Saturday 28 August 2021

Een Google-account verwijderen

 Google-account is de meest gebruikte bron door de gebruikers, omdat u zich aanmeldt bij uw Google-account en u het meeste kunt halen uit alle Google-services die u kunt gebruiken. Met het Google-account kunt u gemakkelijk veel dingen bereiken via de personaliseringsfunctie om uw Google-ervaring te vergroten en gemakkelijke toegang tot uw belangrijkste informatie te bieden. Google-services helpen de gebruiker om services te gebruiken, zoals het voorbereiden van de dagelijkse taken, zoals het synchroniseren van uw Gmail met uw Google-agenda en Google-kaarten om ervoor te zorgen dat u altijd op de hoogte bent van uw schema.


Manieren om een Google-account van een Android of Chrome te verwijderen


Volgens het Google-account op Android-apparaat zoeken gebruikers naar de opties waarmee ze gemakkelijk een Google-account van een Android kunnen verwijderen, van de Android-apparaten. Als u nu meer wilt weten over het proces waarmee u het Google-account van Android-apparaten kunt verwijderen.

Stappen om Google-account van Android te verwijderen


Daarvoor moet u de onderstaande stappen volgen om het exacte proces voor het verwijderen van uw Google-account te kennen;

  • Eerst moet je de instellingen op je telefoon openen
  • Dan moet je op de accountoptie tikken
  • Vervolgens moet u op het account tikken dat u wilt verwijderen en op de optie Accounts verwijderen klikken
  • Ten slotte moet je ook het Android-apparaat, met het patroon van het apparaat, pinnen, dus om het voor elkaar te krijgen.

Dus door deze stappen te volgen voor het verwijderen van een Google-account van een Android, kunt u deze activiteit eenvoudig zo snel mogelijk uitvoeren en met dit proces wordt uw werk gedaan.

Als u nu bent aangemeld met het Google-account op een Chrome-profiel, of als Chrome automatisch aan uw Google-account is gekoppeld aan een Chrome-profiel, moet u het verwijderen. Dus om het proces uit te voeren om een Google-account uit Chrome te verwijderen, zodat u eenvoudig kunt worden uitgelogd van het Google-account dat is gekoppeld aan uw Chrome-pagina.

Stappen om Google-account uit Chrome te verwijderen


Daarvoor hoeft u alleen deze onderstaande eenvoudige stappen te volgen;

  • Eerst moet je de Chrome-pagina openen en vervolgens op het profielpictogram in de rechterbovenhoek drukken
  • Vervolgens tik je in het profielmenu op de knop mensen beheren
  • Nu verschijnt een lijst met Google Chrome-profielen op het scherm als kaarten,
  • Om het Google-account uit Chrome te verwijderen, drukt u op de instellingenmenu-optie van die profielkaart
  • Nu in het vervolgkeuzemenu dat verschijnt
  • Je moet op de verwijder deze persoon drukken
  • Als u eindelijk op het Chrome-profiel klikt dat aan uw Google-account is gekoppeld, wordt het automatisch en zonder problemen verwijderd.

De bovenstaande methoden kunnen u dus helpen om een Google-account uit Chrome te verwijderen, zodat Chrome efficiënter en soepeler werkt.

Google Klantenservice


Als u echter meer begeleiding en hulp nodig heeft bij het verwijderen van Google-accounts van de Android-apparaten of van Chrome, hoeft u alleen maar contact op te nemen met het klantenserviceteam op de Google-ondersteuningspagina via telefoon, chat of e-mail om de juiste hulp & hulp van de experts. De Google Bellen Nederland is 24/7 beschikbaar voor directe hulp en begeleiding.

We bieden ook technische ondersteuning aan Bellen Google Klantenservice.

No comments:

Post a Comment