Monday 16 August 2021

Hoe de Google Assistent Te Repareren werkt niet

 Google Assistant is een van de beste services die door Google worden aangeboden. Maar er zijn momenten waarop gebruikers problemen ondervinden met hun Google Assistent op hun apparaten. Het probleem kan echter worden veroorzaakt door verschillende redenen, zoals slechte internetverbinding, apparaatproblemen, incompatibiliteit van het besturingssysteem, enz. Maar u kunt de problemen met de Google Assistent nog steeds probleemloos oplossen. Hier is hoe.


Tophacks om problemen met de Google Assistent op te lossen die niet werken


Probeer uw telefoon opnieuw op te starten

Het is de eenvoudigste manier om te repareren dat Google Assistant niet werkt en u kunt eenvoudig allerlei technische problemen op uw apparaat oplossen door uw apparaat opnieuw op te starten. Houd daarom die aan / uit-knop een tijdje ingedrukt en tik vervolgens op de optie Opnieuw opstarten om de problemen met de Google Assistent op te lossen.


Zorg ervoor dat de Google Assistent is ingeschakeld op uw apparaat


Controleer eenvoudig of uw mobiele apparaat compatibel is met de Google Assistent-services. En ook de taal is ingesteld op uw voorkeur. Start daarna je apparaat opnieuw op en kijk of de Google Assistent goed werkt.


Schakel de Google Assistent in


Als de vorige oplossingen u niet konden helpen, kunt u proberen de Google Assistent op uw apparaat in te schakelen met behulp van de volgende stappen.

  • Navigeer naar de Google-app, klik vervolgens op de optie Meer en tik vervolgens op "Instellingen".
  • Selecteer nu 'Google Assistent', scrol omlaag naar de optie Algemeen, tik erop en schakel vervolgens de schakelaar naast 'Google Assistent' in.
  • Daarom zou u de Google Assistent op uw apparaat moeten kunnen inschakelen en vervolgens "OK Google" of "Hey Google" kunnen zeggen. Om te zien of de Assistent goed werkt.

Het stemmodel instellen


Een andere manier om te verhelpen dat Google Assistant niet werkt, is door het Voice-model ervoor opnieuw in te stellen. Op deze manier kan het uw stem goed herkennen. Hier leest u hoe u het kunt doen.

  • Ga naar de Google-app, selecteer Meer en tik vervolgens op 'Instellingen'.
  • Tik nu op de optie "Stem", selecteer vervolgens "Voice Match" en druk vervolgens op de schuifregelaar naast de optie "Hey Google".
  • Tik vervolgens op de optie "Volgende" en klik vervolgens op de optie "Ik ga akkoord".
  • Nu ziet u het gedeelte 'Akkoord met Voice Match' en volgt u de aanwijzingen op het scherm om het spraakmodel in te stellen.
  • Zeg ten slotte een paar keer een woord als "OK Google" of "Hey Google" en kijk of de assistent goed reageert.

Upgrade de Google-app


Als uw Google Assistent-app uiteindelijk nog steeds niet werkt, is het tijd om deze bij te werken. De volgende stappen helpen je hierbij.

  • Ga naar het gedeelte Instellingen, ga dan naar de optie Apps en selecteer vervolgens de Google-app.
  • Selecteer nu Machtigingen en geef de microfoon vervolgens toegang tot uw apparaat.

Google Klantenservice


Bovendien, als je Google Assistant nog steeds niet kunt repareren, neem dan contact op met de technische assistent van Google Bellen en vraag hun hulp. Daarnaast helpen ze je ook met de beste oplossingen en informatie om ervoor te zorgen dat je app goed werkt.

We bieden ook technische ondersteuning aan Google Belgie.

No comments:

Post a Comment