Tuesday 22 December 2020

Hoe Gmail te repareren Wachtwoord vergeten Verificatiecode

 Gmail is een compatibele app die gemakkelijk op alle apparaten kan worden geïnstalleerd en gebruikt. U kunt het gebruiken voor het gemakkelijk verzenden en ontvangen van e-mails via de app. Deze app wordt veel gebruikt voor communicatie en verschillende andere doeleinden vanwege zijn functies. Als u niet veel weet over de mailing, kunt u zelfs dan gemakkelijk toegang krijgen tot Gmail op uw desktops en mobiele apparaten. Als u het wachtwoord voor uw account bent vergeten, kunt u het op geen van de apparaten gebruiken.

Fix Gmail Wachtwoord vergeten op mobiel

Als u deze mailingservice op uw mobiele apparaat gebruikt, maar deze niet kunt gebruiken vanwege een onjuist wachtwoord, moet u dit herstellen door het wachtwoord opnieuw in te stellen. Om Gmail-verificatiecode voor wachtwoord vergeten op mobiel te herstellen, volg je de onderstaande stappen:

  • In eerste instantie moet u de browser van uw mobiele telefoon gebruiken om Gmail te openen.
  • U moet naar myaccount.google.com gaan.
  • Wanneer u op enter drukt, wordt u doorgestuurd naar de pagina waar u het wachtwoord van het Gmail-account kunt wijzigen met behulp van de verificatiecode.
  • Hier wordt u gevraagd om de accountreferenties in te voeren terwijl u bent uitgelogd bij uw Gmail-account.
  • U moet op inloggen tikken en vervolgens een beveiligingsoptie kiezen om door te gaan.
  • Daar wordt u gevraagd om het vorige wachtwoord en het nieuwe wachtwoord in de opgegeven velden in te voeren.
  • U hoeft alleen de wijzigingen op te slaan en uw account is gemakkelijk toegankelijk.
Als je vraag na het volgen van deze stappen nog steeds niet is opgelost of als je een ander probleem tegenkomt, neem dan contact op met het Google Nummer: +31-297728131. Alle technische managers van Google staan 24 uur per dag voor u klaar. U kunt contact met hen opnemen via de gegevens die beschikbaar zijn op de Google-helppagina en via een van de opties onder het telefoonnummer, e-mail of livechat met de leidinggevenden.

We bieden ook technische ondersteuning aan Instagram Telefoonnummer Belgie.

Friday 11 December 2020

Google Drive Fout 6248: herstel de foutcode met Easy Tech Hacks

 Tijdens het gebruik van Google Drive komen gebruikers verschillende problemen en complicaties tegen. Google Drive-fout 6248 is zo'n probleem waarmee de gebruikers vaak worden geconfronteerd. Google Drive is een back-upplatform voor gebruikers wanneer u uw Google-account voor veel doeleinden gebruikt. Zowel Windows- als Mac-gebruikers kunnen deze foutcode tegenkomen. Het beste dat u kunt doen, is uitloggen bij uw Google-account wanneer u met deze foutcode wordt geconfronteerd.

Er zijn echter een paar andere redenen voor het probleem. Je moet de ideeën volledig begrijpen voordat je iets kunt concluderen. Bekijk dus de oorzaken achter de Google Drive-fout om het probleem sneller te bestrijden. Bovendien kunt u contact opnemen met de experts van Foutenondersteuning om uw probleem sneller op te lossen.

Waarom wordt u vaak geconfronteerd met de Google Drive-fout 6248?

  • Gebruikers kunnen deze foutcode tegenkomen wanneer ze zich vanaf verschillende apparaten aanmelden bij hun Google-accounts.
  • Als u uw Google Drive met verschillende andere applicaties verbindt, kunt u soms ook de Google Drive-fout 6248 tegenkomen.
  • Er kunnen synchronisatieproblemen zijn met uw Google Drive, die soms verantwoordelijk kunnen zijn voor de foutcode.
  • Er kunnen problemen zijn met een softwaretoepassing waardoor u geen toegang krijgt tot uw Google Drive.
  • De aanwezigheid van malware en virussen kan er soms ook voor zorgen dat het probleem de overhand krijgt.

Hier is een lijst met de redenen om de Google Drive-fout te veroorzaken. Er zijn echter ook veel andere redenen voor het probleem. Bovendien, als u een probleem ondervindt met betrekking tot de redenen, kunt u direct contact opnemen met de professionals van Error Support.

Hoe Google Drive-fout 6248 te repareren?


Hier zijn enkele manieren om het probleem in een mum van tijd op te lossen:

Stap 1:
Klik met de rechtermuisknop op het Google Drive-pictogram in het systeemvakmenu op de taakbalk. Je zult veel opties zien. Selecteer de optie "Voorkeuren".

Stap 2:
Verbreek de verbinding met Google Drive. Nadat u de ontkoppelingsstap heeft uitgevoerd, blijven de gegevens op uw pc staan, maar als u wijzigingen aanbrengt in uw Google Drive-map, wordt deze niet via internet met Google Drive gesynchroniseerd.

Stap 3:
Zodra de verbinding is verbroken, tikt u op de optie "Ja". Uw ID wordt losgekoppeld van Google Drive. Het kan voor uw Mac of uw Windows zijn. Maar het programma gaat door zoals het is geïnstalleerd.

Stap 4:
Om weer in te loggen op uw account, kiest u de "Sign in" optie om de drive helemaal opnieuw te synchroniseren, samen met de inhoud.

Neem contact op met fouten Ondersteuningstechnici om het probleem op te lossen


Als u op zoek bent naar gestroomlijnde Google-ondersteuning voor een klein budget, kunnen wij, bij Error Support, aan de vraag voldoen. We hebben jarenlange ervaring met het bieden van op maat gemaakte Google-ondersteuning aan talloze consumenten.

Bij Error Support heeft u verschillende redenen om te vertrouwen op de oplossingen die wij bieden. Ga naar Foutenondersteuning en u komt in contact met de bekwame experts op het gebied van technische ondersteuning van Google.

Bel naar het gratis nummer Google Klantenservice: +31-297728131 van Foutenondersteuning om al uw problemen op te lossen. U kunt ook een e-mail sturen naar de experts op geautoriseerde ondersteunings-ID voor fouten info@klantenservicenederland.co, als u merkt dat de hulplijnen bezet zijn. Er zijn zelfs live chat-opties voor u waar u gebruik van kunt maken, aangezien de professionals 24 * 7 actief zijn.

We bieden ook technische ondersteuning aan Lenovo Telefoonnummer Belgie.

Sunday 29 November 2020

Versnel Microsoft Outlook 2016 in deze eenvoudige stappen

 Microsoft Outlook wordt voortdurend bijgewerkt met de nieuwste, veiligere functies. Zakelijke communicatie is immers sterk afhankelijk van Outlook-e-mails.


Als u de 2016-versie gebruikt, maakt u een ritje! Microsoft Outlook 2016 biedt een interactieve mailingservice, passend bij uw zakelijke en persoonlijke communicatiebehoeften.

Meestal werkt het zonder enige onderbreking of verbindingsproblemen. U zult genieten van snelle mailing en optimale synchronisatie. Maar als u problemen ondervindt met snelheid of deze verder wilt verbeteren, kunt u deze tips toepassen:

Ruim ongewenste e-mails en spamberichten op

Deze bestanden zijn mogelijk geïnfecteerd. Ze laten rusten in de map met ongewenste e-mail of spam is een risico. Ze hebben vaak spyware of adware die de snelheid van Microsoft Outlook kan vertragen.

Verwijder al dergelijke e-mails of scan de e-mails die mogelijk een malware-infectie hebben. Verwijder ook andere onnodige e-mails om te genieten van snelle, ononderbroken services.

Tijdig opruimen helpt voorkomen dat de e-mails traag worden verzonden en zorgt ervoor dat de communicatie moeiteloos verloopt ...

Archiveer e-mails om ruimte te besparen

Wees ruimtebewust bij hoge snelheden! Als het laden van uw Outlook-inbox elke keer dat u het opent, elke keer dat u het opent, kunt u e-mails naar de map Archief verplaatsen. Op deze manier kunt u ze op elk gewenst moment ophalen.

Het verplaatsen van een groot aantal e-mails kan zowel de snelheid als de laadtijd snel verbeteren. U zult het verschil merken wanneer u de inbox voor het eerst opent na de verhuizing.

Als u hulp nodig heeft, kunt u altijd onze online Microsoft Outlook-ondersteuningsexperts bellen.

Ga voor de uitwisselingsmodus in de cache

Als u uw e-mail in deze modus zet, kan uw account al uw e-mails voor (PST) -server naar uw lokale systeem overbrengen. Dit kost minder tijd om uw e-mails te laden en verbetert de communicatiesnelheid.

Uw systeem laadt de berichten onmiddellijk zonder dat u verbinding hoeft te maken met de server. Maar het werkt alleen als u het verbindt met de uitwisselingsserver om gegevens op te halen.

Deel of publiceer geen Outlook-agenda's

U kunt de agenda graag delen met uw partners, medewerkers of andere leden op kantoor. Maar het vertraagt je inbox!

Naarmate het account meer gegevens van internet verzamelt, begint het ook te vertragen. Beperk de activiteit tot slechts een of twee taken en ontvang snelle e-mails.

Wilt u de functie volledig uitschakelen? Onze experts kunnen u helpen bij het configureren van uw account volgens uw vereisten.

Neem voor meer informatie contact op met onze beheerde IT-services in Californië. Bezoek onze website of bel Outlook Telefoonnummer, +31-708080432. U kunt ons ook schrijven via info@klantenservicenederland.co.

We bieden ook technische ondersteuning aan Instagram Telefoonnummer Belgie.

Monday 16 November 2020

Wanneer er fouten zijn gedetecteerd in het bestand Outlook OST - hoe dit te verhelpen?

 Microsoft Outlook is een e-mailclient die de meeste voorkeur heeft in de zakenwereld. Outlook slaat hun gegevensbestanden op in twee typen, OST en PST. OST staat voor Offline Storage File en wordt gebruikt door Microsoft Exchange Server om het werk van een gebruiker offline te synchroniseren met de server wanneer er een internetverbinding is.

Soms gebeurt het dat er een fout wordt gedetecteerd in het bestand Outlook OST. Deze fouten treden om verschillende redenen op. Enkele van de oorzaken zijn:

  • Bestand corruptie
  • Virusaanval in het OST-bestand
  • Onjuiste beëindiging van Outlook
  • Extra groot bestand
  • Uitwisseling van mailbox
  • Abrupt afsluiten van het systeem

Handmatige methode om fouten in Outlook OST te herstellen

Om de fout te herstellen die is gedetecteerd in de Outlook OST, zijn er tal van methoden beschikbaar. Sommigen van hen zijn als volgt:

Methode 1: Maak een nieuw OST-bestand

  • Open het Configuratiescherm en ga vervolgens naar Gebruikersaccounts
  • Klik nu op de Mail-opties
  • Klik in het Mail setup-log op Show Profiles
  • Kies een profielnaam en klik vervolgens op Eigenschappen
  • Klik op de e-mailaccounts en ga vervolgens naar Accountinstellingen
  • Klik nu op het tabblad Gegevensbestanden en selecteer een account
  • Klik vervolgens op Bestandslocatie openen
  • Sluit alle knoppen, d.w.z. accountinstellingen, mailbox.
  • In het geopende Verkenner-venster verwijdert u het beschadigde OST-bestand door met de rechtermuisknop te klikken
  • Wanneer u MS Outlook opnieuw opent, zal een nieuw opnieuw aangemaakt OST-bestand aanwezig zijn
Methode 2: Door een nieuw profiel van Outlook te maken

  • Verwijder het huidige Outlook OST-profiel
  • Maak een nieuw profiel aan
  • Stel dat nieuw gemaakte profiel in als standaard
Methode 3: het bestand herstellen met scanpst.exe

  • Start scanpst.exe door op Als administrator uitvoeren te klikken
  • Klik op de knop Bladeren om het beschadigde OST-bestand te openen
  • Klik op de Start-knop
  • Als er fouten zijn en klik vervolgens op de knop Herstellen
  • Er wordt een bevestigingsvenster weergegeven wanneer de reparatie is voltooid
Automatische methode om fouten in Outlook OST op te lossen

Een zeer eenvoudige en ongecompliceerde methode om fouten in Outlook OST op te lossen, is door commerciële software zoals Aryson OST Recovery Software te gebruiken. Deze software wordt gebruikt om het OST-bestand te repareren om onnodige fouten te voorkomen. Enkele van de belangrijkste kenmerken zijn:

  • Exporteer de gegevens in corrupte OST-bestanden met succes naar andere bestandsindelingen zoals PST
  • Herstelt alle Outlook-e-mailitems zoals e-mail, taak, agenda, contacten, enz
  • Mogelijkheid om de optie Datumfilter te gebruiken om alleen de gewenste gegevens uit het OST-bestand te herstellen
  • Gegevens in OST-gegevensbestanden kunnen worden opgeslagen in verschillende formaten PST, MSG, DBX, EML, MBOX & Archief
  • Drie herstelmodi om verschillende soorten OST-bestandscorruptieproblemen aan te pakken
  • Het ondersteunt het exporteren van e-mails van het OST-bestand naar Windows Live Mail
  • Opties om het logboek van OST-herstelproces op te slaan voor toekomstig gebruik
  • Snelste scansnelheid voordat gegevens uit OST-bestand worden geëxporteerd
  • Outlook-codering ondersteund om maximale en nauwkeurige gegevens te herstellen
  • Ondersteunt alle edities van MS Outlook
  • Met de software kan een mailbox worden geëxporteerd vanuit een OST-bestand naar Mac Mail (MBOX) en andere e-mailclients die e-mails opslaan in MBOX-bestanden
  • Werkt op Windows 10, 8, 7, Vista, 2003, XP en 2000
Te volgen stappen om fouten in Outlook OST op te lossen

  • Start OST-herstelsoftware
  • Druk op de knop Openen en klik vervolgens op de knop Bladeren om het OST-bestand te selecteren dat moet worden gerepareerd
  • Kies een van de herstelopties: standaard, geavanceerde en diepe modus en klik vervolgens op de knop OK
  • Het scanproces begint binnenkort
  • Nadat het scanproces is voltooid, drukt u op de OK-knop
  • Klik op de herstelde items om ze te bekijken
  • Sla nu de bestanden op die u wilt in OST-indeling
Gevolgtrekking

De handmatige oplossing voor de fout in het bestand Outlook OST is een uitgebreid proces. Men heeft volledige aandacht en toewijding nodig om de fout te herstellen. Om de fout probleemloos te verwijderen, is een eenvoudige methode om professionele software zoals OST File Recovery te gebruiken. Bel Outlook Klantenservice: +31-202414836.

We bieden ook technische ondersteuning aan Facebook Telefoonnummer Belgie.

Sunday 1 November 2020

Hoe los ik het probleem met McAfee Safe Search werkt niet op?

 Bekijk de eenvoudige procedure om het probleem met McAfee Safe Search niet te verhelpen

McAfee is, zoals u wellicht weet, een populaire Amerikaanse internetbeveiligingssoftware die de computer beschermt tegen verschillende cyberbedreigingen en virussen. Bovendien hebben de ontwikkelaars zelfs de functie van veilig zoeken geïntroduceerd die de gestreamde websites analyseert en test om verschillende beveiligingsbedreigingen vast te stellen. Bovendien kan men deze functie ook aan hun browser toevoegen om veilig te zoeken.




Veilig zoeken is inderdaad een verbazingwekkende functie van de McAfee-software, maar er zijn veel gebruikers die een probleem hebben gemeld dat McAfee Antivirus niet werkt tijdens het gebruik van de functie Veilig zoeken. Gelukkig kan dit probleem eenvoudig worden opgelost door de functie eenvoudig uit de browser te verwijderen en opnieuw te installeren door de eenvoudige stappen te volgen.

McAfee Safe Search inschakelen in de browser

Opmerking: verwijder de werkbalk Veilig zoeken die al aan uw browser is toegevoegd voor probleemloos streamen.

  • Start de siteadvisor-website om McAfee Safe Search in te schakelen.
  • Daarna moet u op de optie Gratis downloaden klikken.
  • En als de software eenmaal is gedownload, voert u het programma gewoon op uw apparaat uit.
  • Klik verder op de installatieknop om het programma op uw apparaat te installeren.
  • Als u klaar bent, moet u de browser opnieuw opstarten.
  • Daarna moet u de extensie in uw browser inschakelen om veilig zoeken te activeren.
  • En schakel vervolgens de optie Veilig zoeken in om de sites die u bezoekt te filteren.
Met de voltooiing van dit proces is het McAfee-probleem met het niet werken dus opgelost. Mocht een gebruiker nog steeds een probleem hebben, dan kan hij contact opnemen met het McAfee Telefoonnummer: +31-344788224 voor assistentie daarbij.

We bieden ook technische ondersteuning aan Bol Telefoonnummer Belgie.

Wednesday 21 October 2020

Contact opnemen met de technische ondersteuning van Norton?

 Geconfronteerd met problemen - Neem contact op met de experts van Norton Technische ondersteuning

Meer weten over Norton Antivirus:

Norton Antivirus is een groep softwareprogramma's die helpen bij het controleren van de spam in software. Als er malware in een programma aanwezig is, kunnen de gebruikers de problemen controleren en zo de software laten repareren. Een antivirusprogramma biedt beveiliging aan de software om ze veilig en beveiligd te houden.

Neem contact op met de experts van Norton Technical Support om de problemen op te lossen:

De experts zijn zeer ervaren en beschikken over veel kennis in het begeleiden en helpen van experts. Bij het gebruik van Norton Antivirus kunnen een aantal problemen optreden. De technische experts van Norton Technical Support kunnen worden bereikt om de problemen onmiddellijk op te lossen.

Technische problemen waarmee de gebruikers van Norton Antivirus worden geconfronteerd:

Enkele van de problemen waarmee de gebruikers van Norton Antiviruses worden geconfronteerd, worden hier uitgelegd. De experts zijn goed gekwalificeerd en bieden veel kennis bij het oplossen van de problemen waarmee de gebruiker wordt geconfronteerd.

  • De gebruiker kan problemen ondervinden bij het activeren van de sleutel van Norton Antivirus.
  • Ook kan de gebruiker problemen ondervinden bij het configureren van het antivirusprogramma.
  • Er kunnen problemen optreden tijdens het bijwerken van het programma.
  • Er kan een technische storing optreden tijdens het downloaden van Norton Antivirus.
Om al deze technische problemen op te lossen, kunnen de gebruikers contact opnemen met de ervaren technische experts die klaar staan om de problemen op te lossen.

Neem contact op met de experts:

De gebruiker kan Norton Telefoonnummer: +31-308080850 bellen om in contact te komen met ervaren experts. De experts luisteren naar de problemen en bieden passende hulp om de problemen op te lossen. De technische experts zijn 24 uur per dag beschikbaar om de problemen op te lossen.

We bieden ook technische ondersteuning aan Facebook Telefoonnummer Belgie.

Friday 9 October 2020

Hoe installeer ik Office 365 ProPlus op een terminalserver?

 Het is gemakkelijk voor u om Office 365 op de terminalserver te installeren via de Remote Desktop Services-server waarmee meerdere gebruikers Office 365 kunnen gebruiken. De gebruikers kunnen op afstand verbinding maken om de Windows-servermachine toe te staan die is ingesteld als een terminalserver. In dit artikel leert u die basisprincipes kennen om Office 365 op de terminalserver op Office Pro plus op de Remote Desktop Services-server te installeren. Om uw gegevens lang te beveiligen in een grote IT-omgeving met duizenden gebruikers waar u betrouwbare gegevensbeschermingssoftware nodig heeft, moet u Office 365 Pro Plus installeren om uw gegevens intact te houden.



Wat is Office 365 Shared Computer Activation op RDS?


Het is belangrijk om te begrijpen dat Office 365 een complete versie is van MS Office 365. De systeemvereisten voor de versie zijn vergelijkbaar met MS Office-versies. De Office 365 ProPlus is echter niet webgebaseerd, maar wordt op de computer van de gebruiker geïnstalleerd. Er zijn verschillen in licenties en implementatie met traditionele abonnementsversies van MS Office. U moet minimaal een maand een internetverbinding hebben om de status van het licentie-abonnement te controleren. Office 365 Proplus is een abonnement waarmee u de Office 365 proplus tot vijf machines kunt installeren die met één licentie kunnen worden bediend.

Wat is het verschil tussen Office 365 en Office Professional plus?


MS Office Professional Plus is een traditionele versie van Office-suite waarvoor ononderbroken licenties worden verleend voor de updates totdat de ondersteuningsperiode afloopt. Integendeel, Office 365 gebruikt een abonnementslicentiemethode die wordt bijgewerkt totdat u voor het abonnement betaalt.

Wat zijn de systeemvereisten om Office 365 op een terminalserver te installeren?


  De belangrijkste systeemvereisten om Office 365 op de externe desktopserver te installeren zijn:

  • De internetverbinding
  • Office-implementatieprogramma
  • Office 365 Proplus-licentie
  • Een ondersteunde versie van de terminalserver.
  • Windows 8.1, Windows Server 2016 en nieuwere versies.
  • Een ondersteunde versie of editie van Office 365.
  • Office 365 pro plus licentie.
  • Zodra de systeemvereiste aan de vereiste voldoet, kiest u voor Office 365 Proplus remote desktop-arrangementen.

Hoe installeer ik office 365 op de terminalserver via www.office.com?


  • Allereerst moet u de Windows-server installeren en configureren.
  • Installeer en configureer gewoon de externe bureaubladsessie.
  • Maak daarna het XML-configuratiebestand met de Office-aanpassingstool en exporteer het.
  • U stelt het weergaveniveau in op "Geen" voor de stille installatie van Office 365 Plus.
  • Dit voorkomt dat Office 365 Pro Plus probeert te activeren tijdens de installatie.
  • Download gewoon de Office-implementatietool en voer het bestand uit naar de gewenste locatie.
  • In deze map worden alle bestanden opgeslagen die nodig zijn voor de installatie.
  • U moet het configuratiebestand wijzigen zodat het alle relevante informatie bevat.

Let op: u kunt licenties voor gedeelde computers gebruiken om computeractivering in te schakelen. Dit is vereist om Office 365 Pro Plus op de gedeelde computer te gebruiken.

  • Open de "Run Utility:" optie en typ "cmd", tik op de "OK" knop om de locatie te openen waar de uitgepakte bestanden zich bevinden.
  • Voer setup / download configuration.xml in om de gegevens te downloaden volgens de informatie van het bestand.
  • Tik op het tabblad setup / configure configuration.xml om de apps te installeren en configureren volgens de informatie in het configuratiebestand.
Concluderen:


We hopen dat u Office 365 nu gemakkelijk en zonder onderbrekingen op de terminalserver kunt installeren. Als u echter nog steeds problemen heeft met betrekking tot het onderwerp, is het raadzaam om de officiële website te bezoeken of ons Microsoft Telefoonnummer: +31-308081216 te bellen om de kantoorinstallatie zonder onderbrekingen te krijgen. Op de website krijgt u de juiste begeleiding met instructies om de problemen op te lossen (indien aanwezig).

We bieden ook technische ondersteuning aan Adobe Telefoonnummer Belgie.

Tuesday 22 September 2020

Introductie van Microsoft Defender Application Guard

 Zolang ik weet, doet Microsoft zijn steentje bij om de inhoud, bestanden en gegevens van Office-gebruikers te beschermen. Wat dat betreft, heeft het een paar dagen geleden de openbare preview van "Microsoft Defender Application Guard" uitgebracht.

Toen ik voor het eerst hoorde van deze defensieve technologie, was ik er nieuwsgierig naar. Daarom geef ik deze preview na het lezen van alle korte punten die in het artikel worden gegeven ter ondersteuning van de Application Guard.

Zoals de naam zelf suggereert, kunnen we gemakkelijk raden dat het iets is dat de kans op datalekken verkleint, wat tegenwoordig een veel voorkomend scenario is. Het belangrijkste is dat deze technologie alle bestanden blokkeert die een schadelijk bestand bevatten.

Een kort overzicht

In eenvoudiger bewoordingen zou u het bestand kunnen openen, maar op een andere locatie die gescheiden is van het besturingssysteem van uw apparaat of de bijbehorende programma's. Deze locatie wordt door de experts aangeduid als een "Hyper-V-enabled container". Het bevat ook een virtuele machine die het bestand met schadelijke code in quarantaine plaatst op een andere locatie dan uw pc.

Lees ook:- Los uw Probleem Met Hotmail Werkt Niet OP

Dit mechanisme zorgt ervoor dat uw systeem niet wordt beïnvloed door geïnfecteerde bestanden. Terwijl we het verder uitleggen, leren we dat de Application Guard in twee verschillende modi kan worden gebruikt. De eerste is de "Enterprise Management Mode" die specifiek beschikbaar zal worden gemaakt voor de zakelijke ondernemingen. Terwijl de andere bekend staat als "Standalone Mode".

De volgende krijgen de gelegenheid om de bewaker te gebruiken

De onderstaande lijst bevat degenen voor wie deze defensieve technologie exclusief is gebouwd:

  1. De pc's van de gebruikers die via één domein zijn verbonden. Dit kunnen laptops, desktops en computers zijn.
  2. De persoonlijke laptops van degenen wier systemen zijn verbonden via Microsoft Intune, krijgen ook het voorrecht om deze nieuwe functie te gebruiken.
  3. Als uw persoonlijke apparaat niet via een dergelijke tool is verbonden, krijgt u ook de mogelijkheid om deze functie te gebruiken. Maar er is een addertje onder het gras, alleen die gebruikers zullen het kunnen gebruiken wiens apparaat op elk netwerk een hoge bandbreedte ondergaat.
  4. De stand-alone modus stelt gebruikers echter in staat om hun veilige browsesessies onderweg voort te zetten. Ook dat, zonder dat u de beheerinstellingen hoeft te wijzigen.
  5. Om de App Guard te gebruiken, moet u deze eerst downloaden en installeren en daarna kan hij doorgaan met de veilige browsesessie.
Welke Office-bestanden worden door de bewaker gescand?

Momenteel worden de bestanden die voorheen in "Beveiligde weergave" werden geopend, nu geopend in de nieuwe modus. Wanneer Microsoft Defender Application Guard wordt gestart, worden de bestanden in die modus geopend.

  1. De bestanden die u van internet downloadt vanaf bekende of onbekende locaties.
  2. De bestanden waarvan de locatie verdacht is of mogelijk onveilig. Het kan een tijdelijke map zijn of een andere locatie.
  3. Wanneer u e-mails in Outlook ontvangt van verdachte gebruikers die schadelijke links bevatten die, als erop wordt geklikt, uw systeem kunnen beschadigen.
De datum van de lancering van Microsoft Defender Application Guard op zijn officiële portal is nog steeds onbekend. Zodra het is uitgerold, moet u het op alle apparaten van uw organisatie installeren. Als u dit niet kunt oplossen, kunt u contact met ons opnemen Microsoft Helpdesk Bellen: +31-308081219.

We bieden ook technische ondersteuning aan Facebook Telefoonnummer Belgie.

Wednesday 9 September 2020

WAT TE DOEN WANNEER EEN CANON PRINTER NIET AFDRUKT

 Bent u op zoek naar antwoorden over wat u moet doen als een Canon-printer niet afdrukt? We zijn hier met alle antwoorden! Als je een eigenaar bent van een Canon-printer en een paar problemen opmerkt met betrekking tot de normale werking van de Canon-printer, lees dan dit artikel tot het einde. Hier vindt u alle mogelijke redenen en de juiste oplossingen om het probleem op te lossen wat u moet doen als een Canon-printer niet werkt.


Canon-printers beloven een goede printkwaliteit en scherpe foto's en bijna elke nieuwe functie is te zien in het nieuwste model van Canon Printer. Dat is de reden waarom mensen tegenwoordig de voorkeur geven aan Canon-printers, zowel voor hun professionele als persoonlijke gebruik. Maar omdat het een elektronisch apparaat is, kan een Canon-printer ook enkele problemen hebben die verband houden met het normale afdrukken. Er kunnen verschillende redenen zijn waarom uw Canon-printer volledig is gestopt met afdrukken, of wat dat betreft, vervaagde of niet zo duidelijke afbeeldingen afdrukt. Zodra de exacte oorzaak van het probleem bekend is, kunt u een geschikte oplossing gebruiken om dit probleem op te lossen.

Redenen achter: waarom de Canon-printer is gestopt met afdrukken:

Zoals hierboven vermeld, kunnen er meerdere redenen zijn voor dit probleem. Een paar van hen die hier worden genoemd zijn:

  • Een reden kan zijn dat uw afdruktaken in de printerwachtrij staan.
  • Er kan een papierstoring in uw printer zijn waardoor de printer niet kan afdrukken.
  • Er kan een defect stuurprogramma of een draadloze verbinding zijn waardoor uw printer niet kan afdrukken.
  • Het kan zijn dat de stroom naar de printer niet stabiel is en fluctueert.
  • Als uw printer is verbonden met uw mobiele telefoon, is het mogelijk dat uw afdruktoepassing in de mobiele telefoon niet is gesynchroniseerd met de Canon-printer.
  • Het formaat van het papier dat in de afdruklade is geladen, is niet het werkelijke formaat dat de printer nodig heeft om af te drukken.
  • Ook is de printkop van de printer erg stoffig en heeft deze wellicht een goede reiniging en onderhoud nodig.
Dit kunnen dus een paar redenen zijn voor het probleem.

Wat te doen als een Canon Printer niet afdrukt:

De basisproblemen oplossen

  • De eerste stap is om de printer uit te schakelen en de stekker uit het stopcontact erachter te halen.
  • Zorg er ook voor dat u de kabel / draad van de achterkant of de andere kant van de printer verwijdert.
  • Laat de printer rusten en gedurende 1-2 minuten stabiel worden.
  • Sluit de printer weer aan op het stopcontact zonder gebruik te maken van de overspanningsbeveiligingen.
  • Sluit vervolgens de draad van de printer opnieuw aan op de zeldzame kant.
  • Schakel de stroom van de printer in en wacht tot deze stil wordt.
  • Probeer opnieuw af te drukken en controleer of het probleem is verholpen of nog steeds aanwezig is.
Reinig de printkop

  • Schakel de printer uit en verwijder het netsnoer aan de achterkant van de printer en uit het stopcontact van de printer.
  • Open het printerdeksel.
  • Controleer de binnenkant van de printer of er papier in zit.
  • Neem ook een natte katoenen doek of katoen en maak de printkop van de printer volledig schoon.
  • Sluit het printerdeksel en start uw printer opnieuw op nadat u het netsnoer van de printer op het zeldzame uiteinde en het stopcontact hebt aangesloten.
  • Probeer opnieuw af te drukken en controleer of het probleem is verholpen of nog steeds aanwezig is.
De netwerkverbinding controleren

  • Controleer de naam van het wifi-netwerk waarmee uw computer (pc) is verbonden.
  • Controleer vervolgens het netwerk waarop uw Canon-printer is aangesloten.
  • Als ze allebei niet op hetzelfde netwerk zijn aangesloten, ga dan naar de Printerinstellingen in het Configuratiescherm van je pc en verbind de printer ook met hetzelfde wifi-netwerk als de computer (pc).
  • Probeer opnieuw af te drukken om te controleren of het probleem is verholpen of nog steeds bestaat.
Als geen van de bovenstaande oplossingen u heeft geholpen uw Canon-printer op te lossen en het probleem niet af te drukken, neem dan contact op met de klantenservice van Canon. Ze zullen u op de best mogelijke manier begeleiden om het probleem op te lossen en u laten weten wat u moet doen als een Canon-printer niet afdrukt.

Neem contact op met het nummer van de klantondersteuning van Canon

Geeft je printer de print dan nog niet af dan kun je bellen met Canon klantenservice +31-183788164. De experts zullen u helpen met de beste oplossingen om uw problemen op te lossen, en ze zijn 24x7 beschikbaar om hun klanten te helpen.

We bieden ook technische ondersteuning aan Asus Telefoonnummer.

Tuesday 25 August 2020

HOE DE EPSON PRINTERFOUT 0XF4 OPLOSSEN?

 De Epson-printer is tegenwoordig een van de best verkopende printers op de markt. Veel mensen kopen dit product vanwege alle goede eigenschappen die het biedt. Het is een veelzijdige printer en heeft een zeer goede afdrukkwaliteit. Maar, net als elke andere gebruikelijke printer, zal de Epson-printer soms ook problemen ondervinden en deze problemen worden weergegeven in de vorm van bepaalde codes op het apparaat dat is verbonden met de printer, of het nu uw laptop of desktop is.

Epson-printerfout 0xf4 is ook een van de fouten waarmee uw Epson-printer soms wordt geconfronteerd, die meerdere redenen kunnen hebben. Dus hier in dit artikel hebben we de manieren genoemd waarop u kunt omgaan met de Epson Printerfout 0xf4.

Oorzaken achter Epson-printerfout 0xf4

Epson-printerfout 0xf4 is een soort afdrukfout die plotseling kan oproepen tot afdrukken vanaf uw Epson-printer. Er kunnen dus veel redenen zijn achter dit technische probleem, waarvan er hieronder een paar worden genoemd.

Gebrek aan inkt: dit is de meest voorkomende reden achter de Epson-printerfout 0xf4. Dit houdt verband met het afdrukprobleem dat het normale afdrukproces stopt vanwege de cartridges. Misschien zijn de inktpatronen opgedroogd of zit er onvoldoende inkt in de patronen. Uw printer stopt dus met afdrukken.

Probleem met papierstoringen: het probleem met het vastlopen van papier is ook een ander probleem dat een reden kan zijn voor deze fout. Dit kan te maken hebben met de aanwezigheid van vastgelopen papier in de printer waarvan u zich niet bewust bent.

Andere redenen: de andere redenen kunnen de onbeschikbaarheid van het cd-stuurprogramma zijn, het niet kunnen uitvoeren van de printerspooler, of het is mogelijk dat uw printer niet is aangesloten op het computersysteem.

Hier waren dus een paar redenen die zouden kunnen beschrijven wat de oorzaak is van de Epson-printerfout 0xf4. Hieronder staan de manieren of oplossingen om dit probleem op te lossen.

Oplossingen om Epson Printer fout 0xf4 te verhelpen

Er kunnen verschillende manieren zijn waarop u dit probleem van Epson-printerfout 0xf4 kunt oplossen. Hier zijn een paar stappen die hieronder worden vermeld die u moet volgen om deze fout op te lossen, maar voordat u met deze stappen begint, moet u de Epson-foutcode 0xf4-reparatietool in uw systemen downloaden. Met behulp van de hersteltool voor het herstellen van afbeeldingen, kunt u dit probleem snel oplossen! Volg na het downloaden de onderstaande stappen.

  1. De eerste stap wordt uitgevoerd en de installatie van de Reimage-reparatietool op uw bureaublad opgeslagen door met de rechtermuisknop op de software te klikken.
  2. Dubbelklik vervolgens op het opgeslagen bestand en start het installatieproces. Start het programma door op "Ja" te klikken.
  3. Zodra de installatie ook is voltooid, krijgt u een welkomstscherm met een selectievakje met een vinkje. U moet het vinkje verwijderen om verder te gaan met de instructies van de reparatietool.
  4. Een automatische scan begint met de hersteltool voor het opnieuw maken van afbeeldingen. Nadat het installatieproces is voltooid, zal de re-image-tool alle vereiste updates zelf downloaden. Terwijl je de hele procedure doorloopt, moet je ervoor zorgen dat de internetverbinding stabiel is, want dit vereist een goede en snelle internetsnelheid!
  5. Zodra alle vereiste updates zelf zijn gedownload door de re-image-reparatietool, identificeert de software het apparaat dat de systeemstatus zal bevestigen. Dit is nodig om datgene weer te geven en te detecteren dat alle segmenten van uw systeem volledig zijn beschadigd of vernietigd, en het zal op zoek gaan naar reparatie of vervanging.
  6. Vervolgens zal de software u uiteindelijk vragen om het systeem opnieuw te starten om het hele proces te voltooien. Sluit dus uw hele systeem af en start het opnieuw. Controleer of de fout aanhoudt. Meestal wordt de fout opgelost, maar als deze zich blijft voordoen, moet u de volgende stap volgen!
Neem contact op met Epson Printer Support Experts

Bel Epson Contact Nederland +31-183788162 om in contact te komen met professionele experts. De experts zijn 24x7 beschikbaar om u op de best mogelijke manier te begeleiden om uw probleem op te lossen.

We bieden ook technische ondersteuning aan Instagram Telefoonnummer.

Wednesday 5 August 2020

Gmail Agenda synchroniseert niet met iPhone

De Agenda-app op de iPhone kan informatie uit veel verschillende agenda's weergeven, zoals uw werkagenda en uw privéagenda. Veel mensen gebruiken bijvoorbeeld Outlook op het werk en de agenda van Google privé. Maar wist u dat u meer dan één Google-agenda kunt weergeven? U kunt Gmail Agenda gebruiken met uw iPhone om uw werk gemakkelijker en effectiever te maken.

Een van de meer voordelen van de Google-agenda is dat u meerdere agenda's kunt maken die u met anderen kunt delen. Als u wilt bijhouden wie in de familie waar is, is het een kleine kwestie om een nieuwe Google Agenda te maken en deze met iedereen in de familie te delen.

Problemen met Google Agenda
  • Gmail-agenda synchroniseert niet op iPhone
  • Beschrijving ontbreekt
  • Gebeurtenissen gemaakt met een verkeerde datum
  • Problemen met herhaalde gebeurtenissen
  • Problemen met snel toevoegen evenement
  • Update-problemen met Google Agenda
  • Gebeurtenissen worden niet weergegeven
  • Ontbrekende evenementen
  • Problemen met het instellen van Agenda

Hoe Google Agenda met iPhone te synchroniseren?

Als je problemen hebt met je Gmail-agenda en het probleem hebt dat de Gmail-agenda niet synchroniseert met de iPhone, moet je de onderstaande stappen volgen om het probleem op te lossen. Bovendien bent u vrij om het technische ondersteuningsteam te bellen voor technische assistentie.

Stel uw Google-account in op uw iPhone

  1. Open "Instellingen" en selecteer "E-mail, contacten, agenda's".
  2. Tik op "Account toevoegen" en selecteer vervolgens "Google".
  3. Voer de inloggegevens in, zoals uw naam, e-mailadres en wachtwoord voor uw gmail-account.
  4. Kies "Kalender" om te synchroniseren met uw iPhone.
  5. Sla de wijzigingen op.
  6. Na succesvolle afronding van het installatieproces, kunt u de Gmail-agenda synchroniseren met uw iPhone.
  7. Nu begint Google automatisch met het synchroniseren van je Gmail-agenda, je bent je iPhone.
  8. U kunt het synchronisatieproces verifiëren door de "Agenda" -app op uw iPhone te openen.

Als u nog steeds problemen ondervindt met de Gmail-agenda die niet werkt met de iPhone, wordt u geadviseerd om het gratis nummer voor klantenondersteuning te bellen om direct een oplossing voor uw probleem te krijgen.

Technische ondersteuning van Google voor Gmail Agenda

Een ander ding om in gedachten te houden is dat wanneer u een evenement op uw iPhone maakt, Google Agenda dit automatisch met uw iPhone synchroniseert. Daarom hoeft de afspraak niet te worden gemaakt in uw Google-agenda om te worden gesynchroniseerd.

Over het algemeen is het alleen aan te raden om uw iPhone te integreren met Google Agenda als u het type bent dat veel afspraken en vergaderingen in uw agenda heeft. Vaak kunt u problemen ondervinden met het niet werken van de Gmail-agenda, maar maakt u zich geen zorgen, het Technische Ondersteuningsteam van Google heeft alles om het meteen op te lossen.

We bieden ook technische ondersteuning aan Facebook Telefoonnummer.

Thursday 30 January 2020

Opmerkelijke Hacks om Problemen Met de Papierinvoer van de Epson Printer op te Lossen

In het verleden was papierwerk een beetje moeilijk en tijdrovend. Dit zorgt ook voor problemen bij het uitvoeren van urgente taken. Daarom heeft de technologische vooruitgang dergelijke problemen tot een minimum beperkt. Methoden om te werken zijn geëvolueerd en elektronische gadgets zijn erin geslaagd om tijd te besparen. Het lijdt echter geen twijfel dat de uitvinding van printers een krachtige kick gaf aan het papierwerk en het voltooien van taken is geen uitdaging meer. Toch kunnen sommige problemen leiden tot problemen met de papierinvoer van de Epson-printer tijdens het gebruik van Epson-printers. Problemen met papierinvoer komen vaak voor waardoor uw werk kan vertragen.

Maar maak u geen zorgen, de geavanceerde printers van vandaag zijn niet zo moeilijk om mee om te gaan. Hier in deze blog vindt u enkele verbazingwekkende hacks om de Epson-printer geen papierproblemen op te lossen. Epson, een van de meest populaire merken wereldwijd. Het printerbedrijf staat bekend om het produceren van geavanceerde printers voor gebruikers die op zoek zijn naar het beste. Als het gaat om afdrukken van hoge kwaliteit, heeft Epson geen gelijke. Bij Epson vindt u een andere variëteit aan printers, en u zult zeker uw echte match vinden.

Problemen met de papierinvoer van de Epson-printer

Omdat het de beste is, presteren Epson-printers soms echter niet. Het heeft een gebruiksvriendelijke functie, maar soms kan het ook problemen met de papierinvoer en het vastlopen veroorzaken. Om een dergelijk probleem op te lossen, vindt u hier oplossingen.

Geconfronteerd met problemen met de papierinvoer van de Epson-printer? Thuis repareren


Bij het gebruik van Epson-printers hebben gebruikers meestal te maken met problemen met de papierinvoer bij het uitvoeren van afdruktaken. Als u het probleem wilt oplossen, kunt u dit eenvoudig thuis doen in plaats van een expert te zoeken. Misschien bent u geen printerexpert of hebt u geen technische kennis, maar toch kunt u het thuis doen. Hier moet een vraag in uw hoofd worden opgeworpen- Hoe het probleem met de papierstoring van de Epson-printer op te lossen? Nou, hier bieden we stapsgewijze deskundige gids. Los het probleem op door de onderstaande eenvoudige stappen te volgen:

  1. Koppel uw printer los en wacht tot deze volledig is uitgeschakeld
  2. Start nu uw Epson-printer opnieuw op
  3. Als het papier vastloopt in uw printer, vergeet dan niet het in de tegenovergestelde richting te trekken
  4. Zorg dat er geen los papier in de papierlade zit
  5. Zorg ervoor dat uw printer volledig is uitgeschakeld en is losgekoppeld van de stroomvoorziening
  6. Neem nu uw papierrol en gebruik een katoenen doek om hem goed schoon te maken
  7. Verwijder het vastgelopen papier voorzichtig tussen de rollen
  8. Probeer de printerkop naar links te verplaatsen
  9. Start uw printer opnieuw op
  10. Voer vervolgens een testpapier uit om te controleren of het probleem opnieuw optreedt of niet
  11. Als de printer taken soepel uitvoert, betekent dit dat u helemaal klaar bent om afdrukken te krijgen.

Kunt u uw Epson-printer niet oplossen?


Als het probleem met het papier niet wordt ingevoerd, kunt u kiezen voor een betrouwbare printerreparatieservice. Hulp van experts kan het probleem oplossen. Telkens opnieuw proberen het probleem thuis op te lossen, kan riskant zijn. Experts kunnen het probleem binnen enkele minuten oplossen, omdat ze ervan op de hoogte zijn. Daarom hebben we hieronder een eenvoudige handleiding genoemd om het probleem met het invoerpapier op te lossen.

  • Eerst moet u ervoor zorgen dat de papierrand (die naar binnen gaat) niet is gevouwen. Als dit het probleem is, kan de printer mogelijk geen papier laden. Omdat de printer de neiging heeft om zelfs papier te laden. Weinig kramp erin kan ervoor zorgen dat uw printer stopt met werken.
  • Printerrollen accepteren nooit het papier met krullen erin. Ze kunnen ze niet meer pakken, dus controleer voordat u begint met afdrukken eerst het papier. Uw afdrukpapier mag geen krullen aan de rand hebben, anders kunt u problemen ondervinden met de papierinvoer van de Epson-printer.
  • Gooi het papier met kleine krul en gevouwen rand niet weg, want u kunt een deroller gebruiken. Met behulp van een deroller verwijdert u de krullen of draait u de pagina om en probeert u met een andere zijde af te drukken.
  • Soms, wanneer mensen een heel pak of veel vellen tegelijk plaatsen, blijven papieren aan elkaar kleven. Tijdens het afdrukken kan het voorpapier mogelijk niet bij de rol komen en kan deze printer niet afdrukken.

Reinig uw printer om het probleem te verhelpen


  • Machines werken ook niet goed vanwege het stof. Als u uw printer niet regelmatig schoonmaakt, begint er stof op te liggen. Laat het echter niet gebeuren en houd uw Epson-printer schoon. Stof kan de grip van de rollen verminderen, omdat deze rol geen papier vasthoudt. Tijdens het reinigen onthoudt het om het altijd schoon te maken met een droge katoenen doek. En zenuw reinigt uw printer met een natte doek.
  • Als er op uw afdrukpapier een zwarte vlek staat, leest de printer dit soms niet. Het is daarom van groot belang dat u alleen witte gewone papieren plaatst.
  • De automatische sleuf voor het invoeren van papier in de printer accepteert geen papier dat kleiner is dan 4 x 6 inch. Houd de vellen recht terwijl u het papier in de sleuf uitlijnt, zodat het op de juiste plaats terechtkomt.
De meeste mensen missen over het algemeen de bovengenoemde punten tijdens het gebruik van de Epson-printer. Als gevolg hiervan ontstaan problemen met de papierinvoer van de Epson-printer. Daarom kunt u het probleem oplossen door de bovenstaande stappen te volgen. En als het probleem met de papierinvoer van Epson nog steeds komt, kunt u onmiddellijk contact opnemen met Epson Belgie: +32-28081317. Wanneer u alles hebt geprobeerd en niets werkt, lees dan verder om het probleem te verhelpen.

Alles geprobeerd? Nog steeds geconfronteerd met probleem Bel dan experts


De bovenstaande richtlijn wordt genoemd om problemen met de papierinvoer van uw Epson-printer op te lossen en om uw afdrukervaring te optimaliseren. Maar als niets voor u werkt en er problemen blijven komen, probeer dan contact te maken met experts. Technici zijn goed opgeleid en hebben ervaring in het oplossen van dergelijke problemen. Het maakt niet uit in welk deel van de stad of stad u woont, wanneer u contact opneemt met experts, zullen zij u helpen.

Ze hebben jarenlange ervaring op dit specifieke gebied en kennis van verschillende andere kwesties. Daarom krijgt u met Epson-printerkenners nauwkeurige oplossingen.

Wir bieten auch technischen Support für Facebook Deutschland an. Sie erreichen uns über Facebook Deutschland Kontakt.

Friday 24 January 2020

Moet absoluut antwoord weten om de Epson Foutcode 0xf1-uitdaging aan te pakken

De meeste gebruikers verwachten veel tijdens de aanschaf van de dure Epson-printer. Met de aanschaf ervan krijgt u een indrukwekkend exemplaar van uw elektronische gegevensstroom. Is er iemand die zeker beweert hoe lang ze de onderbrekingvrije afdruk en scanincidentie kunnen krijgen? Als de problematische Epson-printerklanten, pakken veel consumenten afdrukfouten op terwijl ze geconfronteerd worden met Epson-foutcode 0xf1. Het is een van de dubieuze printfasen, terwijl de bijna gewenste resultaten van de Epson-printer enorm in de war liepen. De interactie van deze typische situatie laat de consument niet toe om de beste baan te vinden en de zakelijke productie lijdt veel. De gezonde ondersteuning van Epson Support suggereert het afweren van de maximale foutensets.

Epson-foutcode 0xf1


Verlies nooit de hoop als foutcode 0xf1 wordt geactiveerd


De incarnatie van Epson-foutcode 0xf1 ziet eruit als enigma en het kan niet worden opgeheven met één hand. Verlies de hoop niet en zoek direct / indirect naar de solide voorziening om deze mislukking af te kappen. Deze fout betekent dat de inname van een afdruktaak uit de hand loopt, omdat iedereen niet op de hoogte is van een solide aanpak voor probleemoplossing. De betrokken Epson-klanten mogen niet depressief zijn, omdat er een breed scala aan technische opties beschikbaar is om storingen af te breken.

Gebruik de perfecte oplossing om uw Epson-printer uit dit onverwachte bericht te laten verdwijnen. U kunt de oplossing van dit probleem controleren voor het geval u volledige vrijheid van afwijkingen wilt krijgen.

Iedereen kan de handvol informatie krijgen om de enorme fluctuatiesets te wedden. Concentreer je geest alleen op een paar oplossingen waarvan het behandelingsproces niet de saillante tijd voor dit perspectief doodt. Laten we deze methode en oplossing bekijken om volledig herstel van het verschijnen van de foutcode te krijgen.

Oplossing voor het probleem met papierstoringen:


Er is mogelijk een probleem met het vastlopen van het papier. De waarschijnlijkheid dat dit aan deze onverwachte gebeurtenis ten grondslag ligt, omdat de papierlade is gevuld met vuil en stof. Het is de grootste vijand voor het blokkeren van de charmante afdrukken en het scannen van werken.

Volg de bovengenoemde stappen om het probleem op te lossen


  • Je zou de printer uitschakelen. Het verwacht meer werk om de kans op beschadiging van de printer te verkleinen en de volledige veiligheid te krijgen tijdens het genezen van de gevangen genezing erin. Je moet wachten tot de printer wordt afgesloten. Daarnaast kunt u de printer loskoppelen
  • Daarna kunt u de hoofdklep openen. Vervolgens is het de beste optie om al het losse papier uit de printerlade te halen. Gebruik geen externe kracht om de hoofdkap te openen.
  • Om papier uit de lade te halen, moet u het stevig vasthouden en proberen zo veel mogelijk soepel te trekken. Iedereen moet er alles aan doen om papier uit zijn laden te verwijderen. Anders is de kans groot dat pagina of papier enorm kan worden uitgeschakeld. Het wordt ook aanbevolen dat u niet probeert het ruw te trekken. Opdat u niet in aanraking komt met wat letsel rond het gebied van de vinger.
  • Als uw vinger niet in de hoek kan komen, kunt u een pincet gebruiken. Je moet heel langzaam gebruiken, zelfs als je een pincet gebruikt.
  • U kunt het in de richting van het papier trekken voor toegang tot het resultaat van hoge kwaliteit.
  • Als je niet kunt breken, moet je papier van beide uiteinden vastleggen.
Conclusie: Hoewel de bovengenoemde procedure in de Epson-printer wordt toegepast, is niet iedereen in staat om een dergelijke uitdaging te verwijderen. Om de lange afstand van dergelijke problemen te maken, moet u ons Epson Printer Helpdesk team benaderen voor het afhandelen van alle crises. Ons team heeft de putervaring om alle problemen aan te pakken. Ze nemen niet veel tijd om de technische hindernissen weg te nemen.

We bieden ook technische ondersteuning aan Asus Telefoonnummer Nederland.

Wir bieten auch technischen Support für Avast Deutschland an. Sie erreichen uns über Avast Support.