwijderen / wijzigen’ kiezen. Volg nu de instructies die op uw scherm worden weergegeven en verwijder de componenten van Avast-software.

Hopelijk heeft dit artikel de belangrijkste redenen uitgelegd waardoor Avast het internet vertraagt. Het heeft ook enkele veelvoorkomende oplossingen besproken die uw systeem en internet snel kunnen maken.

Als u ze niet kunt toepassen of als u problemen ondervindt met de methoden, kunt u contact opnemen met Avast Bellen: +31-297728131. De experts kunnen helpen bij het oplossen van elk soort Avast-antivirusprobleem en bieden tools om de prestaties van de pc te verbeteren.

We bieden ook technische ondersteuning aan Facebook Telefoonnummer Belgie.

Monday 4 January 2021

Snelle stappen om de verbindingsfout van Yahoo Mail op te lossen

 Yahoo, een Amerikaanse webgebaseerde serviceprovider, is een van de grote bedrijven, van het aanbieden van e-mailplatforms tot het hebben van een eigen zoekmachine, en Yahoo Mail Server is een one-stop-bestemming voor verschillende taken en activiteiten.

De groei en reputatie zijn opmerkelijk en in de beginperiode van internet en technologie was Yahoo een van de belangrijkste platforms die werden gebruikt om mensen niet alleen met informatie, maar ook met elkaar in contact te brengen.

Ondanks een percentage mensen dat van het ene platform naar het andere overschakelt, heeft Yahoo nog steeds zijn waardigheid en reputatie behouden door mensen de beste diensten te bieden en up-to-date en trendy te blijven met zijn competities.

Waar sommige mensen echter naar andere platforms kunnen overschakelen vanwege wat anderen om hen heen doen, kunnen sommigen ook voor deze beslissing kiezen vanwege de vele problemen die soms optreden bij het gebruik van Yahoo Mail.

Yahoo Mail heeft, hoewel het mensen door de jaren heen een onberispelijke service heeft geboden, net als elk ander technologieplatform hen voorzien van fouten, glitches, problemen en tegenslagen.

Dit zijn misschien niet alle nadelen, aangezien de klanten weten dat als ze de juiste manier weten om met deze tegenslagen om te gaan en met een beetje geduld doorgaan, Yahoo de moeite waard is.


Een van deze belangrijke terugkerende problemen is het mislukken van de Yahoo Mail-verbinding. Dit probleem wordt geconfronteerd door de meeste van zijn gebruikers die keer op keer hebben geklaagd over hoe Yahoo Mail Connection Failure kleine en grote problemen heeft veroorzaakt voor hen en hun activiteiten.

Dit probleem treedt op wanneer iemand probeert in te loggen of zich aanmeldt voor zijn Yahoo Mail of probeert berichten te verzenden of te ontvangen. Evenzo kan de melding van de Yahoo Mail-verbindingsfout ook verschijnen wanneer iemand probeert toegang te krijgen tot zijn eerdere e-mails of gegevens van een lange tijd geleden.

Methoden om de fout van de Yahoo Mail-verbindingsfout te herstellen:

Als de foutmelding "Kan geen e-mail ophalen: de verbinding met de server is mislukt" optreedt, voert u de hier gegeven instructies voor probleemoplossing uit.

  • Computer / laptop

Als iemand zijn Yahoo Mail-account op zijn laptops of computers opent, is een van de eerste dingen die hij kan doen, de serverinstellingen controleren.

  1. Ga daarvoor naar de Yahoo Mail-accountinstellingen en klik op de optie geavanceerde instellingen en controleer grondig de inloggegevens en details die zijn ingevoerd om er zeker van te zijn dat de juiste serverinstellingen zijn ingevoerd voor zowel inkomend als uitgaand.
  2. Behandel systeeminstellingen of applicaties van derden, zoals antivirusprogramma's en firewallinstellingen. Soms zijn ze de redenen voor het verhinderen van een goede werking van een netwerk, probeer ze te verwijderen en opnieuw toegang te krijgen tot het e-mailaccount. Als het probleemloos werkt, weten we waar het probleem is ontstaan.
  3. De derde optie is om het account van het platform te verwijderen, dat wil zeggen uitloggen en daarna weer inloggen na het vernieuwen en herstarten van het systeem.
  4. Een van deze methoden zou waarschijnlijk het lopende probleem moeten oplossen.

  • Android-apparaten

Als iemand zijn Yahoo-mailaccount opent vanaf zijn Android-telefoon, kunnen ze proberen de methoden te gebruiken om de situatie op te lossen-

  1. Zorg ervoor dat uw telefoon is bijgewerkt en niet in afwachting is van een recente software-update, wat de reden kan zijn voor het mislukken van de Yahoo-mailverbinding.
  2. Als je de Yahoo Mail-app opent, zorg er dan voor dat je deze hebt bijgewerkt en de nieuwe versie hebt geïnstalleerd. Verouderde applicaties kunnen de reden zijn waarom Yahoo Mail niet soepel werkt.
  3. Als het klaar is, verwijdert u het huidige account dat is uitgelogd van het platform.
  4. Daarvoor moet men naar zijn accountinstellingen gaan en op de optie klikken om het account te verwijderen. Geef de bevestiging als daarom wordt gevraagd.
  5. Nadat uw account is verwijderd, kunt u uw telefoon ook opnieuw opstarten als u dat wilt, zodat deze kan worden vernieuwd, anders kunt u de toepassing direct vanaf de achtergrond sluiten.
  6. Ga vervolgens naar de instellingen en tik op de optie account toevoegen.
  7. Ga dan naar de optie van e-mail en tik op anderen.
  8. Men zal worden gevraagd om de inloggegevens in te voeren die de gebruikersnaam en het wachtwoord zijn. Vul indien nodig andere details in en ga door met het gebruik van uw vernieuwde e-mailaccount, die waarschijnlijk zou moeten werken.
  • iPhone / IOS-

Zo eenvoudig als het openen van e-mails op de iPhone-mailapp is, het is net zo gemakkelijk en stressvrij. Als de meldingen echter verschijnen over de verbindingsfout of de verbinding met de serverfout, is dit net zo verergerend.

Men kan kiezen voor een van deze methoden om te proberen het probleem op te lossen dat hun Yahoo Mail hen voorlegt;

  1. Het controleren van de wifi en internetverbinding als een defect netwerk en een trage internetverbinding kan de reden zijn waarom iemand niet goed verbinding kan maken met hun Yahoo Mail.
  2. Het vernieuwen en opnieuw opstarten van hun iPhone is een andere benadering die kan worden uitgevoerd.
  3. De andere maatregel die de IOS-gebruikers moeten doen, is het verwijderen en opnieuw toevoegen van hun account. Ga naar instellingen en zoek naar de optie voor accounts en wachtwoorden, klik erop en kies het e-mailaccount dat problemen veroorzaakt, verwijder het en ga na een minuut naar dezelfde optie en voeg uw account toe met de inloggegevens van Yahoo Mail-account . Voer de gegevens zorgvuldig in. Vernieuw of herstart nu de iPhone opnieuw en probeer in te loggen. De kans is groot dat het probleem nu is opgelost en men zijn Yahoo Mail-account weer zonder problemen kan gebruiken.
  4. Men kan ook proberen hun e-mails naar verschillende mappen te verplaatsen en kijken of ze er toegang toe hebben of niet.
  5. Probeer de netwerkinstellingen te resetten. Houd er rekening mee dat wanneer u de netwerkinstellingen reset, de opgeslagen wachtwoorden, wifi-netwerken en telefooninstellingen ook worden gewist, die door hen opnieuw moeten worden ingevoerd; Men kan de instellingen resetten door naar Algemeen in instellingen te gaan en de optie Reset te vinden en vervolgens op reset netwerkinstellingen te klikken.
  6. Probeer na elke methode toegang te krijgen tot het e-mailaccount en kijk of het probleem wordt opgelost of niet.
De kans is groot dat met een van deze methoden het Yahoo Mail-account goed zou moeten werken zonder verbindingsstoringen. In geval van verdere assistentie kan men beroep doen op technische hulp.

We hopen dat u het probleem van de Yahoo Mail Connection Failure Error inmiddels effectief heeft opgelost.

Als de bovengenoemde methoden echter niet werken, moeten we contact opnemen met de online technische ondersteuning

(Bel @ + +31-297728131 GRATIS)

We bieden 24/7 service met klantenondersteuning en garanderen klanttevredenheid. De beste oplossingen worden geboden door gewoon thuis te zitten en het probleem op te lossen met de hulp van deskundige professionele technici. Bel Yahoo Telefoonnummer: +31-297728131.

We bieden ook technische ondersteuning aan Samsung Telefoonnummer Belgie.