Tuesday 31 May 2022

Hoe Outlook Fout 0x800ccc67 Te Repareren?

 Wordt u geconfronteerd met de Outlook-fout 0x800ccc67? Deze fout treedt op vanwege een SMTP-serververbinding of vanwege problemen met de internetprovider. Er kunnen ook andere redenen voor het probleem zijn. Er zijn echter meerdere oplossingen voor het probleem. Wanneer u deze foutcode tegenkomt, kunt u geen e-mails verzenden of ontvangen in Outlook.

Het kan ook verschillende andere problemen veroorzaken. Het belangrijkste probleem is echter het hierboven genoemde probleem. U kunt deze fout tegenkomen vanwege een virus- of malwareprobleem. Het kan soms voorkomen dat u toegang krijgt tot uw e-mails.

Het wijzigen van de SMTP-poort kan het probleem effectief oplossen, maar afgezien hiervan zijn er ook andere oplossingen voor dit probleem. Daarvoor moet u weten waarom uw apparaat aan de fout lijdt. Bekijk de essentiële oorzaken die u kunnen helpen de reden achter het optreden van het probleem te begrijpen.


Mogelijke redenen achter Outlook-fout 0x800ccc67

  • U kunt de Outlook-fout 0x800ccc67 tegenkomen vanwege een malware- of virusaanval op uw machine.
  • Er kan een probleem zijn met de internetprovider die de nodige wijzigingen aanbrengt zonder enige kennisgeving, wat kan leiden tot:
  • 0x800ccc67 Outlook 2010-probleem.
  • Outlook-foutcode kan optreden wanneer de uitgaande SMTP-serverkoppeling niet kan worden geverifieerd vanwege een defecte Outlook-instelling.
  • U kunt de foutcode ook tegenkomen als de antivirus of firewall al uw e-mails lijkt te blokkeren.

Hier is een lijst met alle belangrijke factoren die verantwoordelijk kunnen zijn voor Outlook-fout 0x800ccc67

. Er kunnen echter veel andere oorzaken aan het probleem bijdragen.

U moet op de hoogte zijn van de redenen voordat u doorgaat met de oplossingen. Als u geen duidelijk idee heeft van de oorzaken, kunt u niet weten waarom u met de fout wordt geconfronteerd. Bovendien kunt u de oplossingen raadplegen om uw probleem op te lossen.

Hoe Outlook-fout 0x800ccc67 op te lossen?

U kunt Outlook-fout 0x800ccc67 oplossen door de volgende stappen te volgen:

Stap 1: Schakel uw antivirus of firewall tijdelijk uit

Om het probleem te bestrijden, moet u de antivirussoftware die u gebruikt uitschakelen. Het tijdelijk uitschakelen van het antivirusprogramma lost soms de foutcode in Outlook op en u kunt het verzenden en ontvangen van e-mails hervatten.

Stap 2: wijzig de SMTP-poort

Allereerst moet u de SMTP-poort correct onderzoeken. Bepaal uw e-mailinstellingen en typ uw e-mailadres. Test nu de USB-poort die onder de server voor uitgaande e-mail valt. Zodra u toegang krijgt tot de poort, moet u deze wijzigen in uw e-mailclient.

Nadat u de poort hebt gewijzigd, drukt u op de F9-toets om opnieuw te verzenden. Als u de e-mail nog steeds niet kunt adresseren, schakelt u de router een minuut uit en sluit u de router weer aan. Probeer de test-e-mail opnieuw te verzenden. Dit keer gaat het zeker lukken.

Stap 3: Probeer een nieuw Outlook-profiel te maken

Soms kan Outlook-fout 0x800ccc67 worden opgelost door een nieuw profiel te maken. U kunt proberen een nieuw profiel in Outlook te maken en de e-mails opnieuw proberen te verzenden. Hopelijk zul je deze keer geen fouten meer tegenkomen met Outlook.

Stap 4: Voer een systeemherstel uit

Ga eerst naar het menu Start. Schrijf "Systeemherstel" op de ruimte om te zoeken en dan moet je op enter drukken. Daarna kunt u zien dat er een venster wordt weergegeven. Vanaf daar moet u op de optie "Systeemherstel" klikken. Als er een vraag op uw computer verschijnt, moet u het wachtwoord van de beheerder invoeren. Volg de aanwijzingen die op het scherm worden weergegeven en herstel ten slotte uw systeem.



Plaats een oproep om met de technici van het Microsoft-ondersteuningsteam te praten door op elk gewenst moment te bellen naar Outlook Bellen. Je hebt ook andere opties om contact op te nemen met de experts, zoals e-mail en livechat.

Mail de experts op hun officiële e-mailadres en ontvang direct antwoord. Ook kunt u live chatten met de experts die 24*7 beschikbaar zijn.

​​​We bieden ook technische ondersteuning voor Facebook Belgie U kunt contact met ons opnemen via Facebook Bellen.

Monday 16 May 2022

Problemen met Outlook PST kan niet efficiënt worden gevonden

 

Microsoft Outlook presteert meestal goed. Dit betekent echter niet dat het niet vatbaar is voor verschillende problemen. Een van de Outlook-foutberichten, 'Outlook PST kan niet worden gevonden', wordt weergegeven als de software geen PST-bestand op uw apparaat kan vinden. De PST of de Personal Storage Table verwijst naar een gegevensbestand. Dit bestand slaat kopieën op van uw berichten, evenementen, enz.

U krijgt de foutmelding wanneer u Outlook probeert te openen. U hebt dus geen toegang tot de Outlook-desktoptoepassing. In dit artikel vind je alle mogelijke oorzaken van deze foutmelding. Vervolgens leert u over de verschillende oplossingen die u kunt implementeren om ermee om te gaan.


Waarom kan Outlook PST niet worden gevonden Fout treedt op?


Er zijn voornamelijk drie belangrijke redenen voor deze fout. Ze zijn als volgt:

  • Het PST-bestand is aanwezig op een niet-beschikbare netwerkserver.
  • Het PST-bestand is beschadigd. Deze schade kan verschillende oorzaken hebben, zoals een virusaanval of een abrupte sluiting van Outlook vanwege een stroomstoring. Het kan ook optreden als gevolg van een grotere PST-bestandsgrootte, synchronisatiefout of slechte sectoren op de harde schijf.
  • Het Outlook PST-bestand is aanwezig op een netwerkstation dat niet compatibel is met LAN/WAN.


De meest voorkomende oorzaak van de Outlook PST not found-fout is corruptie van PST-bestanden. Dus de enige methode om het op te lossen is om het corrupte PST-bestand te repareren.

Oplossingen voor de Outlook PST kunnen niet worden gevonden Fout

Er zijn verschillende oplossingen om deze foutmelding te verhelpen. Volg de stapsgewijze instructies voor elke oplossing en los de fout op.

1. Controleer Outlook

Het eerste dat u opmerkt, is dat u uw Outlook en de systeemsoftware die u onlangs hebt geïnstalleerd, controleert. Het kan dit probleem oplossen dat mogelijk te wijten was aan een botsing tussen verschillende software op uw systeem of een overmatige mailbox.

Als de mailbox is geladen met te veel onbelangrijke of belangrijke gegevens, kan dit leiden tot schade aan het PST-bestand. U moet dus enkele Outlook-bestanden verwijderen en ervoor zorgen dat de mailbox de limiet van 15 GB niet overschrijdt.

Sommige dingen die u kunt doen om de grootte van de mailbox te controleren en het bestand Outlook PST kan niet worden gevonden, zijn de volgende:

  • Navigeer naar 'Bestand' en van daar naar 'Mailbox Cleanup'.
  • Kies nu 'Bekijk mailboxgrootte'.

In het pop-upvenster dat wordt weergegeven, kunt u de grootte bekijken die momenteel wordt gebruikt en de opslagruimte van uw mailbox in beslag neemt. Na inspectie van de mailboxopslag, kunt u beslissen of het belangrijk is om sommige Outlook-gegevensbestanden en -mappen te verwijderen.

2. Repareer het PST-bestand

Een beschadigd PST-bestand kan alleen worden gerepareerd als u het repareert. Hier leest u hoe u het reparatieproces uitvoert.


  • Als u 64-bits Windows 10 gebruikt, gaat u naar C:\Program Files (x86)\Microsoft Office\root. Gebruikers van 32-bits Windows 10 moeten navigeren naar C:\Program Files\Microsoft Office\root.
  • Open nu de map 'Office16'. Zoek het bestand 'SCANPST.EXE' en dubbeltik erop zodat het wordt geopend.
  • Wanneer de Microsoft Outlook Inbox Repair Utility wordt geopend, klikt u op 'Bladeren' en gaat u naar de map waar het OST-bestand wordt bewaard. Dubbelklik erop, zodat het wordt geopend.
  • Tik nu op 'Start' en wacht enige tijd zodat het is voltooid.

3. Maak nog een PST-bestand

Hoogstwaarschijnlijk zult u na het repareren van het PST-bestand de Outlook.pst-fout niet vinden. Maar als het toch gebeurt, moet u een nieuw gegevensbestand maken. Stel het vervolgens in als standaard zodat Outlook het gebruikt.

  • Navigeer naar 'Start' en start het 'Configuratiescherm'.
  • Tik op 'Mail' nadat u 'Weergeven op' heeft ingesteld op grote pictogrammen.
  • Tik op 'Profielen weergeven' en markeer het profiel. Klik vervolgens op 'Eigenschappen'.
  • Klik op 'Gegevensbestanden'.
  • Tik nu op 'Toevoegen' gevolgd door 'Ok'.
  • Kies het gegevensbestand dat u zojuist hebt gemaakt en klik op 'Als standaard instellen'.
  • Sluit Windows af en start Microsoft Outlook.
4. Herstel MS Outlook-installatie

Om volledig te ontdoen van elk exemplaar van bestandscorruptie die leidt tot Outlook PST kan niet worden gevonden fout, probeer MS Outlook te repareren. Hier zijn de stappen voor dit proces.

  • Druk op de 'Windows'-toets en 'X'. Kies vervolgens 'Apps en functies'.
  • Als je Microsoft Office gebruikt, zoek het dan op, kies het en tik op 'Wijzigen'.
  • Selecteer nu 'Quick Repair' gevolgd door 'Repair'.
  • Wanneer de reparatie is voltooid, opent u MS Outlook.
5. Voeg uw e-mailaccount toe als IMAP

Als u uw account als IMAP toevoegt, voorkomt u dat u problemen ondervindt bij het instellen van uw account en het opslaan van gegevens op de server. Het is ook de reden waarom IMAP niet leidt tot problemen zoals PST. Hier zijn de stappen om uw e-mailaccount als IMAP toe te voegen.

  • Open MS-Outlook.
  • Ga naar 'Bestand' gevolgd door 'Info'.
  • Klik op 'Accountinstellingen' en kies 'Accountinstellingen'.
  • Verwijder eerst uw account en voeg het opnieuw toe. Hiervoor moet u een nieuw gegevensbestand maken. Ga dus naar het tabblad 'Gegevensbestanden' en tik op 'Toevoegen'.
  • Bewaar het PST-bestand op de gewenste locatie.
  • Navigeer nu naar het tabblad 'E-mail', markeer uw e-mailaccount en klik op 'Verwijderen'.
  • Tik op 'Bestand'. Tik vervolgens op 'Account toevoegen' op het tabblad 'Info'.
  • Voer uw e-mail-ID in en tik op 'Geavanceerde opties'.
  • Vink de optie aan met de tekst 'Laat me mijn account handmatig instellen en klik op 'Verbinden'.
  • Kies 'IMAP' en voeg IMAP-mail.outlook.com toe in de 'Incoming server'. De poort moet 993 zijn en het coderingstype SSL/TLS.
  • Voeg SMTP-mail.outlook.com toe aan de 'Uitgaande server'. De poort moet 587 zijn en het coderingstype STARTTLS.
  • Klik op 'Volgende' en typ het wachtwoord van uw e-mailaccount.
6. Migreer PST naar IMAP

Nadat u het account als IMAP heeft toegevoegd, moet u uw PST-instellingen migreren naar uw nieuwe IMAP-account. Bij deze migratie verschuiven al uw instellingen naar het nieuwe IMAP-account.

  • Tik op 'Bestand' en ga naar het tabblad 'Openen en exporteren'.
  • Tik nu op 'Importeren en exporteren'.
  • Kies 'Importeren uit een ander programma of bestand' in de wizard en tik op 'Volgende'.
  • Kies 'Outlook-gegevensbestand (PST)' en tik op 'Volgende'.
  • Zorg ervoor dat u de 'Vervang duplicaten door geïmporteerde items' aanvinkt en klik op 'Bladeren'.
  • Start het back-up PST-bestand dat u hebt gemaakt en tik op 'Volgende'.
  • Als u het bericht 'PST-bestand is al in gebruik' ziet, zijn uw instellingen gemigreerd.
  • Selecteer 'Importeer items in de huidige map'. Tik op 'Voltooien'.
Laatste woorden

Deze maatregelen zijn alles wat u nodig hebt om het foutbericht Outlook PST kan niet worden gevonden op te lossen. U moet het PST-bestand repareren en een nieuw maken om dit probleem op te lossen. Als u denkt dat geen van de oplossingen voor u werkt, neem dan contact op met Outlook Bellen. De professionals zullen onmiddellijke hulp en foutoplossing bieden.

​​​We bieden ook technische ondersteuning voor Facebook Belgie U kunt contact met ons opnemen via Facebook Bellen.

Tuesday 3 May 2022

Outlook-zoekbalk ontbreekt? Stappen om het snel te herstellen

 Outlook is een geweldige e-mailclient die erg populair is onder mensen. Er blijven echter enkele technische problemen optreden, ondanks dat het een redelijk veelzijdige e-mailclient is. Veel mensen melden dat de zoekbalk van Outlook ontbreekt. Dit probleem treedt meestal op wanneer ze Office of Windows proberen bij te werken. Meestal melden gebruikers van Office 365 en 2019 dit probleem. Wanneer de zoekbalk zoekraakt, kan dit zeker een probleem vormen, omdat u niets kunt vinden in Outlook. Er zijn echter een paar methoden om dit probleem op te lossen. Blijf lezen om er meer over te weten te komen.

Methoden om het ontbrekende probleem met de zoekbalk van Outlook op te lossen

Wanneer u merkt dat de zoekbalk in Outlook ontbreekt, zijn er twee manieren om dit probleem op te lossen. De eerste is een snelkoppelingsmethode die voor sommige gebruikers kan werken. De andere is een meer gedetailleerde methode om het ontbrekende zoekvak terug te brengen. De uitleg van beide methoden vind je hieronder.

Snelkoppelingsmethode om het ontbrekende Outlook-zoekvak te openen

Het is een zeer eenvoudige manier om dit probleem op te lossen. Druk gewoon op 'Control + E' op je toetsenbord. U kunt ook op 'F3' drukken terwijl het scherm van Outlook wordt weergegeven. Het zal het zoeklint brengen en u kunt het gaan gebruiken.

Daarnaast ziet u ook een actieve cursor waarmee u door het menu kunt navigeren. Voer het gewenste trefwoord in de zoekbalk in en druk op 'Enter'. Om het menu uit te vouwen, tikt u op de pijl aan de rechterkant van het veld waar u de tekst moet invoeren. Dat is het. Nu kunt u aan de slag met Outlook. Maar als deze truc er niet voor zorgde dat de zoekbalk in Outlook ontbrak, ga je gang en gebruik je de techniek die in de volgende secties wordt beschreven.

Stappen om het zoekvak terug te brengen dat ontbreekt in Outlook

U moet dit gedetailleerde proces lezen om het ontbrekende zoekvak in MS Outlook te repareren, omdat de snelkoppelingsmethode niet voor u werkte. In dit proces moet u zich houden aan de stapsgewijze instructies die hieronder worden vermeld. Het zal u helpen het zoeklint toe te voegen dat u niet in Outlook kunt vinden.

  • Start eerst het venster van 'Opties'. U kunt dit doen door op 'Bestand' in Outlook te tikken, gevolgd door 'Opties'.
  • Navigeer na deze stap naar 'Het lint aanpassen'. Kies daar de 'Tooltabbladen' en 'Hoofdtabblad'. U kunt de optie Het lint aanpassen in het venster van 'Outlook-opties' vinden. linker balk. De tabbladen Extra en het hoofdtabblad bevinden zich respectievelijk onder de secties 'Kies opdrachten uit' en 'Het klassieke lint aanpassen'.
  • Als u verder gaat, moet u 'Zoekhulpmiddelen' toevoegen aan 'Hoofdtabbladen'. Tik hiervoor met de linkermuisknop op 'Zoeken' zodat het wordt geselecteerd. U zult merken dat het blauw wordt gemarkeerd. Klik daarna op de knop 'Toevoegen'. U zult een zoekopdracht zien verschijnen onder de hoofdtabbladen. Aan het einde van het venster van 'Outlook-opties', klik op 'OK'. Het slaat de wijzigingen op en verlaat het venster.
  • De laatste stap is om het zoeklint te gebruiken om te vinden wat u zoekt. Hiervoor moet u naar het hoofdvenster van Outlook gaan en op het lint 'Zoeken' klikken. Nu kunt u elk pictogram in het gedeelte 'Verfijnen' gebruiken om naar bepaalde e-mails of berichten te zoeken.

Enkele andere oplossingen voor het ontbrekende probleem met de zoekbalk van Outlook

Afgezien van de bovenstaande techniek, kunt u ook wat meer probleemoplossing uitvoeren wanneer u merkt dat de zoekbalk in Outlook ontbreekt. Volg de onderstaande methoden wanneer Outlook de zoekbalk niet weergeeft.

Start Outlook in de veilige modus

Outlook starten in de veilige modus is een andere oplossing voor dit probleem. Wanneer Outlook in deze modus wordt geopend, worden de verschillende Outlook-invoegtoepassingen uitgeschakeld. Het is gemakkelijk om Outlook in de veilige modus uit te voeren.

Open gewoon het vak Uitvoeren en typ 'outlook /safe'. Druk vervolgens op Enter. Als het goed werkt, betekent dit dat invoegtoepassingen de oorzaak van het probleem waren. Om de problematische invoegtoepassing te ontdekken, schakelt u alle geïnstalleerde invoegtoepassingen één voor één uit en opent u vervolgens Outlook.

MS Office repareren

De zoekfunctie in Outlook toont u items of berichten in al uw Outlook-weergaven, zoals contacten, e-mail en agenda. Dus als u merkt dat de zoekbalk van Outlook ontbreekt, kunt u Office repareren om het probleem op te lossen.

  • Open 'Configuratiescherm'. Klik vervolgens op 'Programma's en onderdelen'.
  • Tik met de rechtermuisknop op de Office-app die u wilt repareren en selecteer 'Wijzigen'.
  • Klik nu op 'Repareren' gevolgd door 'Doorgaan'.
  • Wanneer het reparatieproces is voltooid, start u uw apparaat opnieuw.
Laatste gedachten

Het is zeer waarschijnlijk dat u in dit artikel het antwoord vindt voor het oplossen van het ontbrekende probleem met de zoekbalk van Outlook. Implementeer zowel de snelkoppelingsmethode als de gedetailleerde stapsgewijze instructies. Je hebt ook een paar andere opties, zoals het openen van Outlook in de veilige modus en het repareren van MS Office. Als je nog meer hulp nodig hebt, neem dan contact op met de deskundige Outlook Bellen services.

​​We bieden ook technische ondersteuning voor Facebook Belgie U kunt contact met ons opnemen via Facebook Bellen.

Wednesday 27 April 2022

Oplossing: Outlook verzendt geen e-mails Probleem op Windows of MAC

 



Outlook is een veelzijdige e-mailclient die veel mensen gebruiken. Maar soms kunnen ze problemen vinden met de werking ervan. Wanneer e-mails vastlopen in Outlook, kan dit behoorlijk frustrerend zijn. Wanneer u na het schrijven merkt dat Outlook geen e-mails verstuurt, kan dit de verschillende werkzaamheden stopzetten.

Dit probleem kan optreden vanwege een defecte uitgaande server of authenticatieproblemen. Bovendien kunt u merken dat Outlook uw e-mails niet verzendt omdat ze zeer grote bijlagen bevatten. In dit artikel vindt u gedetailleerde instructies om dit probleem aan te pakken, zodat u efficiënt e-mails kunt verzenden en ontvangen.

Oplossingen voor Outlook die geen e-mails verzendt Probleem op Windows

U kunt beginnen met geavanceerde procedures voor probleemoplossing. Deze omvatten het maken van een nieuw e-mailprofiel en ervoor zorgen dat u het TCP/IP-protocol hebt ingeschakeld.

1. Maak een nieuw e-mailprofiel

Als uw e-mailprofiel beschadigd is, zult u merken dat u geen e-mails kunt verzenden vanuit Outlook in Windows 10. Los dit probleem op door een nieuw e-mailprofiel te maken. Volg deze stappen hieronder.

  • Start het Configuratiescherm en open 'Gebruikersaccounts'.
  • Open nu 'Mail'.
  • Kies in het venster 'Toevoegen...'
  • Geef in de optie 'Profielnaam' de gewenste naam op en tik op 'OK'.
  • Tik vervolgens op 'Serverinstelling handmatig configureren'.
  • Kies nu 'Internet E-mail' en tik op 'Volgende'.
  • Geef de benodigde gegevens op in de instellingen voor internet-e-mail. Zorg ervoor dat u POP3 hebt gekozen bij 'Accounttype'.
  • Tik op 'Volgende' gevolgd door 'Voltooien'.
  • Navigeer naar het venster 'Mail'. Wanneer u MS Outlook start, kiest u het profiel dat u zojuist hebt gemaakt.
  • Tik op 'OK'.
  • Start Outlook nu in de veilige modus. Controleer of u e-mails kunt verzenden.

2. Activeer het TCP/IP-protocol

Als u al een nieuw profiel hebt gemaakt maar merkt dat Outlook-e-mail niet verzendt, moet u controleren of u TCP/IP als standaardprotocol hebt ingesteld. Volg deze stappen om dit te doen.

  • Start 'Zoeken' en voer 'ncpa.cpl.' in Druk op Enter.
  • Tik met de rechtermuisknop op de internetverbinding en kies 'Eigenschappen'.
  • Zorg ervoor dat het 'Internet Protocol versie 6 (TCP/IPv6)' is aangevinkt in het tabblad 'Netwerken'.
  • Als u merkt dat het niet is aangevinkt, controleert u het.
  • Tik op 'OK' en verlaat het venster.
3. Los het authenticatieprobleem op

U moet ook controleren op authenticatieproblemen wanneer u merkt dat Outlook geen e-mails verzendt. Hier zijn de te volgen stappen.

  • Navigeer naar het menu 'Extra'. Kies vervolgens 'E-mailaccounts'.
  • Druk op 'Bekijken' gevolgd door 'Volgende'.
  • Kies ervoor om een account te markeren.
  • Klik nu op 'Wijzigen' gevolgd door 'Meer instellingen'.
  • Navigeer naar 'Server uitgaande'.
  • Plaats een vinkje naast 'Mijn uitgaande server (SMTP) vereist authenticatie'. Tik vervolgens op 'OK'.
  • Klik op 'Volgende' gevolgd door 'Voltooien'.
4. Repareer Outlook

Wanneer de Outlook-toepassing beschadigd raakt, zult u merken dat u geen e-mails kunt verzenden. In dit geval moet u het repareren met het ingebouwde MS Office-herstelprogramma. Hier zijn de stappen die u kunt volgen om Outlook in Windows 10 te repareren.

  • Sluit alle Office-toepassingen.
  • Typ 'Apps en functies' in het zoekvak.
  • Kies vervolgens 'Apps en functies'.
  • Zoek en tik op 'Microsoft Office' in de lijst met geïnstalleerde apps.
  • Kies 'Wijzigen' gevolgd door 'Ja'.
  • Wanneer u een venster voor gebruikersaccountbeheer ziet waarin u wordt gevraagd: 'Wilt u toestaan dat deze app wijzigingen aan uw apparaat aanbrengt?'
  • Kies 'Online Reparatie' gevolgd door 'Repareren'.
  • Start ten slotte Outlook opnieuw wanneer de reparatieprocedure is voltooid.
5. Wijzig de e-mailprovider

Hoewel MS Outlook een zeer efficiënte e-mailserviceprovider is, kan de gebruiker soms problemen ondervinden. Als u herhaaldelijk merkt dat u geen e-mails kunt verzenden, kunt u overwegen van e-mailprovider te veranderen. Schakel over naar een andere om gemakkelijk e-mails te verzenden en ontvangen.

Problemen oplossen met Outlook die geen e-mails verzendt op Mac

Als u de Mac-versie van MS Outlook gebruikt, profiteert u van de verschillende oplossingen die hieronder worden genoemd. Dus als u merkt dat Outlook geen e-mails op Mac verzendt, gebruikt u een van deze oplossingen.

1. Controleer de e-mail van de ontvanger zorgvuldig

Vaak maken gebruikers typefouten bij het schrijven van de e-mail-ID van de ontvanger. Uw e-mail wordt bijvoorbeeld onvermijdelijk niet naar de ontvanger verzonden als u een komma in plaats van een punt plaatst. Het is dus het beste om altijd de e-mail van de ontvanger te controleren voordat u op de knop 'Verzenden' klikt.

2. Wis de verzendmap

U kunt ook uw map Verzenden leegmaken om 'vastgelopen' berichten te verwijderen. Volg de onderstaande stappen om het te doen.

  • Start de map 'Verzenden'.
  • Verwijder elk afzonderlijk bericht in de map.
  • Sluit Outlook af en start het opnieuw.
  • Probeer nu een e-mail te sturen om te controleren of uw probleem is opgelost.
3. Herbouw Microsoft Outlook-database

U kunt ook het Microsoft-hulpprogramma gebruiken om een corrupte database opnieuw op te bouwen. Het kan ook het probleem waarmee u wordt geconfronteerd oplossen. Houd er echter rekening mee dat als u een Microsoft Exchange-account hebt en u de database opnieuw opbouwt, alle gegevens worden gewist die niet met de server zijn gesynchroniseerd. Maak dus een back-up van alle Outlook-gegevens die alleen op uw systeem zijn opgeslagen voordat u de database opnieuw opbouwt.

  • Sluit elke MS Office-toepassing af.
  • Houd de optietoets ingedrukt. Tik tegelijkertijd op het Outlook-pictogram om Microsoft Database Utility te starten.
  • Tik op de identiteit van de benodigde database.
  • Klik nu op 'Opnieuw opbouwen'.
  • Wanneer dit proces is voltooid, start u Outlook opnieuw.
4. Onderzoek uw verbinding

Controleer eerst of je een goede internetverbinding hebt. Controleer na het bevestigen van de verbinding of u online werkt in MS Outlook. Om dit te garanderen, navigeert u naar het Outlook-menu. Kijk daarna of de Outlook Work offline-optie is geselecteerd. Als dit het geval is, tikt u erop om het vinkje te verwijderen. Nu kunt u online werken.

Laatste woorden

Alle hierboven genoemde methoden zullen handig blijken te zijn als u merkt dat Outlook geen e-mails verzendt. Ze zijn allemaal gemakkelijk te begrijpen en te volgen. U kunt de probleemoplossing dus zelfstandig uitvoeren.

U hoeft zich echter geen zorgen te maken of in paniek te raken als u zelfs na het gebruik van deze methoden geen e-mails kunt verzenden. U kunt in contact komen met deskundige Outlook Bellen professionals. Ze zullen elk probleem met betrekking tot de Outlook-e-mailclient snel voor u oplossen.

​​We bieden ook technische ondersteuning voor Facebook Belgie U kunt contact met ons opnemen via Facebook Bellen.

Friday 15 April 2022

Hoe de Outlook-spellingcontrole werkt niet fout?

 


Als u onlangs uw Microsoft Office naar de nieuwste versie hebt geüpgraded, kan het zijn dat de spellingcontrole van Outlook niet werkt op uw apparaat. Tijdens het gebruik van MS Outlook moeten gebruikers hun e-mail vaak controleren op spel- en grammaticafouten. Meestal markeert MS Outlook automatisch de verkeerd gespelde woorden, maar na een upgrade kunnen gebruikers de Outlook-fouten mogelijk niet identificeren.

Als u ook met hetzelfde probleem wordt geconfronteerd met uw Microsoft Outlook, kan dit bericht u helpen het probleem op te lossen. Hier delen we enkele eenvoudige instructies waarmee u de spellingcontrole van Outlook op uw apparaat kunt oplossen. Dus blijf lezen en volg de eenvoudige stappen om de taak uit te voeren.


Mogelijke redenen waardoor de spellingcontrole van Outlook niet werkt?


De automatische spellingcontrole in MS Outlook helpt de gebruikers om blunders en spelfouten te voorkomen bij het verzenden van belangrijke rapporten en e-mails. Hoewel Outlook-spellingcontrole soms niet werkt, kan dit de gebruikerservaring belemmeren en problemen veroorzaken. Er kunnen een aantal mogelijke redenen zijn, behalve de MS Office-upgrade waardoor de gebruiker de spelling- en grammaticafunctie mogelijk niet kan gebruiken om te controleren op fouten:

  • Mogelijk hebt u de functie uitgeschakeld.
  • U gebruikt nog steeds de verouderde Outlook-versie.
  • De e-mailtaal wordt niet ondersteund door spelling- en grammaticacontrole.
  • In afwachting van updates van MS Outlook.
  • Malware-aanval.

Nu u de mogelijke redenen kent, gaan we verder en zoeken we naar de eenvoudige stappen om de Outlook-spellingcontrole-fout op uw apparaat op te lossen:

1. Controleer handmatig de spelling in grammatica voordat u een e-mail of rapport verzendt

Om de spelling te controleren, kunt u de sneltoets F7 gebruiken, of u kunt naar het tabblad "Review" gaan en de optie "spelling en grammatica" kiezen.


Als u de versie van MS Outlook 2010, 2013, 2016 of 2019 gebruikt, volgt u de onderstaande stappen:

  1. Open MS-Outlook.
  2. Ga naar de :”Bestand”>>“ opties”>> “e-mail”.
  3. Ga naar het "bericht opstellen". Kies hier de optie "Controleer altijd de spelling voor verzending". Druk op de OK-knop.

Als u MS Outlook 2007 gebruikt:

  1. Ga naar de "Extra".
  2. Druk op de "opties".
  3. Klik op het tabblad "Spelling". Kies "altijd spelling controleren voor verzending".
2. Schakel de proeflezen met taaloptie op een volledig niveau in

Gebruikers kunnen ook het sjabloonniveau voor grammaticacontrole voor elke e-mail in- of uitschakelen. Dit zijn de te volgen stappen:

Voor MS Outlook 2010, 2013, 2016 en 2019:

  1. Ga naar de "nieuwe e-mail".
  2. Klik op "Bekijken>> taal>> taal voor taalcontrole instellen".
  3. Schakel nu de optie "spelling en grammatica niet controleren" uit.
Uploading: 102964 of 102964 bytes uploaded.


  1. Druk op de knop "als standaard instellen".
  2. Voltooi de instelling met een klik op de OK-knop.
Voor MS Outlook 2007:

  1. Klik op "nieuw".
  2. Kies "e-mailbericht".
  3. Ga op het tabblad Start naar de proofing-groep.
  4. Klik op "spelling".
  5. Kies een taal".
  6. Haal het vinkje weg bij 'spelling en grammatica niet controleren'.
  7. Druk op de knop "standaard".
Met deze stappen kunt u de spellingcontrole op uw MS Office in- of uitschakelen en de Outlook-spellingcontrole die niet werkt op uw apparaat oplossen.

3. Proeflezen inschakelen in MS Word

Aangezien MS Outlook Microsoft Word gebruikt voor spellingcontrole, moet u controleren en ervoor zorgen dat u proofing in MS Word hebt ingeschakeld. Als u de oudere versie van MS Word gebruikt, tikt u op het ronde Office-pictogram en kiest u de optie "Word".

  • Druk op "Proofing" en vink het vakje "Controleren om te spellen terwijl u typt" aan, onder het gedeelte "bij het corrigeren van spelling en grammatica in woord".
  • Als u de nieuwste versie van MS Word gebruikt, gaat u naar "Bestand" en klikt u op de "opties". U krijgt opties om de spelling samen met de grammatica te controleren.
  • Als u klaar bent met de stap, klikt u op "add-ins" en kiest u "uitgeschakelde items" in het vervolgkeuzemenu beheren. Druk op de knop "Go".
  • Zorg ervoor dat u de proofing niet hebt uitgeschakeld. Als het is uitgeschakeld, moet u het nu inschakelen.
4. Registersleutel verwijderen

Als de bovenstaande methode u niet helpt om de spellingcontrole werkt niet in Outlook-fout op te lossen, moet u een andere methode proberen. Om de fout op te lossen, kunt u proberen de registersleutel te verwijderen. Dit zijn de stappen die u kunt volgen:

  • Ga naar "HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Office\12.0\Word".
  • Afhankelijk van de versie die u gebruikt, kunt u de volledige woordsleutel verwijderen. Daarna, wanneer u MS Word opnieuw opent, worden de subsleutels en sleutels opnieuw gemaakt. Nadat u de sleutel hebt verwijderd, start u het venster opnieuw.
Hopelijk helpt dit u bij het oplossen van de Outlook-spellingcontrole die niet werkt op uw apparaat. Als de fout nog niet is opgelost, navigeert u naar het gedeelte "HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\SharedTools\ProofingTools\1.0\Override\". Vanaf hier moet u de overschrijfsleutel verwijderen.

5. Herstel MS Office

Als geen van de bovenstaande methoden u helpt om de fout op te lossen en uw spellingcontrole nog steeds niet correct werkt, moet u MS Office repareren. Open hiervoor het configuratiescherm op uw systeem.

  • Kies de optie "Programma's toevoegen/verwijderen" of "programma's en functies".
  • Klik op "Microsoft Office" en klik op de knop "Wijzigen".

  • Kies daarna de optie "Repareren". Laat het programma de Microsoft Office-installatie repareren.

Als u de nieuwere versie van Microsoft Office gebruikt, moet u de optie "online reparatie" of "snelle reparatie" selecteren. Het proces kan enkele minuten duren om de reparatie te voltooien. Als u klaar bent met het proces, moet u uw computer opnieuw opstarten en bent u klaar om MS Outlook opnieuw te gebruiken.

Conclusie

We hopen dat u na het volgen van de bovengenoemde richtlijnen de Outlook-spellingcontrole-fout op uw apparaat kunt oplossen. Alle meegeleverde instructies voor het oplossen van problemen zijn eenvoudig te volgen. Maar als u de spelfout op uw MS Outlook nog steeds niet kunt herstellen, is het ten zeerste aanbevolen om contact op te nemen met Outlook Nederland en professioneel advies in te winnen.

De Outlook Bellen is de klok rond beschikbaar om de gebruikers te helpen met hun Outlook-problemen en om de beste richtlijnen te delen om het probleem op te lossen. Neem vandaag nog contact op met het team en vind de meest betrouwbare oplossing voor uw probleem.

We bieden ook technische ondersteuning voor Instagram Nederland. U kunt contact met ons opnemen via Instagram Bellen.

Friday 8 April 2022

Hoe de beschadigde of beschadigde Outlook PST-bestanden te herstellen?

 

PST of we zeggen dat het bestand met persoonlijke mappen in MS Outlook een databasebestand is dat is gemaakt door de Outlook-toepassing. Wanneer de gebruiker informatie probeert op te slaan in zijn MS Outlook-account op de computer, wordt die informatie opgeslagen in het PST-bestand. PST-bestand is verantwoordelijk voor het beheren van alle gegevens van gebruikers op hun MS Outlook-account wanneer het apparaat niet is verbonden met internet.

PST-bestanden spelen een zeer belangrijke rol bij het effectieve beheer van informatie, maar problemen met PST-bestanden komen vrij vaak voor. Als u MS Outlook gebruikt om uw e-mails, berichten en andere accountinformatie te beheren, maar plotseling fouten begint te ontvangen tijdens het openen van het MS Outlook-account, moet u Outlook PST-bestanden repareren.

Het probleem met het PST-bestand is de reden dat gebruikers niet door kunnen gaan met hun MS Outlook-services. In dit bericht delen we eenvoudige richtlijnen voor probleemoplossing die u kunnen helpen bij het repareren van Outlook PST-bestanden. Dus blijf lezen en ga verder met de eenvoudige stappen voor probleemoplossing om de taak uit te voeren.

Mogelijke redenen voor beschadigd PST-bestand:

Er kunnen een aantal mogelijke redenen zijn waardoor uw Outlook PST-bestand beschadigd of beschadigd kan raken. Enkele van de meest voorkomende redenen zijn:

Storing in gegevensopslagapparaat: de harde schijf van het systeem heeft weinig slechte sectoren. Als uw PST-bestand in een van deze sectoren aanwezig is, kunt u het mogelijk niet lezen of openen.

Defect netwerkapparaat: het PST-bestand bevindt zich op de netwerkserver en is toegankelijk via netwerkapparaten zoals computers. Als uw netwerkapparaat niet werkt, heeft u mogelijk geen toegang tot het PST-bestand.

Virus- of malware-infectie: de virus- of malware-aanval op het systeem kan ook de reden zijn voor het beschadigen van beschadigde Outlook PST-bestanden. Het wordt aanbevolen om betrouwbare antivirusprogramma's op uw systeem te installeren.


Hoe Outlook PST-bestanden te repareren?


Er zijn meerdere methoden om Outlook PST-bestanden te repareren die beschadigd of beschadigd zijn. Hieronder delen we eenvoudige instructies om het PST-bestand in het MS Outlook-account te repareren:

1. Voer de Scan PST-tool uit

Scan PST-tool, ook bekend als de inbox-reparatietool, kan de gebruikers helpen om PST-bestanden in Outlook te repareren die beschadigd of beschadigd zijn. Om deze tool uit te voeren, moet de gebruiker toegang hebben tot het ingebouwde hulpprogramma vanaf de "System Drive". Dit zijn de te volgen stappen:

  • Om de "ScanPST-tool" te starten, moet u dubbelklikken op het opstartprogramma.
  • Voeg het PST-bestand dat u wilt repareren toe met een klik op de knop "bladeren".
  • Druk op de knop "Start" om het scanproces te starten.

  • Zodra het scanproces is voltooid, moet u op de knop "Repareren" klikken om met het reparatieproces te beginnen.

Belangrijk: als u de back-up van het PST-bestand wilt maken, moet u een vinkje plaatsen in het vakje met de tekst "maak een back-up van gescande bestanden voordat u deze herstelt".

  • De scan PST-tool duurt een paar minuten om Outlook PST-bestanden te repareren. Zodra alle bestanden zijn gerepareerd, kunt u deze bestanden importeren in MS Outlook.

Hopelijk kunt u met de bovenstaande stappen "het PST-bestand in Outlook repareren" -account. Als u nog steeds problemen ondervindt bij het openen van de MS Outlook-services, zijn uw PST-bestanden mogelijk niet correct gerepareerd. Als alternatief kunt u de kernel Outlook PST-reparatiemethode gebruiken om de PST-bestanden te repareren.

2. Kernel Outlook PST Reparatie

Met deze geavanceerde Outlook PST-reparatietool kunnen gebruikers hun beschadigde of beschadigde PST-bestanden snel repareren met behulp van slimme algoritmen. De software kan de gebruikers helpen om verwijderde verloren mailbox-items op te halen en ze in verschillende formaten te laten exporteren. Laten we doorgaan met de onderstaande stappen en kijken hoe de tool werkt om het PST-bestand te repareren:

  • Download de Kernel Outlook PST-reparatietool op uw systeem.
  • Nadat de tool is gedownload, gaat u verder met de instructies op het scherm en voltooit u het installatieproces.
  • Start na de installatie de software op uw systeem. U ziet een pop-upvenster op het scherm verschijnen.
  • Druk op de knop "bladeren" om het bestand te kiezen dat u wilt repareren.
  • Druk op de knop "volgende".

Belangrijk: als u een specifiek PST-bestand wilt vinden om te repareren, kunt u op de knop "Zoeken" klikken en het bestand zoeken.

  • De hulpprogramma's beginnen Outlook PST-bestanden te repareren. Zodra het reparatieproces is voltooid, verschijnt de inhoud van het PST-bestand in het linkerdeelvenster. Om een voorbeeld van een item of e-mail van het bestand te bekijken, kunt u eenvoudig op de map klikken.

  • Klik op de knop Opslaan om de gerepareerde PST Outlook-bestanden op te slaan. Er verschijnt een pop-upvenster op uw scherm, kies de optie "PST-bestand" en druk op de volgende knop.

  • U ziet een filtervenster, vanaf hier kunt u de specifieke filters toepassen op uw PST-bestand. Bijvoorbeeld Aan, Van, Onderwerp, Type item, enz. Nadat u de filters heeft toegepast, klikt u op de knop "Volgende".

  • Als u de PST-bestanden wilt splitsen, drukt u op de knop "Splitsen".
  • Druk op de knop "volgende".
  • Kies de locatie waar u de herstelde PST-bestanden wilt opslaan.
  • Druk op de knop "Voltooien".


  • U ziet een melding op uw scherm verschijnen met de melding "PST-bestand is opgeslagen".

  • Druk op de knop OK om de taak te voltooien.
Dat is alles! Dit is hoe u Outlook PST-bestanden kunt repareren die zijn beschadigd of beschadigd voor elke Microsoft Outlook-versie.

Inpakken

Microsoft Outlook is een zeer nuttige software waarmee gebruikers via e-mail kunnen communiceren. Wanneer gebruikers informatie of gegevens in hun Outlook-account opslaan, wordt deze opgeslagen in de PST-bestandsindeling. Soms raakt het PST-bestand beschadigd of beschadigd waardoor de gebruiker geen toegang heeft tot zijn Outlook-gegevens of de services niet kan gebruiken.

Als u dezelfde problemen ondervindt met uw Microsoft Outlook-account, kunnen de bovengenoemde richtlijnen u helpen om Outlook PST-bestanden te herstellen door enkele eenvoudige stappen te volgen. De meegeleverde instructies zijn eenvoudig en laten u de fout snel oplossen, maar als u nog steeds problemen ondervindt, aarzel dan niet om contact op te nemen met de Outlook Bellen  professionals voor deskundig advies.

We bieden ook technische ondersteuning voor Instagram Nederland. U kunt contact met ons opnemen via Instagram Bellen.

Thursday 24 March 2022

Hoe kan ik de activiteit van mijn Netflix-account in de gaten houden?

 Netflix is het beste van alle OTT-platforms die beschikbaar zijn voor mensen over de hele wereld om naar vermakelijke inhoud te zoeken en deze te bekijken wanneer de gebruiker een verfrissing nodig heeft. Er zijn ook andere concurrerende OTT-apps die beschikbaar zijn, maar het beste daarvan is niemand minder dan Netflix, het belangrijkste dat Netflix populaire keuze van mensen maakt, is dat er eindeloze inhoud beschikbaar is voor mensen om te streamen, er zijn zoveel genres van entertainment die mensen gemakkelijk zelf kunnen verkennen.

Netflix-account aanmaken:

De beste manier om Netflix te gaan kijken, is door er een goed account voor aan te maken. Om de verdere goede werking van Netflix te garanderen, moet de gebruiker een goed Netflix-account hebben aangemaakt, dus hier voordat we verder ingaan op meer details gerelateerd aan Netflix-account, is het belangrijk dat een nieuwe gebruiker de exacte stappen doorloopt die moeten worden gevolgd om een Netflix-account aan te maken.

Om een nieuw Netflix-account aan te maken, moeten de volgende stappen worden genomen:

  • De gebruiker moet de officiële Netflix-website openen
  • Daar wordt de gebruiker geadviseerd om op “aanmelden” te klikken
  • Kies vervolgens een geschikt abonnement voor jezelf uit de Netflix-abonnementsoptie
  • In de volgende stap voert de gebruiker een e-mail-ID in voor het maken van een Netflix-account en ook voor het maken van een wachtwoord voor het Netflix-account
  • Daarna moet de gebruiker het betalingsproces ingaan
  • Het account wordt dan aangemaakt

Netflix-accountactiviteit:

Netflix biedt zijn kijkers zoveel functies en vriendelijke opties, dat mensen er gebruik van kunnen maken en hun tijd op verschillende manieren verder kunnen besparen. Als je een gebruiker bent die af en toe inlogt op Netflix en dus vaak vergeet wat je het laatst aan het kijken was, dan is Netflix-accountactiviteit iets voor jou, vanuit het gedeelte accountactiviteit kun je het eenvoudig laten controleren. Hier, verderop in de gids, zullen we zien wat er kan worden gedaan om de Netflix-accountactiviteit te bekijken, want dat is wat het onderwerp vereist.

Hoe Netflix-accountactiviteit controleren en beheren?

Als de gebruikers Netflix-accountactiviteit moeten controleren en beheren, moeten ze daarvoor een goede procedure volgen.

De procedure voor het controleren en controleren van Netflix-activiteit gaat als volgt:

  • De gebruiker moet de officiële Netflix-website openen in de webbrowser
  • Men kan ook de Netflix-applicatie downloaden uit de Play Store
  • Als Netflix is ingelogd op een bestaand account, moet het vanaf daar worden uitgelogd om in te loggen op een ander Netflix-account
  • De gebruiker zal dan op het “Account icoon” moeten klikken en de gebruiker zal vervolgens op “account” moeten klikken in het drop-down menu.
  • Vervolgens wordt de gebruiker geadviseerd om te scrollen om op de "kijkactiviteit" te klikken. De gebruikers kunnen dan de hele kijkgeschiedenis op het account bekijken
  • Men kan ook de accountactiviteit controleren door de wachtwoorden regelmatig te wijzigen
  • Er is ook een optie beschikbaar voor de gebruiker waarbij de gebruiker Netflix eenvoudig kan afmelden vanaf elk apparaat.
De laatste regels:

Dit zijn alle manieren en middelen waarmee de gebruiker heel gemakkelijk de accountactiviteit kan controleren en indien nodig kan de gebruiker de activiteiten van het account heel gemakkelijk controleren door de procedure te volgen die hier is besproken. De gebruiker dient de handleiding aandachtig te lezen en dient dienovereenkomstig verder te werken.

Als u een andere fout tegenkomt en niet weet wat u moet doen, bezoek dan Netflix Bellen Nederland op elk moment.

We bieden ook technische ondersteuning voorInstagram Nederland.U kunt contact met ons opnemen via Instagram Bellen.


Thursday 17 March 2022

Wat is er nieuw in de gratis antivirussoftware van Avast 6?

 Altijd en altijd, als u uitgebreide bescherming voor uw apparaat wilt, hoeft u maar één naam te bedenken, Avast Antivirus. Het is speciaal ontworpen om uw apparaat in realtime te beschermen tegen de nieuwste bedreigingen, virussen en malware. Deze antivirus werkt niet alleen effectief, maar verbetert ook de prestaties van uw apparaat. Met dit effectieve product komt u nu in aanmerking om een veilige online transactie uit te voeren. Het is een van de vertrouwde en effectieve antivirusprogramma's die niet alleen het virus en de bedreiging detecteren, scannen en verwijderen, maar ook de weg blokkeren van waar ze vandaan komen. Als deze antivirus voor u nieuw is, neem dan contact op met Avast Technical Help Nederland om in contact te komen met de experts voor meer informatie.

Door rekening te houden met de verbeterde bedreigingen en geavanceerde hackers, is Avast Antivirus bijgewerkt met een nieuwe versie, "Avast 6 Free Antivirus". Deze versie komt binnenkort en u hoeft er niet voor te betalen. Deze antivirus biedt Pro-functies en voordelen voor iedereen die de commerciële editie niet kan kopen. Het is ook voor degenen die gewoon voor de gratis versie zijn gegaan omdat ze de betaalde versie niet kunnen betalen of altijd op zoek zijn naar gratis oplossingen.

Welnu, het is essentieel om te weten "Welke nieuwe en verbazingwekkende dingen zijn opgenomen in Avast 6 Free Antivirus?" Avast biedt zijn gebruikers nu al uitstekende bescherming en service, waarom zou men dan voor de komende versie gaan?

Laten we een overzicht geven van de functies van Avast 6 Free Antivirus:

Ten eerste komt het met Auto Sandbox-technologie. Deze functie is echter al beschikbaar met Avast 5 pro, "The Previous Edition". Maar nu is het op een hoger niveau geüpgraded en is het ook opgenomen in de installatie van Avast 6 Free Antivirus. Hiermee kunt u verdachte en ongewenste bestanden uitvoeren zonder enig risico dat de integriteit van uw besturingssysteem wordt aangetast. Deze functie is ideaal voor die gebruikers die er niets om geven en niets willen weten over de virtualisatie. De Auto Sandbox vraagt ​​hen om de verdachte bestanden in een veilige virtuele omgeving uit te voeren zonder om uitwisseling te vragen.

Daarnaast komt Avast 6 Free Antivirus ook met nog twee functies die alleen beschikbaar waren voor het betaalde product. Deze twee zijn "Script Shield en Site Blocking". Deze twee functies zijn fantastisch en helpen je te beschermen tegen kwaadaardige en ongewenste scripts als ze op verschillende websites worden aangetroffen. De siteblokkering helpt u de toegang tot die sites te verbieden die uw kinderen niet zouden mogen zien.

Afgezien van bovenstaande wordt de aankomende versie van Avast geleverd met de WebRep-plug-in voor Firefox en IE. Het is een code waarmee u de gegevens van het interne viruslab van Avast en stemmen van de gemeenschap kunt samenvoegen om de websites te beoordelen op basis van de veiligheid en beveiliging die ze daadwerkelijk bieden. Als u deze versie wilt ontvangen zodra deze op de markt komt, vraag dan Avast Nederland om hulp. Ten slotte moet u zich ervan bewust zijn dat Avast 6 Free Edition met veel verbeteringen en fixes komt die als een charme werken met alle populaire Windows-versies.

We bieden ook technische ondersteuning voor Instagram Nederland. U kunt contact met ons opnemen via Instagram Bellen.

Thursday 10 March 2022

Wat is de beste manier om Avast Antivirus 2020 te installeren?

 Avast is een van de beste antivirussoftware geworden voor het bieden van uitstekende bescherming tegen virusmalware en andere bedreigingen. Het is eenvoudig te installeren en wordt geleverd met de nieuwste update, waardoor het het beste kan worden gebruikt tegen geavanceerde bedreigingen en virussen. In deze handleiding bespreken we de installatieprocedure van Avast Antivirus 2020 zodat u deze eenvoudig op uw apparaat kunt installeren. Avast-login biedt alle geavanceerde functies en beveiligingshulpmiddelen om uw apparaat volledig te beschermen.


Systeemvereisten voor het installeren van Avast Antivirus 2020 voor pc

  • Microsoft Windows 10 / 8.1 / 8 / 7 of hoger XP SP2 / Vista of hoger
  • Intel Pentium 4/ AMD Athlon 64 of hoger
  • 256 MB RAM-geheugen of hoger
  • 5 GB vrije ruimte op de harde schijf
  • De gegeven systeemvereisten zijn compatibel met alle Avast-softwareproducten.

Installatie van Avast 2020 voor Windows:

De gegeven stappen zijn ideaal om u te helpen bij het downloaden en installeren van Avast Free 2020 voor Windows:

  • Download eerst ‘Avast! Gratis antivirusoptie en sla het installatiebestand op uw bureaublad op
  • Open vervolgens het download-installatieprogramma van Avast en klik op Installatie aanpassen
  • In het vervolgkeuzemenu ziet u een Optie Welke componenten wilt u installeren? Selecteer de optie Minimale bescherming en klik vervolgens op Installeren
  • Wanneer de installatie is voltooid, is het raadzaam om op 'Doorgaan' te klikken
  • Selecteer nu Nee, ik wil mijn Android-telefoon niet beveiligen
  • Kies Instellingen en vervolgens Update
  • Selecteer Update virusdefinities

Installatie van Avast 2020 op Mac:

  • Download het installatiebestand van Avast Security voor Mac door de officiële website van Avast . te bezoeken
  • Klik op de optie Avast downloaden die op uw scherm verschijnt
  • Dubbelklik op het gedownloade installatiebestand Avast Security Online
  • Dubbelklik op Avast Security en klik op Doorgaan om te beslissen of Avast Security kan worden geïnstalleerd
  • Klik nu op Doorgaan en nogmaals op Doorgaan om te bevestigen dat u de gebruikerslicentieovereenkomst van Avast . hebt gelezen
  • Klik op Doorgaan en klik op Akkoord om te bevestigen dat u akkoord gaat met de voorwaarden
  • Klik op Installeren en als u wijzigingen wilt aanbrengen in de standaardinstellingen, klik dan op Change Install Location
  • Gebruik desgevraagd uw Touch ID om toestemming te verlenen voor de installatie en klik op Wachtwoord gebruiken en voer vervolgens uw beheerderswachtwoord in
  • Klik nu op Software installeren
  • Nu is Avast met succes op uw Mac geïnstalleerd. Om Avast te gebruiken, klikt u op Doorgaan met gratis en als u dat bent
Avast 2020-installatie op Android:

  • Open eerst de Google Play Store
  • Tik nu op het Google Play Store-app-pictogram dat een veelkleurige driehoek op een witte achtergrond verschijnt
  • Tik nu op de zoekbalk die bovenaan de serene verschijnt. Het schermtoetsenbord van Android zou moeten worden weergegeven
  • Typ avast antivirus en het zal een lijst met resultaten vragen om te verschijnen in het vervolgkeuzemenu dat zich onder de zoekbalk bevindt
  • Tik op Avast antivirus 2020 die bovenaan staat in het vervolgkeuzemenu. Als u hierop tikt, gaat u naar de Avast-app-pagina
  • Tik op Installeren en deze groene knop verschijnt in het midden van de pagina
  • Tik op Accepteren, wanneer daarom wordt gevraagd, zal de Avast antivirus 2020-app de installatie op uw Android starten
  • Open Avast en tik op Openen in de Google Play Store of tik gewoon op het pictogram van de Avast antivirus 2020-app
  • Tik op Aan de slag dat verschijnt als een oranje knop onder aan het scherm
  • Tik op Start With Basic Security en deze grijze link verschijnt onderaan het scherm. Als u dit doet, wordt een gratis versie van de app geselecteerd waarmee u verder kunt gaan met het gebruik van Avast
  • Tik nu op de scan die verschijnt op een oranje knop die bovenaan het scherm verschijnt en Avast begint uw Android te scannen op mogelijke bedreigingen
  • Wacht tot de scan is voltooid en dit kan tot een uur duren. Avast verwijdert alle bedreigingen die het op uw Android tegenkomt en wanneer de scan is voltooid, wordt uw Android vrij van bedreigingen
Door deze stappen te volgen, kunt u Avast Antivirus 2020 eenvoudig op uw Mac, Android en Windows installeren. Bel nu Avast Contact Nederland om in contact te komen met de technische experts voor hulp bij de installatie. Het team zal je zeker helpen op elke mogelijke manier en ze zijn 24x7 beschikbaar om je op afstand te helpen.

We bieden ook technische ondersteuning voor Instagram Nederland. U kunt contact met ons opnemen via Instagram Bellen.

Thursday 3 March 2022

Waarom werkt Avast VPN niet op Firestick?

 Avast antivirus is de beste beveiligingssoftware en wordt geleverd met uitstekende beveiligingshulpmiddelen voor uitgebreide bescherming. Het wordt geleverd met een VPN die zorgt voor uw online privacy en als u een extern apparaat gebruikt, scant het dat apparaat op beschikbare bedreigingen of virussen en verwijdert deze indien beschikbaar. Soms loop je vast wanneer Avast VPN niet meer op de Firestick werkt, dan ben je hier aan het juiste adres, want je leert de exacte resolutie voor avast vpn die niet werkt op firestick.

Als Avast VPN niet werkt op de Fire TV Stick, kan dit probleem optreden als gevolg van het verkeerd downloaden of installeren van Avast VPN. Om dit probleem op te lossen, is het raadzaam om Avast VPN opnieuw op Firestick te downloaden en te installeren.

VPN is een van de dingen die je op elk slim apparaat moet hebben en streaming-apparaten zoals Firestick zijn gevoelig voor privacybedreigingen. Daarom is het belangrijk om een ​​sterke VPN-app op je Firestick te hebben en in de VPN-categorie zijn er meerdere gratis VPN's beschikbaar in de Amazon App Store, die niets zullen doen om je privacy te beschermen. Avast VPN is een van de meest betrouwbare VPN's ter wereld. Volg daarvoor de onderstaande stappen om het op uw apparaat te installeren.


Wat is Avast VPN?

Avast VPN is een van de beste favoriete VPN-providers ter wereld voor mensen. Het heeft een gebruikersbestand van 400 miljoen. Met de Avast VPN kun je gemakkelijk op internet surfen, online video's streamen en veilig en veilig chatten met je vriend. Gelukkig is de Avast VPN smart device-app Avast SecureLine VPN niet beschikbaar in de Amazon App Store en moet je de applicatie installeren met alleen een externe bron.

  • Met behulp van Avast VPN kunt u eenvoudig de geblokkeerde websites en apps zoals Netflix op de Firestick deblokkeren
  • Met de Avast VPN kunt u eenvoudig uw IP-adres verbergen en stiekem op websites surfen
  • U kunt VPN ook in- of uitschakelen met slechts een enkele klik
  • U kunt uw virtuele locatie wijzigen in 36 landen

Download en installeer Avast VPN op Firestick

De applicatie is echter niet beschikbaar in de Amazon App Store, dus er zijn twee manieren om Avast VPN op Firestick te installeren

  • De toepassing ES File Explorer gebruiken
  • Downloader-applicatie gebruiken


Firestick voorbereiden – Toepassingen van onbekende bronnen

Als u toepassingen van externe bronnen wilt installeren, moet u een aantal primaire dingen doen en dat is:

  • Ga op het startscherm van Firestick naar het menu Instellingen
  • Kies nu de optie Mijn Fire TV of Apparaten
  • Firestick-instellingen
  • Kies de Ontwikkelaarsopties
  • Klik nu op de optie Toepassingen van de onbekende bronnen
  • Klik in het bevestigingspop-upvenster op de optie Inschakelen

Avast VPN downloaden en installeren in Firestick met Downloader

  • Installeer of open eerst de Download Applicatie op uw Firestick. Klik op de optie Toestaan in de pop-up die verscheen
  • Klik nu op de Start-knop en voer de Avast VPN-downloadlink https://bit.ly/2UiBhdR in en klik op Kom op de optie
  • De APK. bestand begint te downloaden en wanneer de download is voltooid, klikt u op de installatieoptie om de VPN te installeren.
  • Nadat de installatie is voltooid, moet u op de knop Openen klikken om de Avast VPN-app op uw Firestick te starten
  • Start nu de VPN en surf vervolgens in volledige anonimiteit op internet
Stappen om Avast VPN op de Firestick te downloaden en te installeren met ES File Explorer

  • Installeer of open eerst de ES File Explorer-toepassing op uw Firestick
  • Kies nu het Downloader-pictogram in de tweede rij
  • Klik vervolgens op de knop + Nieuw verschijnt onderaan het scherm
  • Nu verschijnt er een pop-upvenster en vervolgens moet u de downloadlink in het tabblad Route invoeren
  • Voer daarna uw Avast VPN in de naambalk in en klik vervolgens op de knop Nu downloaden
  • Klik nu op de optie Document openen in de melding die op uw scherm verscheen
  • Kies twee keer de knop Installeren om de knop VPN-app te installeren
  • Aan het einde, wanneer Avast VPN is geïnstalleerd, klikt u op de knop Openen om de VPN uit te voeren
  • Stappen om Avast VPN op de Firestick te downloaden en te installeren met ES File Explorer
  • Installeer of open eerst de ES File Explorer-toepassing op uw Firestick
  • Kies nu het Downloader-pictogram in de tweede rij
  • Klik vervolgens op de knop + Nieuw verschijnt onderaan het scherm
  • Nu verschijnt er een pop-upvenster en vervolgens moet u de downloadlink in het tabblad Route invoeren
  • Voer daarna uw Avast VPN in de naambalk in en klik vervolgens op de knop Nu downloaden
  • Klik nu op de optie Document openen in de melding die op uw scherm verscheen
  • Kies twee keer de knop Installeren om de knop VPN-app te installeren
  • Aan het einde, wanneer Avast VPN is geïnstalleerd, klikt u op de knop Openen om de VPN uit te voeren
Doe een beroep op Avast Bellen om in contact te komen met de experts voor het geval u problemen ondervindt terwijl u dit doet. De teams staan altijd voor u klaar om u op alle mogelijke manieren te helpen. De teams zijn zeer ervaren en daarom zullen ze je zeker helpen.

We bieden ook technische ondersteuning voor Instagram Nederland. U kunt contact met ons opnemen via Instagram Bellen.

Monday 21 February 2022

Wat moet ik doen om Avast Anti-Theft op mobiel in te schakelen?

 Avast antivirus wordt geleverd met Mobile Security die effectief genoeg is om uw apparaat te beschermen tegen ongewenste bugs die uw mobiele apparaat kunnen beschadigen. Avast Mobile Security heeft uitstekende functies en hulpmiddelen die voor uw mobiele apparaten zorgen. Het heeft uitstekende antidiefstalfuncties die uw mobiele apparaten in de gaten houden als ze worden gestolen of verloren gaan. De antidiefstalfunctie vereist een eerste installatie voordat u uw apparaat op afstand kunt bedienen of volgen.

U kunt Anti-Diefstal inschakelen in de Avast Mobile Security-functie en daarvoor moet u een paar stappen volgen in de sectie

Antidiefstalinstallatie uitvoeren

  • Open eerst Avast Mobile Security en tik vervolgens op het menu met drie streepjes en op Antidiefstal
  • Bekijk nu de privacyverklaring en tik vervolgens op Doorgaan

Maak een pincode

  • Tik op Een pincode instellen in het scherm Anti-Diefstal instellen
  • Kies een Google-account voor het resetten van de pincode en tik vervolgens op Ok om de actie te bevestigen
  • Als u de pincode bent vergeten en u deze kunt resetten door in te loggen op het gekozen Google-account
  • Voer een pincode in en voer deze nogmaals in om te bevestigen en tik op Doorgaan om het instellen van de pincode te voltooien

Tik op Toestaan in elk dialoogvenster dat verschijnt om de benodigde machtigingen toe te staan en mogelijk moet u ook toestemming verlenen voor het onderstaande:

  • Plaats
  • Camera
  • Oproepen
  • Geluid opnemen
  • Media en bestanden

Anti-Theft heeft alle toestemming die nodig is om uw apparaat op afstand te volgen en te bewaken

Hoe Avast-account verbinden voor antidiefstalfunctie?

Volg de onderstaande stappen om verbinding te maken met Avast Mobile Security. Als deze beveiliging al aan een Avas-account is gekoppeld, ziet u het bericht Avast-account ingesteld en kunt u op de optie Antidiefstal activeren tikken

  • Tik op Verbinden met uw Avast-account en tik op Webcontrole en e-mail instellen
  • Voer het e-mailadres en wachtwoord van uw Avast-account in en tik vervolgens op Aanmelden bij Avast-account
  • Als je dat nog niet hebt Avast-account en tik op Aanmelden
  • Avast Mobile Security is succesvol verbonden met het Avast-account
U wordt doorverwezen naar het Anti-Theft setup-scherm en om de Anti-Theft setup te voltooien en tik op Activeer Anti-Theft. Tik ook op Een patroon instellen om met een gebaar in plaats van een pincode toegang te krijgen tot de veilige map en het bestandsapparaat. Doe een beroep op Avast Bellen om in contact te komen met de experts voor hulp. De teams staan altijd voor je klaar.


We bieden ook technische ondersteuning voor Instagram Nederland. U kunt contact met ons opnemen via Instagram Bellen.