Saturday 21 August 2021

Hoe Google Authenticator over te zetten naar nieuwe telefoon

 Heb je een nieuwe telefoon gekocht en gebruik je de Google Authenticator-app om toegang te krijgen tot online accounts die zijn beveiligd met tweefactorauthenticatie? Vervolgens moet u uw Google-authenticator overzetten naar het nieuwe apparaat, omdat het mislukken van het genereren van code gebruikers de toegang tot het account kan blokkeren.

Trouwens, voor de gebruikers die het niet weten, is Google Authenticator een service die helpt bij het genereren van codes om het authenticatieproces veilig te voltooien. Dus om gebruikers te helpen Google Authenticator naar nieuwe telefoon te verplaatsen, kunnen ze de gedetailleerde procedure volgen die hieronder wordt gedeeld.


Hoe kan men Google Authenticator overzetten naar een nieuwe telefoon?


Om gebruikers te helpen bij het overzetten van Google-authenticator naar de nieuwe telefoon, kan de gebruiker de onderstaande snelle instructies volgen of hulp zoeken.

Begin het proces door de Google Authenticator-app op het nieuwe apparaat te installeren en de app in te loggen met een Google-account.
 
  • Open nu de tweefactorauthenticatiepagina in de browser.
  • Klik daarna op de optie Aan de slag en ga verder door in te loggen op het Google-account.
  • Blader vervolgens naar beneden op de pagina totdat de optie Authenticator-app op het scherm verschijnt.
  • Kies nu voor de optie telefoon wijzigen en kies de optie Android of iPhone.
  • Daarna verschijnt er een streepjescode op het computerscherm.
  • Verder moet de gebruiker de authenticator-app op de telefoon openen en op de optie Start setup tikken.
  • En dan kan de gebruiker de streepjescode scannen en op de computer op de optie Volgende klikken.
  • Voer verder de code in die in de app wordt weergegeven op het computerscherm.
  • Klik daarna op de optie Verifiëren en voltooi het overdrachtsproces.

Dus deze procedure om Google Authenticator naar nieuwe telefoon te verplaatsen. Voor de gebruikers die op zoek zijn naar details over het uitvoeren van een soortgelijk proces voor hun iPhone, kunnen ze echter de details bekijken die in dit artikel worden gedeeld.

Google Authenticator overzetten naar nieuwe iPhone


Zoals u wellicht weet, biedt de iOS-app geen optie om de accounts over te dragen tussen iPhones die de gebruiker nodig heeft om dit proces handmatig uit te voeren met behulp van de onderstaande instructies.

  • Download de Google authenticator-app op de nieuwe iPhone.
  • Open nu de tweefactorauthenticatiepagina op de computer en klik op de optie Aan de slag.
  • Klik vervolgens op dezelfde pagina op de optie Telefoon wijzigen en selecteer iPhone.
  • Verder kan de gebruiker de streepjescode scannen en de verificatie voltooien om toegang te krijgen tot Google-authenticatieservices.
Hiermee is het proces om Google Authenticator naar nieuwe iPhone te verplaatsen voltooid. Als de gebruiker de authenticator-app echter niet overzet, kan hij contact opnemen met ondersteuning voor hulp en zonder onderbreking toegang krijgen tot zijn Google-accounts.

Contact opnemen met Google-ondersteuning voor hulp


Voor de gebruikers die Google Authenticator niet naar een nieuwe iPhone kunnen verplaatsen en deskundige begeleiding nodig hebben, kunnen ze contact opnemen met ondersteuning door het gratis nummer Google Nederland te bellen of te kiezen voor e-mail of livechathulp. Verder kan de gebruiker het probleem uitleggen waarmee ze worden geconfronteerd met het proces en het probleem op tijd oplossen om toegang te krijgen tot ononderbroken Google-accountservices.

We bieden ook technische ondersteuning aan Google Belgie.

No comments:

Post a Comment